5:1
(1:1)
23. J. Spěváček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy doma nadělovaly


Branky


37. A. Hejsek , 49. J. Nedorost , 66. V. Žák , 72. V. Žák , 85. V. Žák - 23. J. Spěváček (p.)
15

Report zaslal Jan Vild.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Do Volduch dorazil v sobotu nováček z Holoubkova, kterému se úvodní tři soutěžní kola poměrně vydařila. To Hřebenáři měli po poslední blamáži ve Vejprnicích co napravovat. Navíc ze sestavy chyběli například Pašek, Seget či J. Černý. Voldušští se s tím ale nakonec popasovali v okresním derby velmi dobře.

 

Nicméně úvodní poločas spíše navázal na špatný výkon Volduch ve Vejprnicích. Chybělo více pohybu a přesnosti. Ve 2. minutě ale mohli domácí otevřít skóre. To na centr Straky z trestného kopu naběhl Nedorost, v dobré pozici ale hlavičkoval nad. Pak přišly světlé chvíle hostujícího Holoubkova. V 10. minutě zahrávali žlutočerní standardní situaci, přišel dlouhý míč do voldušského vápna, kde zcela volný hráč TJ hlavičkoval těsně mimo horní růžek Fousovy brány. Ve 23. minutě zazmatkovala voldušská obrana. Domácí měli balón ve vlastním vápně na svých kopačkách, přišli o něj a ztrátu hasili až za cenu nedovoleného zákroku. Sudí Orlík neváhal a okamžitě ukázal na penaltový puntík. Penaltu zahrál holoubkovský Spěváček razantně a Fous neměl nárok – 0:1! Holoubkov se snažil o brejky a jeden z nich jim téměř vyšel ve 26. minutě. Na poslední chvíli situaci hasil brankář Fous, který musel zasahovat nohou mimo vlastní vápno. Pak už se konečně začali probouzet Voldušští. Ve 31. minutě se po mírném obléhání holoubkovské branky dostal k hlavě Žák, avšak minul. Ve 37. minutě vybojoval balón důrazný V. Melka, dlouhý pas vystihl Hejsek, který předskočil vyběhnuvšího gólmana Špicla a poslal balón do sítě – 1:1! Těsně před odchodem do šaten ještě zahrozil Holoubkov po rohovém kopu. Míč nakonec do bezpečí odhlavičkoval Bron.

Domácí spustili kanonádu

Druhá půle byla z úplně jiného soudku. Volduchy začaly od začátku diktovat hru, zlepšily pohyb, což okamžitě přineslo své ovoce. Ve 48. minutě se ještě Žák sám před gólmanem Špiclem zastřeloval, když ve vyložené pozici pálil jen do holoubkovského brankáře. Ve 49. minutě domácí vybojovali rohový kop. Ten precizně zahrál Jiří Straka, jenž ve vápně našel Nedorosta. Voldušský stoper si naskočil na centr a povedenou hlavou poslal Volduchy do vedení – 2:1! V 52. minutě Hoblík lišácky přenechal přihrávku rozběhnutému Pernicovi, jemuž ale byla brána malá. Jeho tvrdá střela přeletěla břevno asi o metr. V 56. minutě střílel opět Pernica, tentokrát těsně mimo pravé tyče. V 66. minutě hladový Žák přetlačil v souboji stopera hostů, položil si i brankáře Holoubkova a zakončil do prázdné brány – 3:1! O minutu později mohl tentýž hráč zvýšit, tentokrát ale trefil nohu brankáře Špicla. Velký tlak Volduch pokračoval a v 72. minutě se domácí znovu radovali. K míči se dostal na malém vápně opět Vladimír Žák a bombou, kterou otřel ještě o spodní část břevna, navýšil skóre už na 4:1! Až v 82. minutě se poprvé ke slovu ve druhé půli dostal Holoubkov. Brejk však vystihl brankář Fous a proti útočníkovi hostů výborně zasáhl. V 85. minutě dovršil Žák svůj hattrick. Hoblík rozehrál z poloviny hřiště trestný kop, na dlouhý pas do vápna si naskočil voldušský útočník a hlavou poslal balón za Špiclova záda – 5:1!  V 87. minutě se v obrovské šanci zjevil střídající Václav Černý. Na zadní tyči na voldušského beka zívala odkrytá brána, domácí hráč ale z voleje nezamířil přesně. V úplně poslední minutě ještě zahrozil Holoubkov, když už liknaví hráči Volduch jen přihlíželi rohu, po němž hosté orazítkovali tyč.

 

Povedený druhý poločas Volduch rozhodl o tom, že tři body zůstanou pod Chlumem. Holoubkov se pokusí o reparát v příštím kole v nováčkovském souboji proti Slovanu Plzeň. Volduchy zamíří v neděli k těžkému duelu do Malesic. 



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - A. Hejsek [-] (70. M. Zlatohlávek [-] ) , V. Žák [-] , F. Škarda [-] (85. V. Černý [-] ) , J. Straka [-] , J. Bron [-] (77. L. Straka [-] ) , R. Pernica [-] , J. Přibík [-] , R. Hoblík [-] , J. Nedorost [-] , V. Melka [-]

TJ Holoubkov
M. Špicl [-] - J. Zajíček [-] , J. Spěváček [-] (75. L. Fuchs [-] ) , T. Aubrecht [-] , M. Huml [-] , D. Wohlrath [-] , O. Varga [-] (82. A. Dragoun [-] ) , T. Teplý [-] , M. Rada [-] , T. Jankovský [-] , M. Auterský [-] (72. F. Ineman [-] )

ŽK: 22. J. Přibík , 45. F. Škarda - 32. M. Auterský , 74. D. Wohlrath .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Orlík Vladimír - REIPRICH Václav, JIRSA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích