P. Dufek 64.
L. Kruml 78. (p.)
2:1
(0:1)
29. T. Malý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč otočila utkání s Planou, ta zůstává poslední


Branky


64. P. Dufek , 78. L. Kruml (p.) - 29. T. Malý
15

V důležitém souboji týmů z konce tabulky se radovala Koloveč, byť po poločase Planá vedla. Domácí však po změně stran otočili skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malý poslal Planou do vedení

Dvanáctá Koloveč přivítala poslední Planou. Hosté do utkání nastoupili v základní jedenáctce hned s pěti fotbalisty, kteří se narodili až v tomto století. Mladý plánský tým si však rozhodně nepočínal zle. V prvním poločase byli hosté dokonce lepší a ve 29. minutě se také ujali vedení, autorem jejich gólu byl Tadeáš Malý. Nejtěsnější náskok vydržel Plané až do přestávky.

Domácí dokázali skóre otočit a zvítězit

V úvodu druhého poločasu hosté nepouštěli Koloveč do nějakého většího tlaku, ovšem v 64. minutě domácí z ničeho nic udeřili. Na 1:1 srovnal Patrik Dufek. V 78. minutě navíc hosté ve vlastní šestnáctce faulovali a nařízený pokutový kop zužitkoval Leoš Kruml. Planá podvrhla všechny síly do útoku a předposlední minutě se její hráči a lavička hodně zlobili. Rozhodčí sice odpískal Mastnému faul, za který dostal obránce Slavoje žlutou kartu a nařízen byl přímý kop. Hosté se ale domnívali, že k zákroku došlo už v pokutovém území a měla se tak kopat penalta… Standardní situaci Plánští k vyrovnání nevyužili a Koloveč tak důležitém utkání zvítězila 2:1.



Ohlasy k zápasu



FK Planá
Petr Slivoně (trenér): Odjeli jsme tam se šesti dorostenci. Jak říkám po každém zápase, máme problémy se sestavou a zatím se to nelepší. I když se kluci pomalu uzdravují, tak stále jsou ještě na marodce a distancovaný kapitán Suchý bude stát ještě dva zápasy. Do základní sestavy tak naskočili hned čtyři hráči dorostu. Hráli jsme se soupeřem, se kterým jsme potřebovali bodovat. Pereme se spolu o poslední místa. První poločas jsme zaslouženě 1:0 vyhráli, soupeře k ničemu nepustili. O přestávce jsme bohužel museli vystřídat v obraně dorostence Ondru Otta, za kterého nastoupil čtrnáctiletý kluk Jakub Pravda. Soupeř si bohužel z ničeho vytvořil šanci a vyrovnal a poté z penalty otočil skóre. My samozřejmě chtěli, hnali jsme se za vyrovnáním. Na konci tam byla sporná situace, kdy nám sudí vytáhl penaltový zákrok mimo vápno. Klukům nechybí nasazení a chuť se o to body poprat. V týmu nemáme žádného matadora – třicátníka, pětatřicátníka – který byty mladé kluky kočíroval. V tomhle složení doplácíme na nezkušenost. Tohle je druhý zápas v řadě, kdy klukům nemohu po stránce bojovnosti nic vytknout.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - L. Kruml [-] , P. Dufek [-] (80. L. Kněz [-] ) , T. Homolka [-] , M. Záhrobský [-] , V. Moravec [-] , C. Danescu [-] (86. J. Souček [-] ) , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] , T. Mastný [-] , L. Chval [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - K. Louženský [-] (62. J. Bucsuházy [-] ) , T. Malý [-] , R. Miklas [-] , P. Mikota [-] (78. V. Pešta [-] ) , J. Hayer [-] , A. Alexa [-] , D. Sovka [-] , D. Sovka [-] , O. Otta [-] (46. J. Pravda [-] ) , J. Kopča [-]

ŽK: 56. V. Moravec , 89. T. Mastný - 34. K. Louženský .
Hráči zápasu: P. Dufek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hálek Pavol - ŠTĚPÁN Zdeněk, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 13:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 09:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 07:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 18:38
Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 05:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 14:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 10:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 14:34

Tip: výhra hostů