Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

8.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budětice pokračují v krasojízdě


Branky


10

Dle slov trenéra, prožívají domácí sezonu snů a potvrdili to v zápase s Chudenice, které porazily 4:1 a potvrdili 5. místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pomohla k třem bodům

Domácí k tomuto utkání nastoupili v téměř kompletní sestavě. Chyběli D. Homolka a dlouhodobě zraněný Z. Frančík. Naopak v dresu hostů chyběl mimo jiné kapitán S. Hodan a obávaný J. Soupír rovněž neměl svůj den. V 2. minutě po akci M. Štěcha a přihrávky P. Janečky prázdnou bránu netrefil budětický útočník V. Hozman. Ve čtvrté minutě už ale poprvé zaúřadoval P. Janečka. 1:0. Po této brance byli domácí ještě pár minut lepší, pak ale přepustili iniciativu hostům. Naštěstí pro domácí, v tento moment přišla druhá branka. V 35. minutě nabuzený Janečka, přezdívaný ,,Komár" poslal Budětice do vedení 2:0. A to Budětice nakoplo a další šance přicházely. Bohužel pro ně bez gólu. V 45. minutě došlo ke komplikaci na straně domácích. Na budětického M. Miroše přišel opakovaný faul. Domácí hráč neudržel nervy na uzdě a oplatil. A taky na to doplatil. Bohužel pro tohoto mladého hráče, asi nejen na nadcházející zápas. ČK V 45. minutě.

 

 

I když jsme v 10, nezalezeme!!!

Do druhé půlky šli Budětičtí s jasným cílem. Nezalézt a naopak v deseti hrát jako v jedenácti. A to jim vyšlo dokonale. Tři minuty po začátku utekl obraně hostů D. Hlavin  a zakončil nekompromisně. 3:0. Tenhle hráč byl i v dalších minutách jen těžko udržitelným a tak to i na šance ve druhé půli skončilo 4:2, ve prospěch domácích. Trochu nervozity do zápasu přinesla vlastní branka budětického J. Sekyry. 3:1. Brankář J, Vinter před tím pokryl dvě šance hostů, ale na pěkně umístěnou Honzovo střelu prostě neměl. V závěru se ještě kopala penalta, po faulu brankáře hostů na R. Melku. Penaltu na dvakrát proměnil V. Hozman. 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Budětice 2012
trenér domácích: Naše sezóna snů pokračuje. Hrajeme pěknej fotbal a jsme pátí v tabulce. D. Hlavin konečně začal mířit dolů a trefil se v důležité chvíli. P. Janečka se asi znovu narodil, obrana nechybuje, jako jsme na to byli zvyklí. Zkrátka pohled na tabulku mě teď baví. Ale pozor, čekají nás těžký zápasy a tam se teprve ukáže. Chceme něco přivézt z Bolešin (myšleno tím 3 body) a potom máme již dlouho očekávané derby s Hradešicemi. V Janovicích jsou body povinností, protože by to byly první body z tohoto hřiště a musí to tak být, i když tenhle soupeř bude nad míru těžký. Je teď na nás vidět sebedůvěra a tak to musíme prodat. V sobotu do Bolešin pro body jedeme autobuse. Všichni busem! MY JSME BUDĚTICE.




Sestavy


FK Budětice 2012
J. Vinter [-] - V. Hozman [-] , M. Miroš [-] , J. Sekyra [-] , M. Štěch [-] , R. Melka [-] , P. Janečka [-] (72. V. Korda [-] ) , J. Josefík [-] (72. M. Novotný [-] ) , M. Paroubek [-] (90. M. Slifka [-] ) , D. Hlavin [-] (90. P. Miroš [-] ) , L. Fiala [-]

TJ Sokol Chudenice
M. Lucák [-] - L. Zoubek [-] , J. Osvald [-] , M. Kraus [-] , P. Vachtl [-] - J. Soupír [-] (23. T. Baxa [-] ) , O. Göttinger [-] , J. Šimán [-] , M. Stryczek [-] - J. Soupír [-] (66. F. Bříza [-] ) , J. Rupert [-] -

ŽK: 26. M. Paroubek , 67. J. Sekyra , 73. L. Fiala - 41. M. Stryczek , 45. M. Kraus . ČK: 45. M. Miroš .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Dušek Václav - FRANČÍK Zdeněk (N), ŽÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 23:11
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra domácích

Budětice jedou a nemusí zůstat pouze u 5. místa. V souboji s Chudenicemi zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 19:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 21:54

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích