Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 16:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

9.0

FOTO: Róth se při premiéře v dresu Zruče hned trefil, Horní Bříza ale udeřila v nastavení


Branky


25

V prvním kole se v derby utkala domácí Zruč s Horní Břízou. Utkání se hrálo před slušnou diváckou kulisou. Vyrovnaný zápas nenabídl mnoho šancí, utkání začalo opatrně ale ve vysokém nasazení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Róth se trefil v nastavení

Domácí měli trošku více ze hry, ale vyložené šance si nevypracovali. Za zmínku snad stojí pouze přihrávka Kazdy, kterou si hosté srazili na tyč. Hosté odpověděli z rohu, kdy kapitán Janka v dobré příležitosti z blízka přestřelil. Když už to vypadalo, že se diváci v prvním poločase gólu nedočkají, tak domácí udeřili. Domácí Kazda vybojoval míč, přesprintoval obranu hostí a krásnou přihrávkou nabídl Róthovi gól. Domácí kanonýr si v podobných situacích ví rady a tak se šlo do šaten za stavu 1:0 pro domácí.

 

Hosté srovnali a ovládli penalty

Druhý poločas začal aktivněji hosté. Měli častěji míč na svých kopačkách, ale větší šanci si nevytvořili. Více a více otevírali obranu a domácí tak měli možnost útočit z brejků. Situace však ne vždy řešili správně. Domácí mohli pojistit své vedení, ale druhou branku se jim nedařilo přidat. Polák trefil z trestného kopu spojnici břevna a tyče. Eisenhammer trefil z podobné situace tyč. V 88. minutě se po krásné přihrávce Sperla ocitl sám před brankářem obránce Korous, ale hostující brankář ho vychytal. A tak se opět ukázalo pravidlo nedáš dostaneš. V poslední minutě utkání mohli jít domácí sami na branku, hostující obránce jim však míč vypíchl a vybojoval pro hosty poslední roh utkání. Míč propadl k neobsazenému Kouřilovi a ten hlavou uklidil míč do sítě.

 

V penaltovém rozstřelu se přiklonilo štěstí k hostujícímu celku a ten si tak odvezl bod navíc.

 

AUTOR: Matěj Polák



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jaroslav Urbánek (trenér): "V prvním zápase se od nás trochu odklonila štěstěna, protože dostat vyrovnávající branku v posledních sekundách vždy zamrzí, ale pojďme od začátku. Hrál se bojovný, důrazný fotbal, zároveň však bylo vidět na obou stranách hodně nepřesností. My jsme mohli jít do vedení již v 15. minutě, kdy se prosadil Karel Kazda a po jeho centru si hosté nastřelili vlastní tyč. Do defenzívy jsme pracovali výborně a jedinou šanci měli hosté po rohovém kopu, kdy hlavou přestřelili. My jsme se snažili chodit do brejků, měli i pár střeleckých pokusů, ale branku jsme vstřelili až těsně před odchodem do šaten. Ztracený míč skvěle vybojoval Kazda a ještě hezčí přihrávkou našel Rótha a pro něj již nebylo těžké proměnit. Druhý poločas pokračoval v podobném duchu. Hosté stále více otevírali obranu a je jen naše škoda, že jsme nedokázali žádné přečíslení dotáhnout do konce. A těch šancí na druhý gól mohlo být opravdu hodně, ale po dobrém založení útoku vždy následovala zbrklá nebo nepřesná přihrávka. Bříza zahrozila vlastně jen jednou, kdy se dožadovala penalty, ale rozhodčí se rozhodl jinak. Dvě minuty před koncem mohl rozhodnout jinak dobře hrající Korous, ale brankář ho vychytal, a tak přišel trest – po rohu vyrovnáno. Za výkon a nasazení zaslouží mužstvo pochvalu, ale kvalitu hry ještě musíme vylepšit. Nutno dodat, že derby se hrálo před skvělou kulisou a snad se diváci nenudili.




Sestavy


TJ Zruč
M. Zach [-] - A. Král [-] - F. Róth [-] (83. D. Sperl [-] ) , M. Fryček [-] (61. T. Jelínek [-] ) , O. Mašek [-] (80. P. Hucl [-] ) , P. Korous [-] , V. Pavel [-] , M. Pechman [-] , M. Polák [-] (75. F. Korelus [-] ) , K. Kazda [-] (70. V. Eisenhammer [-] ) , D. Král [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - M. Zavadil [-] (76. R. Šimice [-] ) , V. Zavadil [-] , J. Paukner [-] (89. P. Filip [-] ) , A. Lavička [-] , P. Chocholatý [-] , L. Janka [-] , M. Kouřil [-] , V. Kožíšek [-] (64. J. Sedlecký [-] ) , S. Rous [-] (33. T. Frank [-] ) , J. Kraček [-]

ŽK: 52. A. Král , 55. O. Mašek , 60. K. Kazda - 36. M. Zavadil , 49. P. Chocholatý , 62. L. Janka , 78. V. Zavadil , 88. R. Šimice , 90. P. Filip .
Hráči zápasu: O. Mašek , K. Kazda - A. Lavička , J. Paukner .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Petrželka František - BUREŠ Jiří, MAZÁN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 8. 2018 08:53
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích