FOTO: Volarští v zápase s aspirantem na postup z Husince odehráli solidní zápas


Branky


80. T. Kočárek - 45. M. Wágner (p.) , 50. S. Toušek
17

Od úvodních minut se volarští zakousli do soupeře a nedali mu dýchat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S dalším navrátilcem v sestavě Martinem Taranzou na postu gólmana se síla domácího týmu zvýšila. Husinečtí nevěděli kam dřív skočit a jen špatná koncovka byla dílem stále bezbrankového stavu. Domácí jeli a měli po faulu na Vladana Svěchotu příležitost přísného pokutového kopu, sám postižený ji nedává a nechává vyniknout gólmana Tolnaje. Tato situace domácí přeci jen dostává dolu a vrchol všeho byla písknuta rozhodčím Hášou penalta, tentokrát proti domácím. Hráč hostí postupoval do pokutového území, kde si brnknul sám o své nohy, divadelní pád rozhodčí Háša, jak se říká, spolkl a Wágner posílá hosty do vedení v samém závěru poločasu brankou do šatny.

 

  Druhé dějství domácí začali nesoustředěností a již po pěti minutách hosté dali Touškem druhý gól. Domácí to nesrazilo, ale probouzeli se v této fázi dlouho. Od šedesáté minuty přikovali hosty před svou branku, ale opět v koncovce selhávají. Standardky, kombinace, ani brejky nevychází. Až deset minut před koncem napřáhl z hranice 16 metrů Kočárek a dává branku naděje. Domácí si chtějí vzít rychle míč na rozehru, ale vznikla strkanice, ze které vyšli gólman hostí Tolnaj a domácí Svěchota se žlutými kartami. V závěrečných minutách dostal perfektní nahrávku domácí Dan Kučera, jde do souboje, který vyhrává, jde až před Tolnaje, zívá na něj po kličce gólmanovi prázdná branka, ale míč odskočil a šajtlí z čáry a la Rosický místo do branky míč se zatočí ven. To bylo poslední, co se událo v tomto zápase, ve kterém hosté šťastně vyhráli. Byl to průměrný zápas, který toho dost nabídnul.

 

autor: Ladislav Beran



Počet diváků: 50. Rozhodčí: HÁŠA Richard - ŠVEC Miroslav (N), MAJER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 10. 2018 20:21
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:36
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 10:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 09:13

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Volary mají co napravovat a pokud jim vše sedne, budou hosté od Blanice poraženi.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů