Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice potvrdily skvělou formu a prodloužily vítěznou sérii


Branky


14

Po třech vítězstvích v řadě se hráči Malesic vydali na těžký povrch do Holoubkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po třech vítězstvích v řase se hráči Malesic vydali na těžký povrch do Holoubkova. Nováček soutěže hrál od první chvíle velmi vysunutou obranu. Offside systém měli dobře nacvičený, ovšem netušili, že Malický střelec a torpédo Jirka Svoboda se chytá těžko i do lasa. A tak po první uplácané desetiminutovce, kdy létal míč spíše jen vzduchem bez konkrétního adresáta, se torpédo Jirka rozjel a utekl obraně domácích - 0:1. Domácí se stále snažili nakopávat dlouhé balóny, ale obrana hostí balony dobře odvracela. Malesičtí začali hrát více po zemi a i když na těžkém terénu, dařilo se jim prosazovat. Po faulu domácího hráče velmi rychle rozehrál míč Vaigl na Svobodu a překvapená obrana Holoubkova se jen dívala na dva osamocené hráče běžící na jejich svatyni....tentokráte skóroval Nachtman. Několikrát ještě zahrozili domácí, kdy se míč "pleskal" před brankou Malesic, ale nakonec se skóre neměnilo.

 

Druhý poločas již byl hlavně pod taktovkou hostí. Velmi dobře kombinovali a drželi balón a skóre se opět měnilo k lepšímu - 0:3. Asi pod vidinou jasného vítězství, dovolili hosté snížení výsledku, kdy nedokázali odvrátit jednoduše vyhlížející míč z autu. Naštěstí se po chvíli opět prosadil Nachtman, po velmi pěkné akci po levé straně a dal klid do domácích řad. Poté se dá říci, že domácí rezignovali a skoro se nevraceli zpět. Lehce tak utíkal Jirka Svoboda a z několikáté šance se nakonec trefil a stanovil tak stav na konečných - 1:5.

 

Malesičtí tak prodloužili šňůru svých výher na 4 a posunuli se v tabulce na již na více motivující 6. místo v tabulce.

 

AUTOR: Ondřej Pondělík



Sestavy


TJ Holoubkov
M. Špicl [-] - T. Aubrecht [-] , M. Huml [-] (86. T. Řehák [-] ) , J. Zajíček [-] (31. J. Spěváček [-] ) , M. Rada [-] (80. L. Chmelík [-] ) , T. Jankovský [-] , O. Varga [-] , D. Wohlrath [-] , V. Kořan [-] , T. Huml [-] , M. Auterský [-]

TJ Sokol Malesice
L. Homolka [-] - M. Nachtmann [-] , O. Vivseanco [-] (61. P. Henrich [-] ) , J. Buršík [-] , M. Legát [-] , P. Vaigl [-] , J. Svoboda [-] , J. Zeman [-] , A. Boguševschi [-] , T. Čečil [-] , O. Žitek [-] (85. T. Václavík [-] )

ŽK: 30. J. Svoboda .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: Bína Roman - KOURA Radim, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 16:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 08:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:21

Tip: výhra hostů