Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro nedalo Horní Bříze šanci


24

Baníkovci po delší době konečně vyhráli, hattrickem se o to přičinil Lanfranchi..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lanfranchiho půle

V sobotu bylo od 16:30 na programu utkání 6. kola KP mezi domácím Baníkem Stříbro a hostující Horní Břízou. Pro domácí byla výhra po předchozích nezdarech takřka nutností, hosté se snažili navázat na výhru nad Benfikou z předchozího víkendu.

První poločas začaly oba celky opatrnějším fotbalem, ani jeden z týmů nechtěl první inkasovat. Stříbro se postupem času dostávalo více do hry a bylo nebezpečnější. Kvůli četným zraněním museli obout kopačky oba hrající trenéři Eliáš a exligov Pleško a jejich přitomnost byla na hřišti znát. Horní Bříza vsadila na delší balóny za obranu, domácí se snažili hrát jejich hru a to se jim ve 23. minutě vyplatilo, když se po krásné akci od vlastního vápna dostali až k centru od nestárnoucího Lukáše Pleška a Lanfranchi nedal z malého vápna hostujícímu brankáři Schimmerovi šanci.

Za dalších sedm minut se zápas vyvíjel pro domácí ještě o poznání lépe, to z levé strany centroval kapitán Hřebík a kdo jiný než Lanfranchi upravil na 2:0.

Do přestávky mohlo být pro Stříbro ještě lépe, do velké šance se dostal Bůžek ale bohužel pro domácí selhal. Baník tak v poločase vedl 2:0

Bříza zvládla pouze snížit

Do druhé půle nastoupili hosté z Horní Břízy s jasným úkolem, pokusit se brzy snížit. Stříbro začalo půli vlažněji a po nedomluvě mezi brankářem a obranou skóroval hostující Mašek.

Stříbro si však připravilo okamžitou odpověď, minutu po obdržené brance se uvolnil ve vápně útočník Bůžek a s ledovým klidem poslal domácí znovu do dvoubrankového vedení.

V 64. minutě obral domácí bek Hřebík o míč jednoho z protihráčů a společně s Bůžkem a Lanfranchim se řítil do protiútoku, před vápnem si narazil s prvním jmenovaným a nádhernou ránou do levého horního růžku potěšil příznivce domácích.

Definitivně o osudu utkání rozhodl v 74. minutě po další rychlé akci svým třetím gólem v utkání Lanfranchi a upravil tak výsledek na konečných 5:1 pro Baník Stříbro



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán domácích: Oproti předešlym zápasům jsme proměnili šance. Pomohl nám herně Lukáš Pleško svou fotbalovostí s finální přihrávkou. Zápas se mohl zdramatizovat za stavu 2:1, naštěstí jsme hned odskočil do 2 gólového rozdílu a těžili z toho, že Bříza musela otevřít hru, což jsme ještě 2x potrestali.

SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková, vedoucí hostí: Očekávali jsme, že Stříbro bude nepříjemný soupeř a to se potvrdilo od prvních minut. Nám se v utkání nedařilo téměř nic a byl to z mého pohledu jeden z nejhořších předvedených výkonů za posledních několik sezón. Naopak soupeř proměnil šance, které si vytvořil a zaslouženě zvítězil.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - L. Pleško [-] (68. O. Pavlas [-] ) , D. Tůma [-] (79. J. Petrlák [-] ) , T. Mráček [-] (75. D. Beneš [-] ) , R. Dyk [-] , T. Bůžek [-] (85. M. Vyšín [-] ) , R. Hřebík [-] , J. Korynta [-] , T. Vejvoda [-] , G. Lanfranchi [-] (83. Y. Paidych [-] ) , J. Eliáš [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - J. Mašek [-] , J. Kraček [-] , T. Frank [-] (67. T. Lomoz [-] ) , P. Chocholatý [-] , L. Janka [-] , M. Kouřil [-] , V. Kožíšek [-] , M. Zavadil [-] , A. Lavička [-] , J. Sedlecký [-] (73. K. Příhoda [-] )

ŽK: 37. V. Kožíšek .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: LEGO Jan - DUSPIVA Václav, ŽÁK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích