Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchovské naděje na bodový zisk odstřelil hattrickem chotíkovský Novák


Branky


14

Fotbalisté Smíchova utrpěli na domácím hřišti překvapivou porážku 3:4 od nováčka soutěže, rezervy Chotíkova. Domácí přitom měli zápas výborně rozehraný, vedli 2:0 a 3:1 a ještě tři minuty před koncem drželi těsný náskok. Pak se však dvakrát trefil hrdina zápasu Pavel Novák, který dokonal skvělý chotíkovský obrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smíchov začal lépe, hosté se ale vrátili do hry

Fotbalisté Smíchova přivítali nováčka soutěže, rezervu Chotíkova a do utkání nastupovali v roli jasného favorita. Tu v úvodu potvrzovali, když byli aktivnější než snaživý soupeř a vytvářeli si také šance. Skóre se poprvé měnilo v 18. minutě, když hosté špatnou rozehrávkou poslali do šance Jana Kováře a ten poslal Smíchov do vedení. Hned o dvě minuty později pak zvýšil Jakub Černý na rozdíl dvou gólů. Nutno říci, že hosté v poli nehráli zle a ve 40. minutě se dokonce vrátili do zápasu. Pavel Novák vystihl příliš pomalou malou domů soupeře a pak už měl jednoduchou úlohu, když skóroval do prázdné brány. Domácí ještě mohli do přestávky svůj náskok opět navýšit, ale Chotíkov podržel brankář Šlajs.

Domácí dvougólový náskok neudrželi, v posledních třech minutách je sestřelil Novák

Po změně stran pokračoval zajímavý fotbal, v němž měli optickou převahu domácí. Milan Kuráž navíc zvýšil na 3:1 a zdálo se, že Smíchovští už zápas dovedou k tříbodovému zisku. V 69. minutě ale chyboval při výběhu na centr domácí brankář Pečenka a David Smutný snížil na 3:2. Tento stav pak vydržel až do 87. minuty. V ní si Pečenka vybral další slabší moment, když při odkopu netrefil míč a Pavel Novák mohl pohodlně vyrovnat. Domácí následně vrhli všechny síly dopředu ve snaze utkání rozhodnout, ale to se jim stalo osudným. Již v nastavení totiž z rychlého brejku dokonal hattrick, i velký chotíkovský obrat, Pavel Novák – 3:4.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (hrající trenér): Chotíkov mě mile překvapil. Byli to mladí kluci, kteří se snažili hrát fotbal. Myslím, že jsme měli převahu a vytvořili si víc šancí. V prvním poločase to vypadalo dobře i gólově. Vedli jsme 2:0 a opticky se zdálo, že máme utkání pod kontrolou. V závěru poločasu bohužel kluci udělali chybu, když pomalou malou domů namazali míč soupeři. I ve druhém poločase jsme začali aktivněji, dali i gól na 3:1. Pak si bohužel vybral slabší chvilky náš gólman, který nás před týdnem v Hradišti podržel, ale teď byl asi studený, protože nebyl moc v permanenci. Soupeř se po snížení nabudil a vycítil šanci a po další chybě brankáře, který netrefil při odkopu balón i vyrovnal. My pak pokračovali v našem hurá fotbalu, kdy jsme si vytvořili další šance, které jsme ale neproměnili a soupeř nás v úplném závěru ztrestal z ojedinělé akce. V té době už jsme skoro nebránili, protože jsme věřili, že můžeme strhnout výhru na naší stranu a byli jsme za to potrestáni. Soupeři k vítězství gratuluji a my se můžeme soustředit na další zápasy.




Sestavy


SK Smíchov Plzeň
K. Pečenka [-] - T. Sládek [-] , M. Kuráž [-] , J. Kovář [-] , L. Rout [-] (60. B. Mičan [-] ) , M. Bačkovský [-] (70. J. Sulek [-] ) , D. Kroc [-] , J. Černý [-] , K. Fajfrlík [-] (55. J. Gruncl [-] ) , V. Skora [-] , J. Ostrolucký [-]

FC Chotíkov 1932 B
J. Šlajs [-] - M. Hauer [-] , D. Smutný [-] , M. Rubáš [-] , R. Ježek [-] (71. M. Vyskoč [-] ) , J. Kastl [-] , M. Tříkač [-] , P. Novák [-] , J. Bříza [-] , K. Pachl [-] , P. Bock [-]

ŽK: 56. V. Skora , 90. M. Kuráž .
Hráči zápasu: P. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Buša Milan - LEVÝ Jan (N), ČECH Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jednoznačná výhra Smíchova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích