4:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 15:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá předvedla v derby s Chodským Újezdem velký obrat!


Branky


42. P. Chval , 72. D. Hanko , 76. P. Chval , 80. P. Chval - 3. P. Opava , 8. P. Opava , 29. T. Trejbal
21

Fotbalisté Chodové Plané prohrávali po půlhodině v derby s Chodským Újezdem už 0:3 a někteří jejich fanoušci dokonce opustili stadion. To je pak muselo asi hodně mrzet, jelikož domácí nakonec, i díky hattricku Pavla Chvala, otočili skóre na konečných 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté skvěle odstartovali, domácím vykřesal naději Chval

Ve 3. kole se uskutečnil souboj týmů, které se velmi dobře znají. Řada hráčů obou celků působila i na druhé straně barikády a Chodovou Planou také v minulosti vedl kouč Dlouhého Újezdu Petr Tomek. Cestu na stadion si našlo 150 diváků, což je na poměry 1.B třídy velmi slušná návštěva.

 

A ten své svěřence na začátek zápasu velmi dobře nabudil. Hosté totiž začali výrazně lépe a v 8. minutě už vedli po dvou zásazích veterána Pavla Opavy 2:0. Domácí v tu chvíli působili velice zaskočeně a do hry se dostávali jen velmi pomalu. Hostům vycházela i taktika s osobní obranu kanonýra Chvala. Ve 29. minutě pak zamířil do černého také Tomáš Trejbal a s Chodovkou to už vypadalo hodně zle. Někteří fanoušci, kteří zklamaně zamířili ke svým domovům, pak už neviděli zásah Pavla Chvala, který se v závěru poločasu přeci jen odpoutal od svých strážců a snížil na rozdíl dvou gólů.

Chval s Hankem řídili velký obrat Chodové Plané

Po změně stran už domácí přidali a stále více soupeře tlačili. Klíčové momenty však přišly až v poslední dvacetiminutovce. Nejprve se prosadil David Hanko a Chodové Plané narostla křídla. Další minuty pak patřily Pavlovi Chvalovi. Ten v 76. minutě vyrovnal a o čtyři minuty později pak dokonal hattrick i fantastický obrat. V závěrečných minutách už hráči Chodové Plané vedení udrželi a mohli tak slavit vítězství v utkání, které se po půl hodině jevilo téměř jako prohrané. Chodský Újezd poprvé v sezóně nebodoval.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk (zraněný kapitán): Bylo to derby dvou blízkých týmů. Soupeře dobře známe, často jsme proti sobě v minulosti hrávali. Dost jejich hráčů, včetně trenéra, navíc dříve působilo u nás a to samé platí i naopak. Jak to tak bývá, kamarádi se dokáží na hřišti o to více pokopat a pohádat, takže to bylo pro obě strany pikantní. Do zápasu jsme zase vstoupili tragicky, dokonce jsme prohrávali 0:3. Neumím si to vysvětlit, možná se nejprve potřebujeme rozehřát. V té chvíli už dokonce někteří diváci odjížděli ze stadionu, později toho asi litovali. Do poločasu naštěstí vstřelil kontaktní gól Pavel Chval a ve druhé půli to pak bylo infarktové. Já byl zraněný, takže jsem pomáhal na střídačce trenérovi a mohu říci, že to jsou mnohem větší nervy než na hřišti. Vyšel nám tah s vysunutím Davida Hanka z levého beka do útoku k Pavlovi Chvalovi. Oba se prosadili střelecky, Pavel dal hattrick. Rád bych ale pochválil i Reného Táborka. Je to mladší kluk, který k nám přišel před sezónou snad ze III. třídy a mile mě překvapil. Ve všech třech zápasech patřil k našim nejlepším hráčům. Dnes na kraji zálohy v podstatě vymazal rychlonohého Láďu Pikla.

TJ Chodský Újezd
Petr Tomek (trenér): Jednalo se o derby, Chodová Planá byla mým předchozím působištěm, takže jsem se samozřejmě na ten zápas těšil. Nastupují proti sobě kamarádi, kteří si ale na hřišti nic nedarují. Měli jsme do utkání skvělý nástup, rychle jsme vedli 2:0, po půlhodině hry přidali třetí gól a vypadalo to, že se ten zápas vyvíjí v náš prospěch. Dařilo se nám hlídat Pavla Chvala, na kterého hrál osobku Martin Trejbal, jenž si v prvním poločase vedl velmi dobře. Před přestávkou nás však Pavel přeci jen přelstil a skóroval. Po gólu na 2:3 jsme se bohužel začali na hřišti hádat a vyvedli se z koncentrace. Soupeř tak vyrovnal a nakonec se mu i podařilo strhnout vítězství na svou stranu. Citelně nám scházel Petr Pikl, který si před týdnem s Postřekovem poranil kotník.



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , T. Sykal [-] , R. Ovčačík [-] , R. Táborek [-] , J. Plecitý [-] , K. Hrdinka [-] , M. Mikulík [-] (46. M. Šmolík [-] )

TJ Chodský Újezd
J. Čepelák [-] - M. Trejbal [-] , M. Beneš [-] - M. Samek [-] , L. Pikl ml. [-] , J. Pikl [-] , V. Pryvrattskyi [-] - J. Zivčák [-] - L. Pikl st. [-] (56. P. Šiler [-] ) , T. Trejbal [-] , P. Opava [-] (72. J. Zivčák [-] )

ŽK: 47. M. Trejbal , 85. J. Zivčák .
Hráči zápasu: P. Chval , R. Táborek - P. Opava .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KRAUZ Jan - NESVADBA Karel, OLIVERIUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích