Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 10:15

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín napravil porážku z minulého týdne, poradil si se Zručí


Branky


31. M. Vohrna , 41. M. Vohrna , 43. A. Brudna , 58. A. Brudna , 81. P. Bendl , 92. Z. Šimáně - 34. V. Tobrman , 79. K. Kazda
24

Zruč statečně vzdorovala favoritovi, domácí však překvapení nedopustili

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi kvalitní první půle

Sobotní utkání mezi Petřínem Plzeň a hostující Zručí bylo na programu v sobotu již od netradičních 10:15. Domácí celek do tohoto zápasu vstupoval jako favorit a měl jednoznačně za úkol odčinit porážku s Chotíkovem z minulého týdne. Hosté se naopak snažili navázat na vysokou výhru z duelu s Baníkem Stříbro.

První půle se hrála ve vysokém tempu, oba týmy předváděly kvalitní fotbal a na obou stranách byl velký počet gólových příležitostí. V úvodu utkání měli velikou šanci hosté, to když se sám na branku řítilo útočné eso Ferenc Róth, domácí brankář Příhoda však skvělým zákrokem tuto šanci vychytal.

Ve 31. minutě se mohli radovat hráči Petřína, pěknou akci zakončil hlavou z malého vápna neomylně snajpr Vohrna. Zruč si však připravila téměř okamžitou odpověď, hostující Tobrman se dostal k odraženému balónu a zblízka doklepl míč do odkryté svatyně domácího Příhody.

Když už to vypadalo, že poločas skončí 1:1, dokázali se prosadit hráči domácích a to hned dvakrát. V 41. minutě se výstavní dělovkou z hranice vápna prezentoval podruhé Vohrna a o dvě minuty později zužitkoval přesný pas za obranu mladý Brudna. Hráči tak šli do kabin za stavu 3:1 pro Petřín.

Efektivita rozhodla

Druhá půle se nesla v duchu té první, hrál se atraktivní fotbal na obě strany s tím rozdílem, že domácí borci proměňovali šance. v 58. minutě vlétl do centru z pravé strany znovu Brudna a domácí rázem vedli už o 3 branky.

Deset minut po této brance se petřínský brankář Příhoda srazil s hostujícím útočníkem a musel být převezen do nemocnice s tržnou ránou na hlavě.

v 79. minutě se po chybě v domácí obraně prosadil hostující Kazda a rázem bylo zaděláno na drama, to ale Petřín odmítl, když se v poslední desetiminutovce prosadil nejrpve Bendl a v nastaveném čase také další mladík Šimáně. Pohledné utkání tak skončilo 6:2 pro favorita z Petřína.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér domácích: Zase jsme zvládli domácí zápas více méně v poklidu , ale pořád musíme být ve střehu , protože těch okének hlavně směrem dozadu máme na můj vkus docela dost. Domácí zápasy se nám zatím daří , ale 5 ztracených bodů z ze třech venkovních duelů je strašně moc . Teď nás čeká zápas v Horní Bříze a my se na něj musíme připravit daleko lépe , než tomu bylo v Chotíkově.

TJ Zruč
Ferenc Róth, hráč hostí: Petřín patří bezesporu k největším favoritům naší soutěže, věděli jsme,že bude těžké zvítězit, nicméně jsme věřili v to, že domácí můžeme zaskočit. Výsledek 6:2 vypadá hrozivě, bohužel jsme doplatili na neproměňování šancí a dostali jsme laciné góly. Navzdory čtyřbrankové prohře jsem toho názoru, že za tuto prohru se stydět nemusíme.



Sestavy


SK Petřín Plzeň
J. Příhoda [-] (69. V. Suchý [-] ) - J. Levý [-] (55. L. Zoubek [-] ) , P. Bendl [-] , Z. Šimáně [-] , P. Bednář [-] (82. A. Kohout [-] ) , M. Vohrna [-] , M. Nademlejnský [-] (69. J. Peterka [-] ) , V. Lisý [-] , J. Huml [-] (75. J. Krystl [-] ) , V. Fiala [-] , A. Brudna [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - V. Pavel [-] , M. Polák [-] (46. D. Mošna [-] ) , F. Korelus [-] , P. Korous [-] - M. Lang [-] , M. Fryček [-] , A. Král [-] , V. Tobrman [-] - F. Róth [-] (70. K. Kazda [-] ) , P. Hucl [-] (75. D. Sperl [-] )

ŽK: 65. P. Bendl - 35. M. Polák , 62. P. Hucl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jakš Jan - PENA Miroslav, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích