2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

1.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tabulkoví sousedé se rozešli smírně, Suchdol remizoval s Jarošovem


Branky


40. J. Záruba , 78. M. Dunaj - 27. T. Grünn , 62. T. Grünn
30

Fotbalisté Suchdola remizovali v utkání 1. kola Okresního přeboru s Jarošovem 2:2. V zápase bohatém na zajímavé momenty jako první udeřili hosté po přesné trefě Grunna, domácí ještě do přestávky vyrovnali poté, co Záruba nadvakrát překonal brankáře. Ve druhé půli padly opět dvě branky a utkání tak dospělo k zasloužené remíze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V posledním podzimním utkání suchdolská rezerva hostila tým Jarošova a chtěla se s podzimem rozloučit vítězstvím. Z "A" týmu byla posílena o J. Záruba. Utkání začalo jako každé utkání Suchdola na domácím hřišti velikou územní převahou, dominancí na míči a výbornou kombinací domácího týmu. Přicházeli i šance ale bohužel bez gólového vyjádření a tak se postupně začali osmelovat i hosté a vyráželi do velice nebezpečných brejků, které povětšinou táhli dobře hrající Němeček s Mlynářem. Suchdol stále obehrával pokutové území bez brankoveho efektu a tak přišel trest po dlouhém nákopu na Mynáře se nedohodli dva obránci domácích míč propadl k zcela volnému Tomáši Grunnovi a ten krásnou křižnou střelou po zemi nedal Lakatošovi v domácí bráně šanci. Domácí se hnali za vyrovnáním což se jim povedlo ve 40.  minutě kdy domácí stoper Šuba vystihl špatnou přihrávku hostí vyvezl míč posunul na volného Gorného a ten našel ve vápně volného Jakuba Zárubu, který nadvakrát překonal brankáře hostí. Poločas skončil 1:1.

Obě mužstva si nakonec body rozdělili

Druhá půle začala očekávaným náporem domácího celku, postupně si vytvořil do 60 minuty několik brankových příležitostí, ale jako celý podzimní byl sterilní v koncovce. A tak opět udeřilo na druhé straně domácí kopali roh, špatně dohráli odražený míč kterého se na půli zmocnil Tomáš Grunn a po sólu úspěšně zavěsil 1:2. Domácí se ještě více vrhli do útočení, což byla voda na mlýn pro brejkove hráče hostí, domácí tým hrál v této části utkání velmi lehkovážně dozadu. Domácím se podařilo vyrovnat v 78. minutě  po rohovém kopu, kdy hosté odvrátili míč ke kterému se dostal za hranicí velkého vápna domácí Šuba zbavil se vybihajiciho protihráče a ještě posunul na lépe postaveného Kuchyňku kterému střela vůbec nesedla, ale hostujícímu brankáři vypadla z rukou a dobíhající Martin Dunaj ji uklidil do sítě 2:2. Do konce utkání se ještě každé mužstvo dostalo do jedné 100% šance, hosté po špatném vývozu domácího brankáře, které poté fantastickým zákrokem napravil. A domácí po propadnutí míče na zadní tyč a střele z malého vápna mimo bránu. Hosté se prezentovali velmi dobrou hrou a byli nejlepším soupeř kterého Suchdol na podzim hostil. Domácí chtěli víc, bohužel opět stejná písnička dobrá hra v poli, šance ale proměňování špatné.

Autor: Martin Šuba



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
D. Lakatoš [-] - J. Záruba [-] , L. Kuchyňka [-] , M. Dunaj [-] , R. Gorný [-] , K. Trmal [-] , D. Trmal [-] (78. P. Gladics [-] ) , L. Hešík [-] , J. Zeman [-] (78. D. Sejk [-] ) , M. Šuba [-] , P. Krejčí [-] (46. M. Durek [-] )

Sokol Jarošov nad Nežárkou
R. Blažek [-] - K. Reidl [-] (89. V. Čejna [-] ) , T. Grünn [-] , J. Mynář [-] (53. J. Mikš [-] ) , M. Němeček [-] , P. Kadlec [-] , V. Tůma [-] , L. Hudeček [-] , M. Stejskal [-] , T. Kučera [-] (78. M. Plachý [-] ) , F. Tutter [-]

ŽK: 43. L. Hešík - 52. J. Mynář .
Hráči zápasu: D. Lakatoš , D. Trmal - T. Grünn , M. Němeček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Jiří - TRMAL Karel (N), VAŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Jiří Samec
Tip experta: výhra domácích

Domácí doma zaberou, ve Hlíně hráli dle všeho dobře a i když jim jejich první tým hraje ve stejný den, mají i tak šanci si pomoci některými hráči.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích