D. Sovka 90.
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov vyhrál v Plané na penalty, domácím zajistil alespoň bod v závěru Sovka


Branky


18

Fotbalisté Plané uhráli v úvodním kole 1.B třídy sk. A remízu 1:1 s Mrákovem, který je považován za jednoho z favoritů soutěže. Hosté sahali po plném bodovém zisku, ale v 90. minutě vyrovnal Dminik Sovka. V penaltovém rozstřelu už však byli hráči Mrákova přeci jen úspěšnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase vázla na obou stranách koncovka

Na půdu pátého týmu loňské sezóny přijel z 1.A třídy sestoupivší Mrákov, který by měl patřit k aspirantům na čelní příčky. Oba týmy od začátku divákům servírovaly pohledný fotbal a nescházely ani šance. Na straně Plané se činil zejména Patrik Sláma, jemuž ale nevycházela podle představ koncovka. A jelikož své příležitosti neproměnili ani hráči Mrákova, odcházelo se do šaten za bezgólového stavu.

Hosty poslal do vedení Váchal, Sovka v závěru vyrovnal

Do druhého dějství vstoupil lépe Mrákov. Ze své aktivity hosté vytěžili i vedoucí gól, který zaznamenal v 52. minutě Pavel Váchal. Poté opět začali hrát i Plánští, kteří se tlačili do zakončení a hosty dokonce dvakrát zachránilo břevno. I Mrákovští ale podnikali nebezpečné brejky, při nichž musel Planou podržet brankář Švarcbek. V 90. minutě se konečně usmálo štěstí i na domácí, zápas poslal do penalt Dominik Sovka.

Druhý bod získal Mrákov

Penaltová loterie už vyzněla pro Mrákov. Hned dva domácí fotbalisté totiž své pokusy nedokázali proměnit. V Plané tak zůstal bod, Mrákovští si domů odvážejí hned dva.



Ohlasy k zápasu


FK Planá
Petr Slivoně (trenér): Soupeře považujeme za aspiranta na horní příčky tabulky. My jsme se Mrákova nezalekli, v první půli jsme si vytvořili spoustu šancí. Na první kolo to byl oboustranně kovatelný fotbal. Bylo to i hodně tvrdé, rozhodčí hru hodně pouštěli. Do druhé půle jsme nastoupili s tím, že nesmíme pustit začátek, což se nám už tradičně nepovedlo. Dostali jsme takový hloupý gól. Jinak se hrálo podobně jako v prvním poločase. Soupeř byl dlouho šťastnější, my nastřelili i dvě břevna. V 90. minutě jsme ale byli šťastní my a podařilo senám vyrovnat. Bod s Mrákovem bereme. Jedná se o kvalitní tým, který nám nepřijel nic darovat. Nebudou rozdávat body doma ani venku. Penalty už jsou loterie. Potýkáme se s úzkým kádrem. Máme nějaké zraněné hráče a navíc ještě dobíhají dovolené, takže jsme to doplnili několika dorostenci a hráči z béčka. I tihle hráči do zápasu ve druhé půli zasáhli a fotbal je bavil. Na závěr bych chtěl jménem hráčů A-mužstva, B-mužstva i celého oddílu FK Planá popřát Petru Brožíčkovi, kterému se nedávno narodil potomek. Tímto mu chceme gratulovat a přejeme hodně štěstíčka a zdravíčka!




Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - R. Miklas [-] (73. R. Havlíček [-] ) , A. Alexa [-] (90. T. Černý [-] ) , P. Brožíček [-] , T. Malý [-] , O. Suchý [-] , J. Kopča [-] , P. Sláma [-] (78. J. Bucsuházy [-] ) , J. Sloup [-] , D. Sovka [-] , D. Sovka [-]

TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - T. Pangerl [-] (87. P. Vondraš [-] ) , V. Král [-] , P. Rybár [-] , V. Duffek [-] - L. Čermák [-] (46. M. Růžek [-] ) , T. Duffek [-] , V. Krch [-] , M. Smazal [-] , J. Dufek [-] - P. Váchal [-]

ŽK: 20. J. Kopča , 65. R. Miklas , 80. D. Sovka , 90. T. Malý - 13. T. Duffek , 13. O. Korba , 14. J. Dufek , 40. V. Král , 85. M. Růžek .
Hráči zápasu: R. Švarcbek - P. Váchal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRAUZ Jan - NESVADBA Karel, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Planá využije domácího prostředí a dojde si pro těsnou výhru...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jasná dvojka.Tady není co řešit... Mrákov a Bělá jsou největšími favority na postup. Výsledek 1:4 pro Mrákov

Tip: výhra domácích