1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy potvrdily i přes nepřesvědčivý výkon roli favorita


Branky


48. M. Hájek - 38. D. Bálek , 49. S. Bečka
9

Janovice hostily v sobotním zápase na svém tradičně výborně připraveném hřišti Měcholupy, které se v tabulce drží stále hodně vysoko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný první poločas strhli hosté na svou stranu

Hosté, kteří zajížděli do Janovic s tím, že si zahrají na skvělém hřišti dobrý, kombinační fotbal, museli být svým výkonem zklamání. Od začátku to nebyl zrovna fotbal, který by padl do oka fotbalovému fanouškovi.První velká šance zápasu, která nastala až ve 38. minutě byla hned gólová. Hráč hostů Václav Kaas zatáhl míč po lajně, a pak si to zamířil před bránu, kde míč perfektně nahrál Dušanovi Bálkovi na gól. Do konce poločasu se již nic důležitého nestalo. Z azmínku stojí jen smutná situace, kdy se zranil brankář Janovic, který musel do druhého poločasu vystřídat. V brance ho nahradil Roland Diviš. 

 

Domácí Janovice okamžitě srovnávají, Měcholupy vrací úder

Fanoušci, kteří nebyli zrovna namlsaní na druhý poločas, museli být potěšeni. Hned ve 48. minutě se po pěné akci Janovic měnilo skóre na 1:1. Každopádně hned za minutu se podruhé v utkání dostali do vedení hosté, kdy opět Václav Kaas, který odehrál výborný zápas přihrál míč pod sebe na Stanislava Bečku, který propálil vše, co mu stálo v cestě a poslal míč k pravé tyči. Poté se hra vrátila do normálu. Janovice se snažily vyrovnat a hra se trochu přitvrdila. Hosté z Měcholup si však výsledek pohlídali a odvezli se domů všechny tři body.

 



Sestavy


FK Dukla Janovice
M. Martínek [-] (46. A. Zhvakin [-] ) - P. Gardoň [-] , M. Hájek [-] , J. Šlégl [-] , M. Švůgr [-] , J. Kotlan [-] , J. Macura [-] , P. Šveňha [-] , M. Urban [-] , R. Diviš [-] , V. Keřlík [-] (82. J. Hájek [-] )

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - L. Majer [-] , P. Havlíček [-] , P. Dražka [-] , S. Bečka [-] , D. Bálek [-] (89. J. Valečka [-] ) , J. Duchek [-] (80. D. Novák [-] ) , V. Čížek [-] (75. K. Čabrada [-] ) , F. Bláha [-] , V. Kaas [-] , Z. Zadražil [-]

ŽK: 39. J. Macura , 88. M. Švůgr - 88. V. Kaas .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bala Petr - SUK Tomáš (N), MOLNÁR Ludovít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček - redaktor
Tip experta: výhra hostů

Měcholupy jsou v letošní sezoně mimořádně gólové mužstvo, což budou chtít potvrdit i teď a Janovice budou těžko odolávat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích