A. Kopecký 71.
D. Kološ 90. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

11.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Málo hráčů, lepší výkon


Branky


71. A. Kopecký , 90. D. Kološ (p.)
9

Poslední kolo se odehrálo také ve Strážově, kde se domácí utkali s rezervou TJ Sušice, která dorazila na zápas pouze v 11 lidech. Něco podobného zažívali i domácí, kteří nakonec dokázali sehnat i jednoho hráče na střídání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku jasný průběh, ale bez branek

Domácí šli od začátku za vítězstím, protože nechtěli ztratit sérii neporazitelnosti na domácí půdě. Během celého poločasu si vytvořili několik příležitostí, ale obranu hostů, společně s brankářem Konečným předváděla famózní výkon. Když už se jednou domácí prosadili, rozhodčí Stach odpískal jasný faul na obránce hostů Patrika Hubáčka. Do konce poločasu už nic nestojí za zmínku, snad jen dobrá střela z dálky od Lukáše Stupky na domácí branku, kterou dobře vyrazil brankář domácích Šít.

Pomalu už se blížil konec, když....

Stejný průběh jako v prvním poločase, ovšem s většími šancemi na domácí straně. Nadále pokračovalo obléhání, hosté už jen bránili a všechny střely kryl brankář Konečný. Už to vypadalo, že půjdeme na penalty, když se k odraženému míči dostal záložník domácích a i přesto, že 4 hráči hostů skočilo do střely, dokázal propálit všechno, co mu stálo v cestě. Hosté to otevřeli a chtěli vyrovnat. V poslední minutě navíc přidali domácí druhou branku po nařízené penaltě, kterou hráči hostů nesli hodně nelibě.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
D. Šít [-] - J. Michel [-] , A. Presl [-] (80. O. Janský [-] ) - A. Kopecký [-] , J. Hosnedl [-] , L. Soušek [-] , D. Kološ [-] - M. Frous [-] - L. Janka [-] , O. Uruba [-] , J. Procházka [-]

TJ Sušice B
D. Konečný [-] - M. Bachroň [-] , F. Jána [-] , P. Kratejl [-] , M. Tonner [-] , D. Klaus [-] , L. Stupka [-] , M. Krouský [-] , P. Hubáček [-] , L. Blažek [-] , F. Mašat [-]

ŽK: 38. F. Mašat .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stach Vladislav - KREIBICH Josef (N), DOLLANSKÝ Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček - redaktor
Tip experta: remíza

Hodně bude záležet v jaké sestavě přijede B-tým Sušice, ale protože ve stejnou dobu hraje i A-tým TJ Sušice, nebude toho moc. I tak, ale věřím, že se naše rezerva ve Strážově pochlapí.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 16:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 17:44

Tip: výhra domácích