Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov si proti béčku Lhoty s chutí zastřílel, kanonýr Kovář udeřil pětkrát!


Branky


16

Fotbalisté Smíchova smetli ve 4. kole městského přeboru béčko Lhoty 7:0 a v tabulce soutěže poskočili už na třetí místo. Domácí řádili zejména po přestávce, kdy do sítě soupeře poslali hned šest kousků. Hned pětkrát se trefil lídr tabulky střelců – Jan Kovář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se prosadil jen Kovář, domácí neproměnili ani penaltu

Fotbalisté Smíchova přivítali béčko Lhoty, které v minulém kole poprvé bodovalo, když na svém hřišti udolalo Dýšinu. Hosté od začátku vsadili na urputnou defenzivu, přes kterou se Smíchovští zpočátku obtížně prosazovali. To se jim podařilo až ve 21. minutě, kdy veterána Šoltyse v bráně soupeře překonal Jan Kovář. Domácí měli i další příležitosti, ale neproměnili ani penaltu a museli tak vzít zavděk hubeným poločasovým vedením.

Smíchovskou kanonádu dirigoval Kovář

Také po změně stran domácí útočili do zavřené defenzivy Lhoty. Ta odolávala do 57. minuty, kdy se prosadil David Tobrman. Hned o dvě minuty později se podruhé v zápase prosadil Jan Kovář a bylo jasné, že zbytek zápasu už bude jen otázkou skóre. Pak přišla neuvěřitelná smršť domácího týmu, kterou započal v 69. minutě kompletací hattricku Jan Kovář. Stejný hráč přidal hned po rozehrávce gól na 5:0 a šestou trefu Smíchova zaznamenal pro změnu Bohumír Mičan. Skóre utkání pak symbolicky uzavřel svou pátou trefou v zápase Jan Kovář. Čtvrtý a sedmý gól domácích přitom dělily pouhé čtyři minuty. Zbytek utkání už Smíchovští dohráli v exhibičním tempu a mohlo je těšit i to, že poprvé v sezóně udrželi čisté konto.

 

Ve výborné formě se nachází útočník Jan Kovář. Ten v úvodních čtyřech kolech zaznamenal už 11 přesných tref a osamostatnil se tak v čele tabulky kanonýrů soutěže.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (hrající trenér): Byl to poměrně jednostranný zápas. Soupeř přijel v hodně omlazené sestavě se spoustou dorostenců. Po fotbalové stránce jsme tak soupeře jasně předčili. V první půli bránili v hodně lidech a my jsme měli problém s prosazením. Neproměnili jsme nějaké šance, dokonce nedali penaltu. Byli jsme neefektivní. To, že nás soupeř moc neohrozil, nás možná trochu uspalo a kluci si maličko mysleli, že to přijde samo. Ve druhé půli se už všechno povedlo tak, jak jsme si představovali. Rozstřílel se nám Honzík Kovář, který dal pět gólů a proměnil v podstatě vše, do čeho kopnul. Mohlo to skončit ještě i výraznějším rozdílem. Jsem spokojen i s tím, že jsme konečně udrželi vzadu nulu, byť gólman tam tentokrát moc práce neměl. Příště nás čeká Dýšina, což je náš tradiční soupeř. Nasvém hřišti jsou velmi nepříjemní, takže tam se ukáže, jak na tom jsme.




Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - J. Kovář [-] , M. Kuráž [-] (56. B. Mičan [-] ) , J. Černý [-] , P. Konopík [-] (37. D. Tobrman [-] ) , M. Bačkovský [-] (61. V. Skora [-] ) , J. Sulek [-] , J. Gruncl [-] (46. K. Fajfrlík [-] ) , T. Sládek [-] , R. Tyll [-] , J. Ostrolucký [-]

TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - Z. Paul [-] , M. Bečaver [-] , S. Litaev [-] , L. Novák [-] , L. Martínek [-] , K. Xuan Hoai Nam [-] , M. Šindelka [-] , V. Sulek [-] , A. Nejdl [-] , J. Švík [-]

ŽK: 10. M. Šindelka , 40. J. Švík .
Hráči zápasu: J. Kovář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schingler Milan - LEVÝ Jan (N), CINK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Když nepůjde za B Lhoty Bezďa tak je to jasný.