2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stráž vyhrála poprvé v sezóně za tři body!


Branky


22. D. Vitoň , 71. O. Pták
18

Fotbalisté Stráže se poprvé v sezóně radovali z výhry za tři body, když zdolali 2:0 Postřekov. Vítězství domácím zajistili svými zásahy Vitoň a Pták. Hosté se v opticky celkem vyrovnaném utkání nedokázali herně prosadit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se prosadil jen domácí Vitoň

Dosud trápící Stráž přivítala Postřekov, který také ještě nedokázal vyhrát v řádné hrací době. Hrerně se jednalo o celkem vyrovnané utkání s minimem šancí, ovšem v prvním poločase se přeci jen jednou prosadili domácí. Ve 22. minutě si z pozice stopera naběhl dopředu David Vitoň a parádní střelou otevřel skóre zápasu.

Stráž dotáhla duel do vítězného konce

Po změně stran se hrálo v podobném duchu. Hosté hráli spíše jen po vápno. Scházela jim finální přihrávka a tak se z jejich strany o vyložených šancích hovořit nedalo. V 71. minutě se naopak podruhé radovali hráči Stráže. Ondřej Pták chtěl zřejmě centrovat, ale míč nakonec zaplachtil až za záda gólmana Freie. Na stavu 2:0 se už nic neměnilo a Stráž tak poprvé v sezóně zvítězila po normální hrací době.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Nebyl to úplně zápas, který by odpovídal tomu výsledku. Hráli jsme s nimi relativně vyrovnanou partii. V prvním poločase jsme vzadu udělali jednu chybu, kdy jsme nepohlídali jejich stopera, který si naběhl dopředu, dostal přihrávku a krásnou střelou všechno prostřelil. My tam měli také nějaké náznaky útočních akcí, ale to řešení bylo zbrklé nebo nepřesné. Dostali jsme se třeba až brankové čáře, ale centr nebo finální přihrávka tam nebyla. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že chceme minimálně vyrovnat. Bohužel jsme po špatném postavení obránců dostali druhý gól. My měli jednu vyloženou šanci, z níž Adam Polák nastřelil tyčku. Co je horší a asi mělo vliv na ten výkon, bylo zranění našeho brankáře, který ten zápas dochytal silou vůle a nevím, jestli bude moci nastoupit do dalšího zápasu. A hlavně se potýkáme s marodkou, že momentě, kdy se někteří hráči uzdraví, tak se zraní další a ti čerstvě uzdravení tak hned musejí nastoupit do zápasu. I z toho důvodu je to z naší strany trošku krize a hrajeme do určité míry v křeči. Už bychom potřebovali vyhrát zatři body, abychom se uklidnili a hra se trochu zlepšila.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž z.s.
M. Tokar [-] (79. D. Zavalaný [-] ) - D. Rubant [-] - V. Svoboda [-] , B. Borys [-] , V. Hlaváč [-] , L. Koubek [-] (46. M. Novotný [-] ) , D. Karban [-] (67. V. Borys [-] ) , M. Hocmann [-] , D. Vitoň [-] (90. P. Svoboda [-] ) , O. Pták [-] , K. Pták [-]

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - A. Polák [-] (65. L. Klukan [-] ) , D. Karlík [-] (73. D. Steinberger [-] ) , D. Vavřík [-] , L. Svoboda [-] , V. Cibotaru [-] , J. Závodný [-] , F. Kreuz [-] , J. Steinberger [-] , K. Kuželka [-] , V. Královec [-] (75. M. Votava [-] )

ŽK: 63. B. Borys .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Orlík Vladimír - RADA Aleš (N), CIBULKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 10:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 06:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 04:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 14:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:17
Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra hostů