Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vochov v Hradišti dotáhl třígólové manko, domácí se radovali alespoň v penaltách


Branky


14

V ideálním fotbalovém počasí nastoupilo Tornádo proti zatím stroprocentnímu Vochovu. Tomu se začátek sezony vydařil a po dvou výhrách přijel i do Hradiště pro bodový příděl. Do Hradišťského útoku se postavil k Biharymu Václav Krušina, který domácí tým posílil v minulém týdnu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradiště bylo produktivnější

Začátek zápasu probíhal ve velkém tempu. Již v šesté minutě přistrčil právě premiant Krušina balon před šestnáctkou Němečkovi a ten parádní ranou k tyči otevřel skóre - 1:0. Pytlíkův nákop pak znamenal pouze rohový kop, ze kterého domácí ale nic nevytěžili. Třináctá minuta byla opravdu pro Hradiště smolná. Golman Vávra si šel pro balon, ale situaci špatně odhadl, Jan Fiala byl u míče dřív a po kličce dával do prázdné brány - 1:1. Dalším zákrokem domácí brankař svoji chybu odčinil, když Klementovu ránu vytěsnil na roh. Ve 22. minutě se nedohodl hostující stoper se svým golmanem, to výtečně vystihnul Dan Červený a nekompromisní ranou pod víko vrátil Tornádu vedení - 2:1. Hosté pak kopali po Kočího faulu trestňák, který odvrátil na roh právě faulující domácí hráč. Po rohu směřoval odkopnutý balon na Biharyho, který mohl jít sám na bránu. Míč v těžké pozici se sluníčkem v očích ale nedokázal zpracovat. Přesně po půlhodině hry domácí rychle vhodili aut, Němeček proniknul do vápna, kde byl faulován a přesný sudí bez otálení nařídil penaltu. S tou si Furár bez zaváhání poradil a nedal Dvořákovi nejmenší šanci - 3:1. Hosté kontrovali trestným kopem, který Vávra lapil. Trestný kop na druhé straně Dvořák vyboxoval na roh. Ve 42. minutě předvedli domácí nejhezčí akci poločasu na jejímž konci byl Krušina, který si ve svém prvním zápase za Tornádo připsal i první vstřelenou branku - 4:1. Poločas tak skončil jednoznačným vedením domácích, i když hra v poli byla poměrně vyrovnaná. Domácí se ale hlavně prosadili střelecky. Rozhodně ale nebylo hotovo, jak i potvrdil další průběh zápasu.

Vochov se nevzdal a dotáhl zápas až do penalt

Beze změn v sestavách domácí na začátku půle spálili pár šancí - Kočí pálil vedle, Bihary byl po výtečném sólu faulován, ale sudí nenalezl odvaku písknout druhou penaltu proti hostům. Prý to dobře neviděl proti sluníčku. To se Hradišti vymstilo v 51. minutě. Odkop z obrany byl zachycen před půlí hřiště Martinem Klementem, který po rychlém zpracování vysokým lobem přehodil vyběhnutého Vávru opravdu z velké dálky - 4:2. Furárův trestňák skončil těsně nad Dvořákovou bránou, Kočího pokus pak vyrazil hostující golman na roh. Po něm se hosté dostali k brejku, Vávra ale dobře vyběhl a balon odkopnul do bezpečí. V 58. minutě pak ze strany centroval před bránu hostující Bárta. Vysoký míč k překvapení všech skončil opět za zády domácího golmana - 4:3. Patrik Kočí byl v zakončení jednoznačně nejaktivnější, jeho střely ale končily v náručí golmana hostí. Až v 76. konečně vystřelil do míst, kde Dvořák nestál a balon zapadl přesně za tyč - 5:3. Dvoubrankové vedení vyrdželo domácím jen pár minut. Konkrétně tři. I když mezi tím stihnul Kočí ještě jednou vypálit z trestňáku vedle brány hostí, tak těm vyšel závar, kdy domácí obrana nedokázala odkopnout balon z vápna a Honza Fiala pomalou střelou, která se do kopce sotva došourala do brány, opět snížil - 5:4. V 79. minutě pak Jirka Němeček fauloval na půli soupeře při rodícím se útoku. Nákop z následného trestňáku domácí odvrátili z vápna ven, ale pouze ke Klementovi, který z první parádně balon trefil a Miki Vávra tentokrát neměl žádnou šanci zasáhnout a bylo srovnáno 5:5. Strhnout vítězství na svoji stranu měla pak obě mužstva. Kočího pokus skončil po zásahu obany Vochova rohovým kopem, Furárova hlavička po něm našla jen Dvořákovu náruč. Na druhé straně se po rohu neprosadili ani Vochovští. Poslední šanci měl střídající Filip Šperl, který pěkně tečoval Kočího trestný kop. Míč ke smůle domácích skončil metr vedle brány hostí.

Penalty patřily Hradišti

Zápas, který o půli vypadal na jasné vítězství domácího Tornáda, tak nakonec skončil remízou a šlo se na penalty. Jako správný kapitán vzal první kop na sebe Ondra Pytlík a nedal Dvořákovi šanci, i když ten směr jeho střely vystihnul. S Mottlovou střelou si Vávra poradil a alespoň trošku napravil zaváhání v začátku druhé půle při lobech soupeře. Furár nekompromisně zvýšil na 2:0 a hostující Ausberger napálil balon nad Vávrou střeženou bránu. Třetí zářez za Tornádo udělal Bihary, když Dvořák zcela rezignoval a přestal chytat. Prvně v rozstřelu překonal domácího golmana až ve třetí sérii Petr Porada, ale ani to nevybudilo Dvořáka k zákroku a tak Dan Červený pečetil na 4:1 pro domácí. Prémiový bod tak zůstal v Hradišti, což potěšilo i velmi slušně zaplněné tribnuny.

 

Autor: Tomáš Květoň



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (vedoucí mužstva): Divákům se musel oboustranně herně velmi kvalitní zápas líbit. Oba mančafty hrály opravdu velmi dobrý fotbal. Potěšující je naše slušná herní kvalita a konečně jsme přidali i nějaké branky. Pět různých střelců pěti branek je také pozitivum. Bohužel i tentokrát jsme opět dostali velmi laciné góly. A to je velká škoda. Z posledních dvou zápasů máme místo šesti bodů, na které jsme měli dosáhnout, pouhé tři. Soutěž je sice na začátku, ale pokud budeme takhle lehkovážně dávat soupeřům šance k bodům, nebudeme se pohybovat tam, kde bychom chtěli a podle hry i mohli. Každopádně ve čtvrtek v Druztové již plný bodový zisk očekáváme.

SK Vochov 1930
Pavel Tlustý (trenér): Byl to klasický vesnický fotbal nahoru - dolů. V prvním poločase jsme jim několikrát namazali na góly. O přestávce jsem klukům řekl, že tu neprohrajeme a oni zabrali. Nakonec nechybělo mnoho, abychom i vyhráli. V penaltách se nám už tradičně nevedlo. Na jednu stranu jsme mohli získat i více než bod, na druhou je i remíza zlatá.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - P. Kočí [-] , V. Krušina [-] , M. Valeček [-] , M. Furár [-] , D. Červený [-] , J. Němeček ml. [-] (80. F. Šperl [-] ) , O. Pytlík [-] , J. Bihary [-] , M. Beránek [-] , M. Drahoňovský [-]

SK Vochov 1930
J. Dvořák [-] - J. Řehák [-] , . Koželuh [-] , P. Porada [-] , T. Mottl [-] , M. Ausberger [-] , M. Klement [-] , J. Fiala [-] , T. Hošek [-] , K. Bárta [-] , O. Tržil [-]

ŽK: 78. J. Bihary , 80. J. Němeček ml. - 40. T. Hošek .
Hráči zápasu: V. Krušina - M. Klement , J. Fiala .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MINAŘÍK Zdeněk - VOLF Karel (N), ŘEHÁK Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip experta: výhra hostů

Hosté mají velkou kvalitu ve zkušených hráčích, domácí začali podzim špatně, proto vyhrají hosté.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů