3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2018 18:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást uchránil před porážkou gólem v závěru Bórik, jeho spoluhráči pak zvládli lépe i penalty


Branky


41. P. Mach , 90. M. Bórik - 76. O. Pytlík , 81. M. Furár
10

Na žádost domácích se zápas hrál již v pátek. Hosté do Chrástu přijeli jednoznačně s plánem na zisk bodů, a to pokud možno plného počtu, domácí na tom ale byli úplně stejně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrást poslal před pauzou do vedení Mach

Zápas začal lépe domácí tým. Mladíci v jeho sestavě hráli dobře a zkušený Mach na hrotu byl nebezpečný svým důrazem. Kapitánovi Pytíkovi v 7. minutě úplně nevyšel odkop a málem ohrozil Vávru v bráně hostí. Balon naštěstí skončil za lajnou mimo bránu a Pytlík vše napravil perfektní prací hlavou při následném rohu domácích. Domácí byli dále aktivnější a Vávra stáhnul centr směřující na Macha v brejkové situaci. Pak se dostali k bráně domácích i hosté. Němečkova střela byla obranou zblokována, Červeného rána šla vysoko nad Kokoškovu svatyni. Stejně se vedlo na druhé straně i nadále aktivnímu Machovi. Rucký, netradičně hrající na beku, předvedl zákrok podobný Pytlíkovu a domácí kopali další roh. Hostující kapitán byl opět v obranné hlavičce perfektní. Biharyho gólovou ránu pak Kokoška robinzonádou vytěsnil na roh - krásný fotbalový moment od obou aktérů. Z trestňáku se pak z dálky zastřeloval Patrik Kočí, domácí golman balon jen vyrazil k Danovi Červenému, ale byl u něj tak rychle, že jeho gólovou dorážku stihnul vytěsnit mimo tři tyče své brány. Za faul na půlce pak viděl oprávněně Jan Rucký žlutou kartu. Bohužel se na něm projevila nemoc v minulém týdnu tak, že viditelně nestíhal a za chvíli si musel pomoci opět nedovoleně. Domácí se dožadovali druhé žluté, ale sudí projevil cit pro hru a přehled, jelikož za faulujícím Ruckým byl ještě další obránce hostí - kapitán Pytlík. Domácí tak zahrozili z dalšího trestného kopu a trenér Štěrba následně eliminoval možnost vyloučení rychlým střídáním Ruckého za Drahoňovského. Ten se hned předvedl několika dobrými přihrávkami a v zápase se "chytil". To bylo pro hosty důležité, protože ke konci poločasu začínali mít více ze hry. Bohužel pro hosty právě v ten okamžik přišla chyba obrany. Konkrétně Ondra Pytlík si zpracovával balon tak nešikovně, že se k němu dostal jinak v ofsidu stojící Pavel Mach. Ten si se zakončením bravurně poradil, i když se mu Miki Vávra snažil vše ztížit dobrým vyběhnutím. Parádní lob domácího kapitána skončil v síti - 1:0. Do půle se již nic zásadního neudálo a tak domácí ve vyrovnaném zápase šťastně vedli.

Hosté skóre otočili, ale v závěru vyrovnal Bórik

Do druhé půle šli hosté jednoznačně s tím, že v poli nejsou horší, a když zlepší finální fázi, mají velkou šanci zápas otočit. Odhodlání zvítězit ale bylo oboustranné. Sice hosté měli na začátku druhé půle balon více pod kontrolou, ale hrozili domácí. Miki Vávra ale potvrzoval své kvality a držel těsný stav. V poli se začalo přitvrzovat a hlavně Martin Furár cítí domácí kopačky ještě teď. V 54. minutě se do pozice totožné s tou gólovou z první půle dostal Patrik Kočí. I řešení zvolil totožné - lob. Jeho provedení ale kvalit Machových nedosáhlo a balon skončil těsně vedle Kokoškovy brány. Po Drahoňovského faulu skončil trestňák domácích na pevné zdi hostí. Po hodině hry pálil Patrik Kočí z úhlu, ale Kokoška opět dobře zasáhl a Tomáš Beránek na dorážku nedosáhl. Němečkova parádní kličkovaná skončila střelou nad a Pikhartova rána v 70. minutě trefila stejné místo. Další Němečkovu střelu Kokoška jen vyrazil, Červeného dorážka šla ale opět do golmana domácích. V těchto chvílích již domácí na hru směrem dopředu prakticky rezignovali. V 73 minutě pálil Tomáš Beránek, Kokoška balon jen líznul konečky prstů a dobíhající Kočí vsítil. Radost hostí ale po několika vteřinách, kdy si patrně celou akci v hlavě přehrával, utnul lajnový sudí, zvedl praporek a branka nebyla uznána. To ale Hradiště nezlomilo. Hned o tři minuty později poslal do vápna centr Patrik Kočí a Ondřej Pytlík hlavou tentokrát nedal Kokoškovi žádnou šanci - 1:1. V 77. minutě prosvištěl nad domácí bránou Němečkův trestňák. Deset minut před koncem vymíchal celou levou stranu domácích Tomáš Beránek, jehož zpětnou přihrávku uklidil na místo určení notně pokopaný Martin Furár, pro kterého to byla obrovská satisfakce - 1:2. Domácí, kteří se za poslední čtvrthodinu k ohrožení brány Tornáda prakticky nedostali, tak museli nalézt síly na závěrečný nápor a pokusit se alespoň o srovnání stavu. Hosté se nadále snažili držet míč a nedávali domácím šanci na ohrožení Vávrovy brány. V poslední minutě ale u lajny hráli balon od útoku tak dlouho dozadu, až skončil u stopera Pikharta. Ten chtěl hrát na střed na úplně volného Pytíka. Střídající domácí borec Martin Bórik ale měl dost sil na forčekink, přihrávku vystihnul a po přistrčení balonu do lepší pozice pro něj nebyl problém skórovat - 2:2. V 92. minutě měli ještě hosté šanci na strhnutí vítězství na naši stranu, ale Červený se po trestném kopu trefil z bízka jen těsně vedle domácí brány.

Prémiový bod zůstal v Chrástu

Zápas tedy skončil dělbou bodů a o prémiový bodík se šlo již za velmi špatné viditelnosti na penalty. Pevní dva hradišťští exekutoři neuspěli a domácí se ujali dvoubrankového vedení. Snajpr Dan Červený konečně našel na Kokošku recept a snížil, Mirek Brýla ale udržel domácím stále luxusní náskok. Kapitán Pytlík se trefil zkušeně do levého horního rohu, ale domácí měli první mečbol. Prudká rána ale skončila nad Vávrovou bránou a hosté i dále žili. Patrik Kočí se nemýlil a srovnal na 3:3. Zkušený Ranc ale situaci zvládnul, i když si hostující golman na balon sáhnul a zajistil tak domácím dva body. Na hosty zbyl z parkticky vyhraného zápasu bod jeden.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (vedoucí mužstva): Bod z venkovního hřiště je plusový, to ano. Bohužel děláme obrovské chyby před vlastní bránou a navíc se nám hlavně v první půli vůbec nedařila přehodová fáze hry. Když jsme tohle ve druhém poločase zlepšili - což je pozitivní, že jsme dokázali - najednou jsme domácí přehrávali, byli jsme lepší a skóre po zásluze otočili. Bohužel fatální chybou v poslední minutě jsme darovali soupeři vyrovnání. My se na své branky strašně nadřeme a proto zatím nevítězíme. Remíza je pro nás po průběhu zápasu, tak jak byl, ztrátou, kterou se pokusíme eliminovat v příštím domácím zápasem s Vochovem.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Chládek [-] (48. M. Bórik [-] ) , M. Brýla [-] , M. Holeček [-] (77. J. Mašek [-] ) , M. Matys [-] , A. Brýla [-] , J. Šuster [-] , V. Černý [-] (69. M. Pek [-] ) , P. Mach [-] (68. V. Šejdl [-] ) , J. Ranc [-] , O. Skalski [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - P. Kočí [-] , M. Furár [-] , D. Červený [-] , J. Němeček ml. [-] , J. Rucký [-] (37. M. Drahoňovský [-] ) , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , T. Beránek [-] , J. Bihary [-] (78. F. Šperl [-] ) , M. Beránek [-]

ŽK: 24. J. Ranc , 48. A. Brýla , 71. O. Skalski , 88. M. Matys - 35. J. Rucký , 86. J. Němeček ml. .
Hráči zápasu: P. Mach - M. Furár .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Lhoták Luděk - MINAŘÍK Zdeněk, MYTISKA Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Domácí přišli o svého klíčového hráče, podle mého názoru uhrají doma s Hradištěm remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích