1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou nejhorších týmů soutěže gól nepřinesl, penalty zvládla lépe Planá


Branky


18

Souboj poslední Plané s předposledními Kozolupy přinesl především bojovný fotbal. Ani jeden z týmů nedokázal své šance proměnit a po bezgólové remíze tak musely rozhodovat až penalty. V těch už byli úspěšnější domácí, kteří se mohli radovat z výhry vůbec poprvé v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný fotbal gól nepřinesl

V Plané se sešly dva nejhorší týmy soutěže. Domácí Planá měla na kontě dokonce jen dva body za remízy po normální hrací době. Očekávat se tak dal spíše boj a to také oba soupeři divákům naservírovali. Aktivnější byli přeci jen domácí, kteří si vytvořili několik dobrých příležitostí, ovšem v koncovce bylo znát, že nejsou v pohodě a tak se svými šancemi nenakládali dobře.

Ani po přestávce se útočící hráči neprosadili

Také po změně stran se hrálo podobně. Z brejků hrozili i hosté, kteří se několikrát dostali až před brankáře Švarcbeka, ale ten Planou udržel nad vodou. Ani mladý domácí tým, který byl doplněn několika dorostenci, se střelecky prosadit nedokázal a zápas tak musely rozhodnout až penalty.

Druhý bod získala Planá

V penaltovém rozstřelu už byli úspěšnější domácí. Ti měli přesnější mušku a zvítězili v něm 5:4. I tak však Planá zůstala poslední. Na Kozolupy stále jeden bod ztrácí.



Ohlasy k zápasu


FK Planá
Petr Slivoně (trenér): Byl to pro nás domácí zápas, který jsme nutně potřebovali zvládnout za tři body, což se nám nepovedlo. Alespoň jsme pak zvládli penaltový rozstřel, za což jsem rád. Zdá se, že plánský fotbal prochází generační obměnou, ale tak to úplně není. A mužstvo je teď hodně osekané zraněními a vykartováním kapitána Suchého a tým doplňujeme z vlastních zdrojů. Do utkání tentokrát zasáhlo hned pět dorostenců, z toho tři v základní sestavě. Ti zvládli odehrát celý zápas, byť už měli v nohách své vlastní dopolední utkání. Jsem rád, že se tu vytvořilo už i takové to spojení mezi áčkem a dorostem, kdy ti kluci jsou ochotni mužstvo doplňovat a nastupují, i když ten den už hráli s dorostem. Herně jsme trochu v křeči a nemáme střelce, který by dokázal proměňovat vyložené šance, což se potvrdilo i tentokrát. Chodili jsme sami na gólmana, byli sami před bránou, ale nebyli jsme dostatečně důrazní a nedokázali šance přetavit v kýžený gól. I soupeř měl samozřejmě své příležitosti a náš gólman potvrdil, že to mužstvo drží každý zápas. Celému týmu bych chtěl poděkovat za bojovnost. Teď jedeme ven do Kolovče, což je opět soupeř ze dna tabulky a potřebujeme to tam bodově zvládnout.




Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - T. Malý [-] (60. K. Louženský [-] ) , R. Miklas [-] , P. Mikota [-] (70. V. Pešta [-] ) , J. Hayer [-] , A. Alexa [-] , R. Havlíček [-] (81. J. Bucsuházy [-] ) , D. Sovka [-] , D. Sovka [-] , O. Otta [-] , J. Kopča [-]

TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - J. Bozděch [-] , M. Mráz [-] , J. Huleš [-] , P. Mráz [-] - V. Sláma [-] , P. Pancurák [-] , J. Hucl [-] , V. Kovář [-] - T. Forejt [-] (88. P. Kotek [-] ) , D. Tichý [-]

ŽK: 47. T. Malý , 52. D. Sovka , 73. D. Sovka - 53. V. Sláma , 56. V. Kovář , 82. P. Mráz .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - FANFULE Ladislav, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 10:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 06:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 21:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 04:40

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 14:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 12:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:17
Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: remíza