Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov doma padl s Hrádkem


Branky


10

Po tříbodovém zisku z Chanovic jsme na domácím hřišti přivítali lídra soutěže Svatobor Hrádek. Hrádečtí se vezou na vítězné vlně a přijeli i do Pačejova potvrdit svou skvělou podzimní formu. Naopak domácí si drželi domácí neporazitelnost a určitě nechtěli dát svou kůži lacino.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se začal velmi zostra. Psala se 3. minuta a v první šanci zápasu utekl nejlepší hráč hostů Kočí po lajně a servíroval míč do vápna, kde si dobíhající Míra Švec nešťastně míč srazil do branky. My jsme mohli odpovědět vzápětí, když Míra Švec poslal míč na hlavu Pepy Ticháčka, ale ten bohužel v šanci přestřelil. Další příležitost, kterou si domácí vytvořili, už gólově skončila. V 7. minutě se trefil hlavou Vítek Panuška, který se nejlépe zorientoval ve vápně a vyrovnal stav utkání na 1:1. Bohužel pačejovská radost netrvala dlouho. V 9. minutě se trefil Šoural, který se prodral přes naši obranu a zblízka prostřelil brankáře Ondru Štěpána. Hosté byli velmi nebezpeční hlavně po lajnách. Přehrávali nás svou rychlostí a důrazem. Někdy jsme se o míč připravili svou špatnou rozehrávkou. Vpředu se nám balón nedařilo podržet. A když už jsme byli na dostřel, nedokázali jsme toho využít. V jedné z šancí se ocitl Pepa Ticháček, ale sám před brankářem bohužel nedal. Hosté ve 27. minutě náskok zvýšili, když se nejlépe ve vápně zorientoval Brabec a přízemní střelou k tyči zvýšil na 1:3.

 

 

Druhý poločas se hrál v podobném tempu jako první, jen s tím rozdílem, že hosté se už nikam nehnali a čekali na chyby v naší obraně. Bohužel domácí některé šance zastavovali pouze za cenu faulu a standardní situace v podání hostů byly velmi nebezpečné. S přibývajícím časem jsme přidávali na tempu a dostávali jsme se do zakončení. Střely Míry Švece nebo Vaška Kláska nepřinesly kýžené vyrovnání. Zahrávali jsme pár rohových kopů, které přímo volaly po gólu, ale dorážky domácích fotbalistů dokázali hosté včas odrazit. V závěru jsme byli lepší, ale nebylo nám souzeno skórovat. Naopak hosté v 90. minutě potvrdili svůj výsledek gólem Kočího do otevřené obrany a vyhráli zaslouženě 1:4. Konečné skóre je pro domácí hodně kruté a určitě neodpovídá průběhu utkání. Ale takový je fotbal. V sobotu jsme prostě dostali lekci z produktivity. Snahu a bojovnost domácímu celku upřít nemůžeme. Kluci zápas poctivě odmakali a každý na hřišti nechal spoustu sil. Na druhé straně ale musíme sportovně přiznat, že do Pačejova přijel velmi kvalitní celek, který bude mít v cíli určitě ty nejvyšší ambice.

 

zdroj: http://sokol.pacejov.eu



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - P. Polena [-] , V. Panuška [-] , A. Kolářík [-] , J. Klásek [-] (46. D. Vonášek [-] ) , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Ticháček [-] , M. Švec [-] , P. Bokr [-] , M. Kubáň [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - V. Pojar [-] , P. Nový [-] , Š. Gajdečka [-] - L. Šoural [-] , J. Brabec [-] , M. Brabec [-] , J. Brabec [-] , A. Štěpán [-] - T. Harant [-] (80. J. Kutil [-] ) , R. Kočí [-] -

ŽK: 76. J. Ticháček - 72. R. Kočí , 90. J. Kutil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Liškutín Antonín - VANĚK Matěj, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 16:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 08:19

Tip: remíza