6:1
(3:0)
55. T. Neumayer (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 12:30

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velenice B doma jasně vyhrály


Branky


30. P. Arvaj , 35. P. Arvaj , 45. J. Bittengl , 67. R. Přibyl , 82. R. Schmidt , 87. R. Schmidt - 55. T. Neumayer (p.)
13

Tým Rapšachu vyrazil v posledním kole do Velenic, kde se utkal s rezervou Velenic. Zápas byl celkem jednozačný a domácí zvítězili 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:0 po poločase

Začátek zápasu byl vyrovnaný. Velenice se dlouho nemohli dostat k pořádné šanci. To se změnilo v 30.minutě, když se ke střele ve vápně dostal Pavel Arvaj a Velenice šli do vedení 1:0. V 35.minutě byla k vidění krásná fotbalová akce, když nejdříve Beníšek vyslal svým dlouhým balónem za obranu Petra Arvaje, ten obešel 3 protihráče a naservíroval balón do vápna svému bratrovi Pavlovi a ten svým druhým gólem v utkání poslal Velenice do vedení 2:0. Těsně před poločasem se ještě dostal ke střele zkušený domácí hráč Bittengl, který se vrátil po zranění a poslal Velenice do kabin s vedením 3:0.

Dvě penalty pro Rapšach

Vstup do druhé půle byl opět vyrovaný v 55.minutě se po skrumáži ve vápně Velenic pískala penalta pro Rapšach. K penaltě se postal Neumayer a snížil na 3:1. V 67.minutě se krásně po lajně uvolnil domácí Janda, který přihrál před prázdnou bránu Přibylovi a ten zvýšil na 4:1 pro Velenice. O pár minut později se pískala další penalta pro Rapšach. Tentokrář si ale hráč hostí nepřišel na dobře chytajícího Marouška a penaltu neproměnil. V 82.minutě kopal přímý kop Mikl, který trefil břevno a z dorážky se trefil na 5:1 Schmidt, který ještě přidal gól v 87.minutě.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Tadeáš Ernst (trenér): Vstup do zápasu jsme neměli moc dobrý. Postupem času jsme se dostali do hry a začali padat góly. Jsem rád, že v posledním zápase se konečně gólově prosadili hráči, kterým to tam nepadalo (Pavel Arvaj,Přibyl,Schmidt,Bittengl). Po začátku sezóny, kdy se nám nedařilo, tak jsme se herně zlepšily. Tomu také velmi přispělo návrat několika hráčů (Beníšek,Janda,Karel Macho ml.) v čele se skvěle chytajícím brankářem Marouškem.

SK Rapšach
Jan Pytel (vedoucí): K utkání s rezervou Lokomotivy jsme přijeli pouze s 12 hráči. Vinou zranění a pracovní směnností se omluvilo 5 fotbalistů. V úvodních minutách jsme přestáli tlak domácích a hrozili z brejků, pravda, ojedinělých. Loko však trpělivě čekala na naše chyby, které bohužel přišly. Soupeř šel do zaslouženého vedení. V dějství druhém jsme se pokusili s výsledkem něco udělat a to se povedlo. Po penaltce jsme snížili a chvíli byli lepším mužstvem. Když jsme však neproměnili tutovku na kontaktní gól a domácí svou šanci proměnili (po nejhezčí akci utkání díky Karlu Jandovi), bylo o vítězi utkání rozhodnuto. Konečný výsledek vypadá krutě, ale je zcela zasloužený a nám nezbývá než soupeři pogratulovat. Mrzí zranění nové zahraniční akvizice, ale zimní pauza bude dlouhá, takže se Kosťa dá jistě do kupy. A nejen on, na uzdravení čeká hrající trenér Fanda Krekl (čímž jej do špitálu zdravíme) a také dlouhodobě zraněný Martin Šroub.



Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
B. Maroušek [-] - M. Břenek [-] , R. Přibyl [-] , P. Arvaj [-] , K. Janda [-] , P. Arvaj [-] , J. Mikl [-] , J. Švec [-] , J. Bittengl [-] , P. Beníšek [-] , M. Lehrmann [-]

SK Rapšach
V. Krajčovič [-] - M. Šroub [-] , J. Repa [-] , Š. Šíkr [-] , D. Smutný [-] , L. Had [-] - P. Bidelnica [-] , T. Neumayer [-] , J. Štěpánek [-] - T. Pytel [-] , J. Pytel [-] -

ŽK: 19. J. Bittengl - 47. T. Pytel , 87. K. Chudynovskykh .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOUDELKA Jiří - TROJÁK Pavel (N), MAROUŠEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 10. 2018 11:41
Nedá mi to, musím se vyjádřit... Od 35 minuty byli Velenice lepší a vyhráli zaslouženě... Co se mi ovšem nelíbilo je to, že hráči neustále diskutovali s rozhodčím od 10 minuty. A nejen diskutovali,ale uráželi. O fanoušcích ani nemluvím když uráželi trenéra hostů a pomezního. Úcta nulová...I jako bývalého hráče Velenic mě tohle mrzelo.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 23:00
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 19:17
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 11:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 23:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 13:02

Tip experta: výhra domácích

Velenice hrají doma a určitě budou mít i nějaké kluky z áčka, takže jasně zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 13:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:16

Tip: výhra domácích