3:1
(2:0)
55. J. Ranc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2018 18:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union vstoupil do přeboru výhrou nad Chrástem


Branky


40. J. Jindra , 43. K. Knaf , 90. K. Knaf - 55. J. Ranc
11

Fotbalisté plzeňského Unionu začali nový ročník městského přeboru dobře, když v 1. kole přehráli na domácím hřišti 3:1 Chrást. Velkou zásluhu na výhře domácích měl Karel Knaf, který zaznamenal hned dvě přesné trefy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Union si v závěru poločasu zajistil dvougólový náskok

První poločas byl z obou stran spíše opatrný. Gólových příležitostí tak bylo k vidění poskromnu a ani kombinace se hráčům příliš nedařila. Závěr úvodního dějství však patřil domácím. Ve 40. minutě vybojoval Kutný u postranní čáry míč, který poslal dopředu na Seidla, jenž našel Jana Jindru a ten překonal brankáře Kokošku. Hned o tři minuty později to bylo už 2:0. Šimana poslal do úniku Karla Knafa, ten obešel gólmana a skóroval do prázdné brány. Nakonec tak mohli fotbalisté Unionu odcházet do šaten velmi spokojeni.

Ranc snížil, v závěru ale rozhodl svým druhým zásahem Knaf

Chrást po změně stran za nepříznivého stavu zabral a zatlačil svého soupeře. V 55. minutě se hostům podařilo i snížit, když se prosadil zkušený obránce Jiří Ranc. Územní převaha Spartaku pak pokračovala i nadále, ale vážnější příležitost, která by po vyrovnání volala, si hosté proti dobře fungující defenzivě Unionu již nevytvořili. V 90. minutě to naopak byli domácí, kteří zápas definitivně rozhodli. Po nepovedeném odkopu soupeře od brány postupovali hned dva fotbalisté sami na gólmana. Karel Knaf situaci vyřešil sám, když obešel Kokošku a podruhé v zápase skóroval do prázdné. Union tak na úvod sezóny přehrál Chrást 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): První poločas byl z obou stran docela o ničem. Nikdo nebyl schopen delší dobu podržet míč, na nějaké šance se čekalo docela dlouho. Pak jsme udeřili po brejku, rychle přidali i druhý gól a vypadalo to, že si v klidu dojdeme pro výhru. Hosté ale ve druhém poločase zabrali, zatlačili nás a snížili. Vyloženou šanci na vyrovnání ale neměli a my jsme v závěru svojí výhru ještě pojistili. Nepříliš pohledný zápas, ale zasloužené tři body.




Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] (60. Z. Chmelík [-] ) , A. Sýkora [-] , O. Jakoubek [-] (46. D. Filip [-] ) , M. Haase [-] - P. Kutný [-] , P. Šimana [-] , M. Hořánek [-] , J. Jindra [-] (71. T. Koutný [-] ) - M. Seidl [-] (79. P. Filmak [-] ) , K. Knaf [-] -

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - M. Bórik [-] , A. Brýla [-] , J. Šuster [-] , V. Černý [-] , T. Doležal [-] , P. Mach [-] , J. Ranc [-] (69. P. Bruj [-] ) , M. Chládek [-] , D. Tupý [-] , M. Matys [-]

ŽK: 30. K. Knaf , 73. D. Filip , 75. M. Hořánek , 76. M. Horn - 32. J. Ranc , 75. P. Bruj .
Hráči zápasu: K. Knaf .
Počet diváků: 34. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - KÖNIG Michal, DOKSANSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích