Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody ve Vsi


Branky


9

Souboj dvou poměrně úspěšně střeleckých týmů se dívákům nabízel v sobotu 1. září ve Vsi, kam přijely Bolešiny, které před zápasem měli na svém kontě plný počet devíti bodů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení pro Ves zařídil Švajka

Asi každý divák čekal, že uvidí v úvodu utkání nápor hostů, kteří doufali, že jejich bodová série bude pokračovat i po tomto zápase. Od začátku utkání byli však aktivnější domácí a také se dočkali jako první branky. Ve 12. minutě se k odraženému míči dostal hráč Dlouhé Vsi Petr Švajka a pohodlně uklidil míč k tyči a Dlouhá Ves tak vedla 1:0. Poté přišla, podle slov diváků, na řadu dlouhoveská klasika. Vedení totiž domácím vydrželo pouhé tři minuty. Na 1:1 srovnával Pavel Zahálka.

Pak se dlouho na hřišti nic nedělo a čas dospěl až do 27. minuty, kdy se po pěkné kombinaci dostal k míči dobře hrající Petr Švajka, který utaženou ranou k tyči nedal brankáři šanci a podruhé poslal domácí hráče do vedení - 2:1.

Zápasem určitě zamávala červená karta, kterou dostal David Kolář za dvě žluté karty. 

Vypadalo to na jednoznačný průběh

Ve druhé půli se hosté téměř nedostávali do hry a na balonu byli většinu času domácí, kteří kontrovali hru a snažili se přidat třetí branku. Deset minut po začátku druhého poločasu to přišlo. Rychlý útočník domácích Pavel Švec se dostal za obranu a objevil se sám před brankářem, zkušeně ho obehrál a zvýšil na 3:1 pro Ves. Vše schylovalo k tomu, že série Bolešin bude sobotním večerem ukončena.

Podle většinového názoru fanoušků, byl ale gól na 3:1 pro domácí spíše potíží než radostí. Hráči od té doby propadli dojmu, že se jim nemůže nic stát. Nejprve snížil na 3:2 Vraný a o pět minut déle srovnával Janík - 3:3. Tou dobou již bylo na domácích cítit, že si nejsou úplně jistí a jsou naopak nervózní. Zmar domácích, kteří šli do druhého poločasu proti deseti a s vedením 2:1, podtrhl Radek Šindelář, který poslal hostující hráče poprvé v utkání do vedení 3:4.

Hosté už výsledek zápase ubránili, nic na tom nezměnilo ani vyloučení Boška.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Dlouhá Ves
František Blažek - hráč Dlouhé Vsi: Do zápasu jsme nastoupili s tím, že chceme soupeře, který ještě neprohrál, zaskočit. Z části se nám to povedlo, ale bohužel jsme neudrželi koncentraci a obdrželi jsme góly po hloupých chybách. Hosté nehráli špatně, ale vedení 3:1 proti oslabenému soupeři prostě pouštět nemůžeme. Každopádně myslím, že jsme na dobré cestě. Daří se nám to, s čím jsme měli minulé sezóny problém, a to dávat góly. Věřím tomu, že si sedne i obrana a poté budeme schopni bojovat o čelo tabulky.




Sestavy


TJ Tatran Dlouhá Ves
R. Hanzl [-] - V. Příhoda [-] , P. Švajka [-] , P. Švec [-] , J. Hubený [-] , D. Vonášek [-] , F. Blažek [-] , D. Jaroš [-] , P. Sperl [-] , S. Valvoda [-] , O. Goby [-]

SK Bolešiny
K. Šnejdar [-] - J. Pitel [-] , P. Zahálka [-] , D. Vraný [-] (90. P. Bošek [-] ) , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] (86. T. Novák [-] ) , Z. Rückl [-] , K. Šilhavý [-] , T. Stupka [-] (46. P. Vizinger [-] ) , Z. Jandík [-] , R. Farný [-]

ŽK: 31. D. Vonášek , 51. F. Blažek , 78. P. Švajka , 93. S. Valvoda - 39. D. Kolář , 57. J. Pitel . ČK: 43. D. Kolář , 93. P. Bošek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šmrha Miroslav - KURC Lubomír (N), SIMBARTL Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček - redaktor
Tip experta: výhra hostů

Velmi zajímavý zápas, ve kterém zvítězí Bolešiny, které doposud neztratily ani bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů