4:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:30

5.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy opět vstřelily víc jak dvě branky a připisují další tři body


Branky


12. D. Bálek , 19. D. Bálek , 42. D. Bálek , 80. J. Duchek (p.) - 10. F. Blažek , 53. J. Hubený
8

Forma Měcholup nabírá pořádně na obrátkách. V neděli je čekal zápas s Dlouhou Vsí a fanoušci opět viděli velké množství branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli, pak úřadoval domácí Bálek

V úvodu se hrálo poměrně opatrně a příliš šancí k vidění nebylo.  To se ovšem změnilo v 10. minutě, kdy hostující Blažek z dorážky otevřel skóre – 0:1. 

Následně se hosté přestali koncentrovat a do poločasu stihli obdržet tři góly od domácího Bálka. (Omlouváme se, ale góly jsme bohužel nestačili zaznamenat)

Dlouhá Ves se zlepšila, ale o vítězství Měcholup rozhodla už první půle

Hosté nastoupili do druhého poločasu s větší motivací a rvali se o každý míč. Mladý tým Měcholup znejistěl a to zvlášť po kontaktním gólu. Ten vstřelil v 53. minutě Hubený z přímého kopu. Hosté hráli dále soustředěně a soupeře prakticky nepouštěli za půlku. Nedokázali si ale vytvořit vyložené šance. Několik střel skončilo mimo branku a pár jich pochytal domácí gólman. V 80. minutě se po zbytečné chybě v rozehrávce hostů dostal k míči domácí hráč a postupoval do vápna. Tam ho nedovoleně zastavil S. Valvoda, a tak následovala penalta. Tu proměnil Duchek a uzavřel tak skóre na 4:2.  Po penaltě ještě neudržel nervy J. Riepl a po slovní výměně s rozhodčím dostal druhou žlutou kartu. 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Dlouhá Ves
František Blažek: Bohužel jsme už asi po dvacáté neudrželi vedení, a těsně po našem gólu bylo srovnáno. Domácí využili prakticky každou šanci. U druhého gólu to vypadalo, že padnul z ofajdu, ale nechci nikomu sahat do svědomí nebo se snad vymlouvat. Druhý poločas byl z naší strany mnohem lepší a dokázali jsme si, že jsme fotbal hrát nezapomněli. Je to pozitivní signál pro příští zápas.



Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - V. Čížek [-] , T. Javorský [-] (68. M. Kanta [-] ) , Z. Hybšman [-] (85. Z. Bárta [-] ) , P. Havlíček [-] , K. Čabrada [-] , D. Novák [-] (88. P. Melichar [-] ) , D. Bálek [-] (90. D. Bálek [-] ) , J. Duchek [-] , F. Bláha [-] , V. Kaas [-]

TJ Tatran Dlouhá Ves
R. Hanzl [-] - P. Švec [-] (84. P. Beránek [-] ) , P. Švajka [-] , P. Beránek [-] , P. Švec [-] , J. Hubený [-] , J. Riepl [-] , F. Blažek [-] , D. Jaroš [-] , S. Valvoda [-] , O. Goby [-]

ŽK: 26. V. Čížek , 64. Z. Hybšman - 20. P. Švec , 51. F. Blažek , 72. P. Beránek , 80. R. Hanzl , 80. J. Riepl . ČK: 81. J. Riepl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mazanec Marek - LOJÍK Václav, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček - redaktor
Tip experta: výhra domácích

Dlouhá Ves bude stát v cestě rozjetým Měcholupům a body domů neodveze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích