6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd opět naděloval, Postřekov odolával 35 minut


Branky


35. P. Houda , 37. M. Dvořák , 43. P. Földeši , 48. V. Královec (vl.) , 50. P. Houda , 60. R. Mrenka
20

Fotbalisté Dlouhého Újezdu si proti Postřekovu připsali další vysoké vítězství a i po čtvrtém kole zůstávají bodově stoprocentní. První gól sice domácí vstřelili až ve 35. minutě, ale tím nastartovali pětadvacetiminutovou smršť, která se zastavila až na konečném výsledku 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se drželi 35 minut

6:1, 4:0, 8:2 – to byly výsledky Dlouhého Újezdu před utkáním s Postřekovem. Také tentokrát Sparta nastupovala v roli jasného favorita zápasu. Hosté ale začali odvážně a snažili sehrát se silným soupeřem vyrovnanou partii. To se jim dařilo až do 35. minuty, kdy se po zaváhání brankáře Freie trefil Petr Houda a domácí od té chvíle ovládli hru. Ještě do přestávky se tak dvakrát prosadili. Na 3:0 skóre navýšili Martin Dvořák a Petr Földeši.

Sparta pečetila debakl Postřekova během čtvrthodiny

Po změně stran už hra kočky s myší pokračovala. Hráči Dlouhého Újezdu dominovali, dostávali se do šancí a také stříleli góly. Během patnácti minut druhé půle stačili překonat gólmana Postřekova hned třikrát. Nejprve se trefil nešťastně do vlastní sítě Vojtěch Královec, poté se podruhé v utkání radoval Petr Houda a v 60. minutě uzavřel skvělou domácí čtvrthodinu René Mrenka – 6:0. V pohodě hrající Sparta se pak dostala i do dalších příležitostí, ale ty už její hráči proměnit nedokázali. Paradoxní je, že i přes vysokou výhru Dlouhý Újezd klesl v tabulce na druhé místo. O skóre ho totiž přeskočila Bělá, která proti Kolovči předvedla ještě větší gólostroj.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Stále se potýkáme s marodkou. I s hráči, co byli na dovolené, nám chybělo pět lidí ze základní sestavy. Jeli jsme tam s tím, že můžeme jedině překvapit. Prvních 35 minut – do prvního gólu – jsem věřil, že tam můžeme uhrát dobrý výsledek, že bychom mohli nějaký bod získat. Pozitivní bylo, že po zápase přišel jejich vedoucí s tím, že těch prvních 30 minut bylo hodně vyrovnaných. Pak jsme jim ale chybou brankáře darovali první gól a místo toho, abychom se snažili do poločasu udržet alespoň to nadějné skóre 0:1, tak jsme ještě dvakrát inkasovali. Do druhého poločasu jsme nastupovali s tím, abychom nedostali takový debakl, jako třeba před týdnem Krchleby, které od nich inkasovaly osm gólů. Bohužel jsme vůbec nezachytili začátek a dostali jsme další tři góly během patnácti minut. Kluci ne, že by fyzicky odešli, ale asi s námi zacloumala ta psychika poté, co jsme na konci první půle dostali rychlé tři góly. Domácí byli jednoznačně lepším týmem. Mají hodně dobré mužstvo, které nás přehrávalo. My moc šancí neměli, oni ještě některé zahodili, nebo je chytil náš brankář. Říkal jsem jim, ať už postoupí, abychom od nich už měli v příští sezóně klid. Spolu s Bělou jsou asi hlavními aspiranty na postup.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - L. Zeman [-] , T. Bizoň [-] , M. Michl [-] , P. Hána [-] , P. Földeši [-] , M. Dvořák [-] , L. Pernglan [-] (70. J. Synek [-] ) , V. Kulíř [-] , T. Janků [-] (55. R. Mrenka [-] ) , P. Houda [-] (65. L. Gitta [-] )

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - P. Vorel [-] , O. Zíma [-] , D. Karlík [-] (54. D. Steinberger [-] ) , V. Cibotaru [-] , J. Závodný [-] (80. A. Polák [-] ) , D. Vavřík [-] (58. F. Kreuz [-] ) , M. Blacký [-] , L. Ledvina [-] (65. M. Cibulka [-] ) , V. Královec [-] , J. Steinberger [-]

ŽK: 4. T. Janků , 52. P. Földeši - 35. D. Karlík , 48. O. Zíma , 68. P. Vorel .
Hráči zápasu: P. Houda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NESVADBA Karel - BUČAN Ondřej (N), KUŽELKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip experta: výhra domácích

Postřekov má problémy se zraněními hráči, proto tipuji výhru domácích 2:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích