J. Čech 69.
L. Svoboda 72. (vl.)
2:3p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov v Kozolupech neudržel dvougólový náskok, vyhrál až na penalty


Branky


69. J. Čech , 72. L. Svoboda (vl.) - 46. V. Cibotaru , 49. V. Cibotaru
17

Když Vladislav Cibotaru poslal dvěma zásahy v úvodu druhého poločasu Postřekov do vedení 2:0, zdálo se, že do té doby fotbalovější hosté míří za vítězstvím. Domácí ale zabojovali, srovnali a v závěru dokonce nescházelo mnoho, aby dokonali obrat. V penaltovém rozstřelu pak byli přeci jen šťastnější fotbalisté Postřekova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas góly nenabídl

Utkání mezi Kozolupy a Postřekovem začalo náporem hostů. Ti měli od začátku více ze hry, ale přeci jen jim scházela větší přesnost či invence ve finální fázi útočných akcí, takže se do vyložených šancí nedostávali. Domácí se snažili hrozit především z brejků a jeden z nich skončil dokonce střelou do tyče. I proto první poločas gól nepřinesl.

Domácí srovnali dvougólové manko a sahali i po obratu

Postřekov začal aktivně i druhou půli a tentokrát už své útoky dokázal i přesně zakončit. Prakticky po rozehrání půle se po hezké akci prosadil Vladislav Cibotaru a stejný hráč přidal ve 49. minutě i druhou trefu. Inkasované góly domácí probudily, což se podepsalo na vzrůstajícím tlaku Kozolup. Tomu hosté odolávali do 69. minuty, kdy vstřelil kontaktní gól Jakub Čech. O tři minuty později si navíc centr po rohovém kopu nešťastně srazil míč do vlastní sítě Lukáš Svoboda a bylo vyrovnáno - 2:2. Kozolupští se pak pokusili i o definitivní obrat. V závěru jejich nápor gradoval, k dispozici navíc měli i nebezpečné standardní situace, ale hosty výrazně podržel brankář Škopek, jenž vyřešil několik ošemetných situací a jednou zabránil gólu last minute zákrokem na brankové čáře. Za stavu 2:2 tak zápas dospěl až do penaltového rozstřelu.

Škopek chytil hned tři penalty!

Hrdinou penaltového rozstřelu byl opět postřekovský gólman Škopek, který chytil hned tři pokusy domácích hráčů. Druhý bod si tak odvezli hosté.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Na hřiště soupeře jsme přijeli bodovat. Hráči hráli na začátku zápasu s odhodláním, že chtěli získat i tři body. V prvním poločase jsme se dostávali do nadějných situací, ale bohužel naší nepřesnou finální přihrávkou nebo výběrem místa v šestnáctce, jsme se o šance připravovali sami, že jsme se nedostali ani do zakončení. Hodně jsme hrozili po pravé straně, určitě tam byla možnost vstřelit gól. Soupeř si vytvořil tak 2 – 3 šance. Do druhé půle jsme vstoupili hodně aktivně a než se domácí rozkoukali, prohrávali 0:2. Paradoxně poté, místo abychom si zápas nějakým způsobem užili a pohlídali si to naší hrou, tak jsme se postupně dostávali pod tlak. Začali jsme kupit chybu za chybou, na útočné polovině se nám nedařilo podržet míč a na naší obranu se valil útok za útokem. Postavení našich obránců bylo navíc často až nefotbalové. To vyústilo ve snížení a o chvíli později i ve vyrovnání, které přišlo po nešťastném vlastňáku po rohu. V závěru jsme se strachovali i o tu remízu. Oni nadále hrozili z těch standardních situací, nás několikrát podržel brankář, který jednou chytil míč i na brankové čáře, takže jsme mohli i prohrát. V penaltách se pak štěstí přiklonilo na naší stranu. Nejsem tedy úplně spokojen, ale dva body ze hřiště soupeře jsou cenné. Remíza byla vzhledem k průběhu zápasu nakonec asi spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
J. Dušek [-] - V. Kovář [-] , J. Huleš [-] , P. Mráz [-] , P. Hausdorf [-] (73. P. Tejc [-] ) - J. Beran [-] , T. Forejt [-] , J. Hucl [-] , V. Sláma [-] - D. Tichý [-] , J. Čech [-]

TJ Sokol Postřekov
K. Škopek [-] - L. Klukan [-] (73. A. Polák [-] ) , D. Karlík [-] (85. J. Buček [-] ) , L. Svoboda [-] , V. Cibotaru [-] , M. Blacký [-] , J. Závodný [-] , L. Ledvina [-] , K. Kuželka [-] , F. Kreuz [-] , V. Královec [-] (83. D. Steinberger [-] )

ŽK: 67. J. Závodný , 86. F. Kreuz .
Hráči zápasu: J. Čech - K. Škopek , V. Cibotaru .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mazanec Marek - KOURA Radim, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 10:04

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Postřekov vyhraje na penalty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů