3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

AC Buk si poradil s Halámky


Branky


32

Do Buku přicestovalo mužstvo společného týmu Halámek/Hranic a aktuálně se jednalo o souboj druhého týmu tabulky se třetím. Favoritem utkání byli domácí, kteří pomýšlejí na vyšší soutěž, hosté neměli co ztratit a přijeli pouze se dvěma hráči na střídačce, když zraněný Adensam nebyl ještě připraven do hry. Po nevybíravém zákroku na kanonýra hostů Ladislava Slavíka tak musel do hry vedoucí mužstva hostí Jiří Samec. Domácí tak silovým pojetím hry připomínající spíše hokej svého soupeře přehráli a zaslouženě body nechali doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dominovali a dokázali vstřelit dvě branky

Po prvotním očekávaném tlaku domácích se také osmělili hosté a v 10. minutě mohli jít do vedení, když Ladislav Slavík přeloboval domácího gólmana a z prázdné brány na poslední chvíli zachraňoval obránce domácích odkopem do bezpečí. Skóre se ale poprvé měnilo na druhé straně ve 14. minutě, když těžkou střelu domácích hostující Koranda pouze vyrazil a zcela nehlídaný Petr Jaroš měl snadnou úlohu a dával do prázdné - 1:0. Buk byl při chuti a hned ve 26. minutě po rychlém brejku mohl zvýšit, jeho akce však skončila pouze na tyči. Domácí dlouho nesmutnili, protože ve 28. minutě přišel z pravé strany přízemní centr a opět nehlídaný Jiří Kocourek z malého vápna zvýšil na 2:0. Důrazná hra domácího Buku slavila úspěch, jeho hráči se dobře doplňovali a první poločas jim tak vyšel lépe.

Domácí si tři body pohlídali

Hosté nepředváděli tak kompaktní hru, která je zdobila v předchozích venkovních utkáních a na menším hřišti v Buku plném důrazných soubojů tahali za kratší provaz. Přesto se dostali díky L. Slavíkovi ve 49. minutě k další výborné šanci, ale jeho náběh neskončil brankou, protože mu balon uskočil. To domácí v 56. minutě v obrovské šanci zazdili co se dalo a nejprve z malého vápna trefili břevno a pak dokonce ze dvou metrů přestřelili. V 59. minutě přišla třetí tutovka hostí po rohovém kopu, kdy tentokrát osamocený Michal Slavík hlavičkoval přes celou bránu do šibenice, ale těsně minul. Trest přišel vzápětí, když se dobře kolem obránce obtočil Petr Jaroš a v 64. minutě svou druhou brankou v zápase domácí definitivně uklidnil - 3:0. Dobré šance domácích dál přicházeli, ale ty odmítl pustit za svá záda vynikající Koranda, který několikrát Buk vychytal. V 70. minutě domácí nevybíravým způsobem sestřelili hostujícího útočníka Ladislava Slavíka, který musel o chvíli později pro zranění střídat. Buk si často pletl fotbalovou hrací plochu za ledovou arénu a jejich hra tak spíše připomínala hokej, hosté také faulovali, ale nikdo nelétal vzduchem jako v případě domácích zákroků. V 81. minutě přišla poslední obrovská šance hostí, když střídající Staněk perfektním centrem našel úplně volného Svobodu, ale ten na penaltě neumístil hlavičku dobře a minul. Utkání tak na vyložené šance mohlo skončit klidně divokým hokejovým výsledkem 7:3. V zápase se dál již nic neudálo a tak Buk za svou důraznou hru bere tři body.

Autor: Jiří Samec

 



Ohlasy k zápasu


AC Buk
Patrik Lexa (hráč): K zápasu jsme přistoupily zodpovědně a s jasným cílem brát tři body. Cílem bylo se co nejdříve ujmout vedení, dostat zápas výsledkově pod kontrolu a nechat zahrát všech pět hráčů z lavičky. V utkání se nám po dlouhé době podařilo hrát tak jak jsme si řekli a soupeři jsme nedali moc šancí. Za zmínku stojí především druhý gól Petra Jaroše, který měl ligové parametry. Poděkování si zaslouží všichni hráči, trenéři, pořadatelé a především diváci.

TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Jak jsem již minule řekl, do Buku jsme přijeli s respektem k soupeři, který asi bude chtít do kraje a také s cílem hlavně utkání odehrát se vztyčenou hlavou. Nebyl to pro nás důležitý zápas o potřebné body, ty nás teprve čekají. Na střídačce tak byl se mnou pouze Staněk, připraven byl také Adensam, ale je po zranění a nechtěli jsme riskovat jeho zhoršení stavu. Buk byl po celý zápas lepší a důraznější v osobních soubojích, jeho hráči se dobře doplňovali a za sebe zaskakovali, jejich menší hřiště jim k tomu dost napomáhá. Jen si trochu pletli fotbalovou hrací plochu za ledovou arénu, naši kluci často létali vzduchem a některé zákroky byly dost tvrdé. Jeden hodně nevybíravý odnesl náš kanonýr L. Slavík a zápas nedohrál. Do hry jsem se tak nečekaně také dostal. Neříkám, že jsme nefaulovali ,ale jsou zákroky a zákroky za hranou. Nebrečíme, domácí vyhráli zaslouženě, výsledek mohl skončit divokým skórem, škoda že jsme své šance spálili. Gol jsme si zasloužili. Zápas házíme za hlavu, hlavně abychom byli zdravotně v pořádku na domácí derby se Suchdolem.



Sestavy


AC Buk
L. Vondrák [-] - L. Vondráček [-] (75. D. Hamerník [-] ) , P. Jaroš [-] (87. J. Koranda [-] ) , J. Kocourek [-] , L. Moravec [-] , Z. Březina [-] (75. P. Jon [-] ) , O. Schmirler [-] (58. F. Opička [-] ) , M. Šenkýř [-] , J. Jaroš [-] (84. P. Lexa [-] ) , F. Tomšík [-] , O. Jasanský [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - P. Kollmann [-] , P. Kubák [-] , J. Macho [-] (58. Z. Staněk [-] ) - P. Novák [-] , M. Slavík [-] , A. Havel [-] - T. Trsek [-] , L. Slavík [-] (76. J. Samec [-] ) - M. Svoboda [-] , R. Duda [-]

ŽK: 32. P. Jaroš - 41. T. Trsek .
Hráči zápasu: J. Kocourek , P. Jaroš - L. Koranda .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: FILO Zdeněk - HOTOVÝ Leoš (N), VAJO Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fanoušek - TJ Sokol Plavsko | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích