2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník nenavázal na výhru z minulého kola, padl v Lubech


Branky


23

Domácím vyšel reparát za minulý zápas na výbornou..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na brzký gól hosté nedokázali zareagovat

Sedmé kolo KP proti sobě postavilo soupeře, které v tabulce dělily jen dva body. Domácí Luby se chtěly odrazit ode dna tabulky, Stříbro zase konečně bodovat na hřišti soupeře.

Diváci se ani nestačili pořádně rozkoukat, když už ve 3. minutě hlavičkoval z malého vápna domácí Šůs a překonal brankáře Dolejše. Pro hosty ze Stříbra to byla studená sprcha. Luby se mohli po celé utkání spolehnout na velice dobrou defenzivu, přes kterou se Baník jen těžko dostával. Bohužel pro hosty se jim do konce první půle brankáře Hromadu překonat nepovedlo.

Lubská defenziva odolala i ve druhé půli

Stříbro potřebovalo nutně vstřelit branku, domácí tým přehrávalo, na domácí obranu ale recept nenašlo.

Naopak pro Luby bylo ještě veseleji v 64. minutě, kdy nedohodu mezi brankářem Dolejšem a obráncem potrestal důrazný Sýkora a zvýšil tak na 2:0.

Hosté se všemožně snažili zápas alespoň zdramatizovat, šanci měl po rohu kapitán Hřebík a do dobré příležitosti se dostal i Bůžek, branka z toho ale nebyla. Bohužel pro Baník přišla v 75. minutě úplně zbytečná žlutá karta za výroky směrem k rozhočímu pro Tůmu a jelikož tento hráč už jednou napomenut byl, musel předčasně ze hřistě.

Toto vyloučení bylo jakousi smutnou tečkou za zápasem pro hosty, Luby si zbytek utkání už pohlídaly a zvítězily tak na domácí půdě 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Jan Voráč, kapitán domácích: Zápas se Stříbrem jsme odehráli s velkým nasazením a bojovností.Hodně nám pomohl gól, který jsme vstřelili již ve 2.minutě. Celý zápas jsme zodpovědně bránili a hrozili s brejkových situací.Teď jen na tento výkon navázat i v následujících utkáních.

TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán hostí: Trápí nás,zranění, koncovka, v obranné fázi to také není ono, ale především je jádrem problému naše nezodpovědnost a nedisciplinovanost. Každopádně soupeř byl dravější, důraznější a zaslouženě vyhrál



Sestavy


TJ Start Luby
V. Hromada [-] - M. Mašek [-] , F. Sýkora [-] , K. Veselka [-] - T. Bureš [-] , M. Šůs [-] (92. V. Sydorenko [-] ) , V. Mańas [-] (87. M. Hora [-] ) , T. Votava [-] , J. Voráč [-] , M. Pivoňka [-] - J. Rašek [-] (84. J. Holý [-] )

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - O. Pavlas [-] (72. J. Petrlák [-] ) , P. Demjan [-] (46. Y. Paidych [-] ) , D. Tůma [-] , T. Mráček [-] (27. D. Beneš [-] ) , R. Dyk [-] , T. Bůžek [-] , R. Hřebík [-] , T. Vejvoda [-] , G. Lanfranchi [-] , J. Eliáš [-]

ŽK: 22. J. Voráč , 77. M. Pivoňka , 80. F. Sýkora - 63. D. Tůma , 83. Y. Paidych . ČK: 75. D. Tůma .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Lhoták Luděk - KŘÍŽ Lukáš, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů