2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 16:00

6.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Malém Boru viděli fanoušci 5 branek!


Branky


33. M. Šipla , 61. F. Chodl - 11. V. Čížek , 31. S. Bečka , 90. D. Bálek
8

Sřetly se mužstva, která vyznávají ofenzivní fotbal, a proto se dal očekávat napínavý zápas, před kterým nešlo určit jasného vítěze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v prvním poločase padly tři branky.

Všichni fanoušci mohli od začátku vidět hodně vyhrocené utkání. Hráči do sebe šli, ale vždy v duchu fair-play. První branku vstřelili hosté v 11. minutě. když se prosadil po střele z dálky Václav Čížek a brankář domácích byl bez šance. Ve 31. minutě šli hosté do dvoubrankoého vedení, když se prosadil Stanislav Bečka, který trefil branku po přihrávce od Dušana Bálka. V tu chvíli se domácí zvedli a podařilo se jim snížit. Ve 33. minutě se po chybě obrany hostů prosadil Miroslav Šipla, který využil lehkomyslné počínání hostující obrany a vykřesal pro Malý Bor naději. Od tohoto momentu až do konce poločasu bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. Domácí svého soupeře doslova mačkali, ale nepodařilo se jim vyrovnat. l

Domácí se dočkali, hosté rozhodli v tu nejlepší možnou dobu

Druhý poločas začal úplně stejně, jako končil ten první. Domácí šli za vyrovnáním a hosté jen čekali až to přijde. Ten přišel celkem dlouho. Po skrumáži ve vápně se prosadil František Chodl a vyrovnal na 2:2. Začínalo se od začátku. Hosty vyrovnávací gól zřejmě probudil, protože opět začali na hřišti dominovat. Domácí, ale pečlivě bránili a soupeře do velkých šancí nepouštěli. Fanoušci už se těšili na penalty, ale proti byl hostující kanonýr Dušan Bálek, který se trefil po standartní situaci a rozhodl o tom, že si Měcholupy odvezly všechny tři body.



Sestavy


TJ Sokol Malý Bor
J. Kalčík [-] - M. Šipla [-] (57. V. Petřík [-] ) , P. Kocum [-] , V. Dvořák [-] (54. F. Chodl [-] ) , K. Jára [-] , M. Hlaváč [-] , I. Cotiga [-] , J. Němec [-] (70. D. Sládek [-] ) , L. Trubač [-] , D. Šipla [-] , M. Sládek [-]

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - D. Novák [-] , S. Bečka [-] , D. Bálek [-] , J. Duchek [-] , P. Dražka [-] (70. D. Bálek [-] ) , V. Čížek [-] , P. Havlíček [-] , K. Čabrada [-] , F. Bláha [-] , D. Kanta [-] (66. T. Javorský [-] )

ŽK: 29. D. Šipla , 63. K. Jára , 68. L. Trubač , 81. M. Sládek - 29. S. Bečka , 90. J. Kovařík . ČK: 90. S. Bečka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Říha Zdeněk - KODÝDEK Milan (N), MOLNÁR Ludovít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Hráč - TJ Sokol Hradešice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů