5:2
(3:1)
45. V. Sláma (p.)
70. J. Čech
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá vyhrála popáté řadě, odnesly to Kozolupy


Branky


3. J. Pelán , 4. P. Chval , 39. R. Táborek , 81. J. Ščasnár , 87. P. Chval - 45. V. Sláma (p.) , 70. J. Čech
14

Fotbalisté Chodové Plané se vezou na vítězné vlně. Kozolupy přehráli 5:2 a připsali si už pátou výhru v řadě. Domácí přitom své fanoušky již tradičně napínali. Sice vedli už 3:0, ale poté nechali soupeře snížit na rozdíl jediného zásahu. Závěr duelu však patřil opět Chodovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli už ve 4. minutě 2:0

Fotbalisté Chodové Plané Chtěli potvrdit výbornou formu i proti Kozolupům a hned od začátku ukázali, kdo je na hřišti pánem. Již ve 4. minutě totiž vedli 2:0, když se během minuty prosadili Jindřich Pelán a Pavel Chval. Poté diváci sledovali celkem pohledné utkání. V něm se postupně probouzely i Kozolupy a také ony si vytvářely své šance. Ve 39. minutě však skórovali opět domácí, na rozdíl tři gólů zvýšil René Táborek. Ve 45. minutě se poprvé prosadili i hosté. Po ztrátě ve středu hřiště museli domácí v pokutovém území faulovat a nařízenou penaltu proměnil  Vojtěch Sláma – 3:1.

Čech snížil na rozdíl jediného gólu, závěr ale patřil domácím

Gól do šatny hosty probudil a po změně stran se tak snažili i o kontaktní zásah. Domácí přestáli několik ošemetných situací, ale v 70. minutě už Jakub Čech snižoval na 2:3 z pohledu Kozolup. Hosté pak mohli i vyrovnat, ovšem Chodovku podržel brankář Petrželka. Závěrečná desetiminutovka už zase patřila domácím. Nejprve zvyšoval na 4:2 Josef Ščasnár, jenž byl v té chvíli na trávníku teprve tři minuty a na konečných 5:2 upravil po krásné individuální akci Pavel Chval.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk (asistent trenéra): Zápas začal z naší strany poměrně v poklidu, protože jsme brzy vedli 2:0. Ještě jsem na střídačce říkal trenérovi, že je to divné, že když takto vedeme, tak to většinou nedopadne. Naštěstí jsme dali i na 3:0 a v prvním poločase hráli v pohodě. Zase je ale sami dostaneme do hry v situaci, kdy máme balón na kopačkách, uděláme chybu na půlce a je z toho penalta. V kabině nám trenér řekl, ať neblázníme a hrajeme dál naší hru. Kluci ale znervózněli a dělali chyby. Soupeř měl několik šancí, které neproměnili, ale nakonec přeci jen snížili na 3:2. Brankář Karel Petrželka nás ještě několika zákroky podržel a v závěru jsme to už dotáhli do vítězného konce. Pavel Chval navíc celý zápas uzavřel krásným pátým gólem. Chtěl bych vyzdvihnout Jindru Pelána, který zahrál výborně a mužstvo ze středu hřiště táhl.




Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , V. Benedikt [-] (60. M. Mikulík [-] ) , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , T. Sykal [-] , R. Ovčačík [-] , R. Táborek [-] , J. Plecitý [-] , M. Šmolík [-] (78. J. Ščasnár [-] )

TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - J. Huleš [-] (75. J. Beran [-] ) , M. Mráz [-] , J. Bozděch [-] (46. J. Martínek [-] ) , P. Mráz [-] - V. Kovář [-] , V. Sláma [-] , J. Hucl [-] , P. Pancurák [-] (46. D. Tichý [-] ) - T. Forejt [-] , J. Čech [-] -

ŽK: 59. V. Benedikt - 55. V. Kovář .
Hráči zápasu: P. Chval , J. Pelán .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šlauf Jiří - MIČAN Jan, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích