2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

1.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halámky se rozloučily s podzimem výhrou s Plavskem


Branky


30

Do Halámek zavítal nováček z Plavska a prvních 20 minut nestačil tempu domácích, kteří zahodili čtyři vyložené šance. Pak se hosté oklepali, ale své možnosti také neproměnili. Nakonec zaslouženě zůstávají všechny body doma a společenství Halámky/Hranice přezimuje v horní části tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Novák

Domácí tentokrát začali lépe než v předchozích zápasech a po drobném zaváhání Macha jim jednoznačně úvod. Hned v prvních deseti minutách měl velké šance hráč minulého utkání Staněk. Poprvé odmítl skórovat po krásné přihrávce od M. Slavíka, když se ocitl sám před gólmanem a podruhé mu Dvořák střelu instinktivně vyrazil nohama na roh. Ve 12. minutě zase skvěle našel M. Slavík útočníka T. Trska, ale i on trefil jen brankáře. Na druhé straně se vyznamenal Koranda když po zaváhání stopera Kollmanna vyrážel pěknou střelu hostí na roh. To ve 20. minutě chtěl Kollmann svou chybu napravit a po zahrání trestného kopu našel skvěle M. Slavíka. Jeho umístěnou hlavičku k tyči Dvořák zázračně vyškrábl a svým výkonem držel hosty nad vodou. Ale jen do 39. minuty když utekl po pravém křídle T. Trsek a nacentroval přesně do pokutového území. Zde nejdříve nedosáhl Staněk, ale druhý vzadu Pavel Novák již ano, zatáhl balón mírně zpět a tvrdou ranou pod víko od břevna nedal Dvořákovi šanci - 1:0. Konec první půle a celý druhý se nesl ve znamení nakopavání míčů ze strany hostů načež jsou zvyklí a domácí se jim nepochopitelně přizpůsobili. Poté co hosty v úvodu přehrávali kombinační hrou bylo vše pryč. K vidění tak nebyl pohledný fotbal.

Domácí si tři body nenechali vzít, rozhodčí udělil dvě červené karty

Vzrušení na place přinesla 55. minuta, když domácí obránce Kubák neudržel nervy na uzdě a z plných plic si vylil zlost na příliš benevolentního hlavního rozhodčího. Zákroky hostů byly totiž hodně na hraně i za ní a jeden právě takový ve stejné minutě na druhé straně hřiště přišel. Plavecký Bureš nabral na vidle domácího hráče a po druhé žluté putoval předčasně do sprch. Následovala červená stejně tak jako u Kubáka. V 66. minutě se vrátil zpět fotbal a také rekonvalescent L. Slavík, který se na trápení domácích již nemohl dívat a chtěl pomoci, když se pomalu vrací po zranění. Hned se dostal do ulice v náběhu přihrávkou opět od svého bratra, ale znovu se zaskvěl Dvořák a vyrazil. V 69. minutě se do velké šance dostali také hosté a mohli srovnat dobře hrajícím Voldánem, trefili pouze tyč. Stejný hráč se neprosadil znovu v 81. minutě. Rozháraná hra pokračovala na obou stranách a to utnul až v 82. minutě svou druhou brankou v zápase Pavel Novák po nezištné přihrávce od L. Slavíka, který opravdu pomohl a domácí zvýšili na 2:0. Poslední slovo si vzal zase dnes výborně hrající M. Slavík, kterému po bleskovém úniku znemožnil šanci minutu před koncem obránce. Domací se tak s podzimem rozloučili výhrou, která mohla být mnohem vyšší nebýt skvělého výkonu hostujícího brankáře Dvořáka.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Jsme spokojeni s výsledkem a dosažením zisku 20 bodů za podzim což byl náš cíl. Některé zápasy jsme však hlavně doma zbytečně ztratili, jinde jsme však venku nečekaně získali. Dnes jsme byli ze začátku jasně lepší a měli dát hned v úvodu 4 branky. Nikdo by se nedivil, v brance hostů ale čaroval gólman Dvořák a hodně hostům pomohl a držel je dlouho nad vodou. My jsme vypadli z tempa, přizpůsobili se nakopávané od hostů a nechali je si i vytvořit šance. Kombinace nás opustila, byli jsme nervózní a nepomohla tomu ani tvrdá hra hostů s některými unfer zákroky a ani dvě červené. Uklidnění přinesla až druhá branka Nováka a po zásluze zisk všech bodů. Nechceme usnout na vavřínech, umístění v horní části tabulky nás těší, ale jarní odvety budou ještě těžké.




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - J. Macho [-] , P. Kollmann [-] , R. Duda [-] , P. Kubák [-] - A. Havel [-] , Z. Staněk [-] (83. P. Trsek [-] ) , M. Slavík [-] , P. Novák [-] - T. Trsek [-] , M. Svoboda [-] (60. L. Slavík [-] )

TJ Sokol Plavsko
V. Dvořák [-] - T. Jon [-] (70. J. Pouska [-] ) , V. Jeremiáš [-] (60. L. Opl [-] ) , P. Přílepek [-] , J. Heřmánek [-] , J. Kaštánek [-] , D. Škopek [-] , M. Bureš [-] , P. Vejsada [-] , V. Písař [-] , K. Voldán [-]

ŽK: 37. T. Trsek , 44. J. Macho , 52. M. Slavík - 33. M. Bureš , 72. J. Kaštánek . ČK: 55. P. Kubák - 55. M. Bureš .
Hráči zápasu: P. Novák , M. Slavík - V. Dvořák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: FILO Zdeněk - KOŘÍNEK Luboš, VAJO Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Jiří Samec
Tip experta: výhra domácích

S nováčkem již musíme bodovat naplno po našich zbytečných domácích ztrátách po sobě, už se nám nelíbí výsledek 1:1.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích