J. Fiala 75.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 16:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Vochova nad Unionem rozhodl čtvrthodinu před koncem Fiala


Branky


75. J. Fiala
14

Fotbalisté Vochova zůstávají i po 2. kole městského přeboru stoprocentní. Na domácím hřišti totiž udolali 1:0 Union, když jediný gól utkání vstřelil v 75. minutě Jan Fiala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nezužitkovali svůj úvodní nápor

Domácí tým začal zápas náporem, ale opět se projevovala jeho stará bolest, kterou je neproměňování vyložených šancí. Vochovští si jich v úvodní dvacetiminutovce vytvořili dosti, ovšem ani jednu nedokázali, i díky dobře chytajícímu Hornovi, zužitkovat. Hráči Unionu tak nápor soupeře přestáli, postupně srovnali obraz hry a také oni si začali vytvářet zajímavé situace v blízkosti svatyně soupeře. V prvním poločase se však skóre neměnilo ani na jedné straně.

Fiala trefil tři body Vochovu

Po změně stran Union pokračoval ve zlepšeném výkonu a opticky měl dokonce více ze hry. Vochovská obrana však pracovala spolehlivě a do šancí hosty téměř nepouštěla. Domácí naopak hrozili z rychlých brejků a jeden z nich nakonec v 75. minutě zásluhou Jana Fialy zužitkovali. Hosté ještě v závěru chtěli po jednom ze soubojů v šestnáctce penaltu, které se ale nedočkali a z Vochova tak odjeli s nejtěsnější porážkou. Domácí jsou i po dvou zápasech společně s Liticemi stoprocentní, Union zůstává na třech bodech.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): Domácí byli od začátku jasně lepší a kdyby to po 20 minutách bylo 3:0, asi bychom se nedivili. Pak se hra vyrovnala, i my jsme byli nebezpeční, ale šance jsme nevyužili a nepomohl ani rozhodčí, když přehlédl jasnou penaltu. Ve druhém poločase jsme byli lepší my, soupeře jsme zatlačili, ale moc šancí z toho nebylo, naopak jsme z brejku inkasovali. Před koncem jsme znovu mohli kopat penaltu, ale rozhodčí, který jinak nepískal špatně, nebezpečný skluz nohama napřed jako faul nevyhodnotil. Nezasloužili jsme si prohrát, ale když zahodíme pár šancí a ze souvislého tlaku si další ani nevytvoříme, tak si nezasloužíme ani vyhrát.



Sestavy


SK Vochov 1930
J. Dvořák [-] - M. Ausberger [-] (71. T. Mottl [-] ) , L. Kasl [-] , Z. Klein [-] (46. M. Veber [-] ) , M. Klement [-] , J. Fiala [-] (90. F. Krejčík [-] ) , V. Vilímek [-] (46. J. Calta [-] ) , R. Schveinert [-] , T. Hošek [-] , K. Bárta [-] , O. Tržil [-]

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , A. Sýkora [-] , P. Šimana [-] , A. Hořánek [-] - D. Filip [-] (46. T. Koutný [-] ) , P. Kutný [-] , P. Šimana [-] , J. Jindra [-] - M. Seidl [-] , K. Knaf [-] (29. P. Filmak [-] ) -

ŽK: 58. J. Calta - 19. T. Rojík , 39. P. Šimana , 82. P. Filmak .
Hráči zápasu: J. Fiala - M. Horn .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRAČMER Marek - LEVÝ Vítek, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

V tomhle zápase přeji Unionu, ale více jsem v poslední době přeavědčen o kvalitách Vochova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích