P. Voráček 7. (p.)
L. Fiala 9. (vl.)
K. Šleis 89.
3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

4.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nervydrásající boj v Lubech přinesl nakonec tři body pro domácí


Branky


7. P. Voráček (p.) , 9. L. Fiala (vl.) , 89. K. Šleis - 53. P. Janečka , 60. D. Hlavin
7

Zápas Lubské rezervy s Buděticemi sliboval pro všechny fanoušky zajímavý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Luby šli rychle do dvoubrankového vedení.

Hned od úvodu zápasu byli domácí jasně lepší. Již v 7. minutě ve vápně zbytečně fauloval L. Fiala a po právu se pískala penalta. Tu P. Voráček s přehledem proměnil. 1:0. I v dalších minutách byli domácí jasně lepší a v 9. minutě skóre navýšili na 2:0, po nastřelené tyči a následné vlastní brance D. Hlavina. V tu chvíli to s hosty nevypadalo vůbec dobře. Od dvacáté páté minuty se ale hra začala vyrovnávat. Hosté dokonce vstřelili branku, kterou rozhodčí neuznal pro ofsajd. Pět minut před poločasem jsme mohli skóre korigovat, míč poskakoval po brankové čáře, ale v síti neskončil.

Hosté opět předvedli výborný druhý poločas.

Pro hosty byl druhý poločas byl stejně jako se Sušicí poločasem totálního obratu. Hrálo se většinu času na půlce domácích a měnilo se i skóre. V 53. minutě se přesně trefil R. Melka. 2:1. Krátce na to, v 60. minutě se po individuální akci parádně prosadil D. Hlavin. Tenhle hráč dělal starosti lubské obraně i ve zbývajících minutách. Na domácí se valil jeden protiútok za druhým a přišla další branka R. Melky. Tu ovšem rozhodčí opět neuznal, znovu po avizovaném ofsajdu. V 83. minutě J. Josefík nastřelil břevno a hosté cítíli šanci na zisk tří bodů. V 85. minutě rozhodčí odpískal penaltu ve prospěch hostů. Následně byl obklopen domácími hráči a penaltu změnil na roh. V 90. minutě tentýž rozhodčí pískl faul před PÚ Budětic a to zápas rozhodlo. Z přímého kopu se pěkně trefil K. Šleis. 3:2. Dvě minuty na to se naopak měla kopat penalta domácích, po zákroku budětického kapitána P. Janečky. Těsně před koncem byl chybně vyloučen J. Sekyra. Po dvou žlutých, z nichž ta první (ze 43. minuty) byla D. Homolky. 



Sestavy


TJ Start Luby B
P. Jiřinec [-] - M. Křížek [-] , Š. Heřman [-] (41. M. Johánek [-] ) , M. Červený [-] , T. Bureš [-] - M. Pivoňka [-] , P. Voráček [-] , F. Petlan [-] (86. A. Hosnedl [-] ) - V. Plánička [-] (72. M. Sysel [-] ) , K. Šleis [-] - J. Rašek [-] (46. H. Pikhart [-] )

FK Budětice 2012
P. Toucha [-] - V. Hozman [-] , D. Homolka [-] , J. Sekyra [-] , R. Melka [-] , M. Kripel [-] , P. Janečka [-] , J. Josefík [-] , D. Hlavin [-] , V. Korda [-] (19. M. Miroš [-] ) , L. Fiala [-]

ŽK: 38. M. Křížek , 43. P. Voráček - 43. J. Sekyra , 85. V. Hozman . ČK: 90. J. Sekyra .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sedlmaier Miroslav - PETLAN František (N), PODLEŠÁK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích