Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 15:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Litice proti béčku Rapidu nezaváhaly


16

Fotbalisty Litic zastihl úvod sezóny ve velké pohodě, což potvrdili i doma proti rezervě Rapidu. Hosté udrželi s lídrem tabulky krok jen v první půli, v níž dokázali dvakrát srovnat skóre. Po změně stran se už prosazovali jen litičtí fotbalisté. Na jejich vítězství 5:2 se podílel hattrickem Jaroslav Kovařík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí útočili, ale Rapid trestal chyby soupeře

Litice začaly zápas náporem. Už v 6. minutě také otevřel skóre Jaroslav Kovařík, který z úhlu dokázal přehodit vybíhajícího brankáře Matějku. Domácí byli lepší i nadále, další příležitosti však nevyužili a ve 25. minutě tak přišel trest. Po zaváhání Tihlaříka v domácí bráně se prosadil István Körösi. Téměř po rozehrávce vrátil Liticím vedení po individuální akci opět Jaroslav Kovařík, ale také Rapid měl svého dvougólového střelce – na poločasových 2:2 tedy srovnal István Körösi.

Litice už neponechaly nic náhodě

Také po změně stran se domácí fotbalisté tlačili do útoku. Hned v 52. minutě završil povedenou střelou hattrick Jaroslav Kovařík a Litice vedly 3:2. A tentokrát už komplikace nepřipustily. Hned v 58. minutě se totiž dostal po chybě gólmana k míči Patrik Hulina a domácí poprvé v zápase vedli o dva góly. Hráči Litic pak přehrávali soupeře i nadále. V 83. minutě navíc přišel asi nejhezčí okamžik zápasu. Domácí kapitán Pavel Vacek si všiml, že brankář Matějka stojí někde v prostoru penaltového puntíku a tak ho z dobrých 45 metrů přehodil. Tím uzavřel skóre na konečných 5:2. Litice tak vedou tabulku městského přeboru i po 4. kole.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): Mohli jsme vyhrát i jednoznačněji. Protože jsme neproměnili některé šance a v prvním poločase udělali dvě chyby v obraně, tak se to vyvíjelo tak, jak vyvíjelo. Herně jsme ale dominovali celý zápas. O přestávce jsme si řekli, že se musíme vyvarovat dalších chyb proměňovat naše příležitosti. S úvodem sezóny jsme hodně spokojeni. Je to hodně dáno tím, že začal hrát Jarda Kovařík a mužstvo se zkonsolidovalo.




Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - J. Knotek [-] , J. Kanta [-] , J. Kovařík [-] , J. Tykvart [-] , P. Hulina [-] (71. M. Forman [-] ) , O. Kollros [-] , T. Aschenbrenner [-] , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] , L. Fořt [-] (46. A. Hanzlíček [-] )

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - V. Foist [-] (46. M. Boháč [-] ) , T. Janoch [-] (73. L. Sobotka [-] ) , D. Polívka [-] , M. Zuna [-] (65. K. Veber [-] ) , R. Pour [-] , P. Filipčík [-] , I. Kőrősi [-] (85. M. Matoušek [-] ) , J. Holík [-] , P. Uchytil [-] , O. Baroch [-]

Hráči zápasu: J. Kovařík , P. Vacek - I. Kőrősi .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lhoták Luděk - BLOVSKÝ David (N), KOVÁŘÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Litice jsou doma velmi silné.