2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 18:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Horní Bříza odjela s prázdnou a s dvěma vyloučenými hráči, Zavadil si nezahraje šest zápasů! Utkání poznamenal liják


Branky


23

Bez některých hráčů základní sestavy se musela obejít Bříza na půdě Lhoty. Už od začátku utkání při ní tedy nestálo štěstí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

To se potvrdilo už v 21. minutě, kdy přísné žluté napomenutí dostal V. Zavadil. Jen minuta následovala po první kartě a V. Zavadil obdržel druhou přísnou žlutou a musel do sprch. Bříza hrála svoji hru a i když měla o jednoho hráče v poli méně, byla Lhotě vyrovnaným soupeřem. Poločas skončil 0:0. Před koncem poločasu vstoupila do utkání průtrž a na lhotské hřiště se snášely proudy vody.

 

Do druhého poločasu si mohli hráči myslet, že jdou hrát vodní pólo. S fotbalem to mělo pramálo co společného. Míč se ve vodě zastavoval a podmínky hraničily s regulérností hřiště. V 63. minutě se dostala Lhota k míči. Hráč si míč předkopl a pohotový J. Schimmer míč sebral do rukavic. Jenže protihráč ho fauloval, míč zůstal ve hře. Okamžitě se nad J. Schimmerem seběhli 2 hráči Lhoty a někteří spoluhráči. D. Křížek využil situace a míč dopravil do branky. K údivu hostujících hráčů a lavičky i diváků rozhodčí Mazanec gól uznal. Další pohroma pro Břízu přišla o několik minut později.

 

V 66. minutě obdržel za faul bez míče druhou ŽK M. Zavadil a následoval tak svého bratra do sprch. V 72. minutě se v početní výhodě povedlo domácím navýšit vedení na 2:0. Bříza i v devíti nic nevzdala a v 83. minutě snížila na 1:2. To co následovalo po tom, se moc nevidí. Bříza byla lepším týmem a Lhota proti devíti zdržovala a bránila se.

 

Trest pro V. Zavadila - šest zápasů stop (použil sprostá slova proti rozhodčím)
M. Zavadil - tři zápasy stop (pronesl méně sprosté slovo)

 

Zdroj: SK Horní Bříza



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - J. Hrdlička [-] , M. Varga [-] , P. Kalabza [-] (70. V. Bezdička [-] ) , O. Kotrnoch [-] , J. Záhrobský [-] , J. Šroubek [-] , Z. Černý [-] , D. Křížek [-] (89. J. Švík [-] ) , L. Nejdl [-] , J. Langer [-] (90. J. Humeník [-] )

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - J. Kraček [-] , P. Chocholatý [-] , L. Janka [-] , T. Lomoz [-] , F. Mornštajn [-] , V. Kožíšek [-] , S. Rous [-] , M. Zavadil [-] , A. Lavička [-] , V. Zavadil [-]

ŽK: 12. P. Kalabza , 39. O. Kotrnoch , 82. L. Böhm , 84. Z. Černý , 89. J. Langer - 21. V. Zavadil , 57. M. Zavadil , 57. L. Janka , 63. J. Kraček . ČK: 22. V. Zavadil , 66. M. Zavadil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mazanec Marek - KÖNIG Michal, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza