Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 15:30

3.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Halámky/Hranice rozstřílely pěti přesnými zásahy Strmilov


Branky


33. L. Slavík , 48. T. Trsek , 52. T. Trsek , 61. L. Slavík (p.) , 80. M. Slavík - 22. J. Beneš , 42. F. Procházka , 44. D. Hanzal
24

Do Halámek dorazil Strmilov, který zde naposledy v jarní části minulé sezony prohrál a domácí chtěli podobný výsledek zopakovat. Hosté začali nový ročník porážkou a do Halámek přijeli s cílem o první bodový zisk. To se jim především v první půli dařilo a jejich omlazený tým šel po poločasu do dvoubrankového vedení. Domácí však v druhé půli spustili kanonádu a čtyřmi góly výsledek otočili. Skvělým tahem domácího trenéra bylo nasazení Tomáše Trska do druhého dějství, který se vrátil po dlouhodobém zranění ve stylu přišel - viděl - zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočili domácí

Prvních pět minut utkání patřilo hostům ze Strmilova, když jejich omlazený tým byl aktivnější, ale nedokázal se prosadit. První obrovskou šanci měli ale domácí v 7. minutě díky L. Slavíkovi, který hbitě vystřelil, gólman jeho střelu vyrazil a z dorážky již stejný útočník z velkého úhlu minul prázdnou branku. V 10. minutě byl v pokutovém území hostí sražen domácí Svoboda, píšťalka ale zůstala němá. Domácí postupně přebírali iniciativu a ve 20. minutě perfektně vysunul M. Slavík svého bratra Ladislava do úniku, který šel sám, ale svou druhou velkou šanci nedal, když se zaskvěl Bláha v brance hostí a špičkou kopačky střelu směřující k tyči stačil vytěsnit. A tak přišel zákonitě trest, otřepané nedáš dostaneš opět zafungovalo a po poněkud kostrbaté akci udeřili hosté, dávali do prázdné a ujali se vedení díky Jiřímu Benešovi - 0:1. Domácí to nepoložilo a dále útočili. Nutno podotknout, že se hrál oboustranný fotbal nahoru dolů s benevolentními obranami na obou stranách. Ve 33. minutě se podruhé povedla vynikající přihrávka M. Slavíka na svého bratra Ladislava a ten poté co utekl obraně srovnal netradičně pravou nohou nechytatelně k tyči - 1:1. Otevřený prázdninový fotbal pokračoval, taktika vázla, hrálo se bezstarostně a podruhé se do vedení dostali hosté, když patrně z ofsajdové pozice ve 42. minutě Františkem Procházkou se znovu ujali vedení - 1:2. Domácí o dvě minuty později vyrobili velkou chybu a brankou do šatny nechali utéct hosty zásluhou Davida Hanzala do dvoubrankového náskoku - 1:3. Opařené domácí tak musely mrzet jejich zahozené šance.

Domácí předvedli nevídaný obrat

Pokud se hrál v první půli poněkud odvázaný fotbal, tak ve druhém to byl kolikrát doslova den otevřených dveří. Obrany fungovali v úsporném režimu, takže diváci viděli spoustu zmařených šancí na obou stranách. Co nedali útočníci, tak zmařili dobře chytající gólmani obou týmů. Co však vyšlo domácím dokonale, tak bylo střídání. Kouč Vajo vytáhl eso z rukávu a po dlouhé rekonvalescenci poslal na trávník Tomáše Trska. Ten se mu odměnil skvělým výkonem a svou dravostí strhl i ostatní spoluhráče. Představil se ve stylu přišel-viděl-zvítězil. Nejprve ve 48. minutě po střele L. Slavíka byl dobře postavený a dorážel do prázdné 2:3. Hned v 52. minutě po přesném centru L. Slavíka na M. Slavíka, který vracel hlavou na malé vápno byl opět dobře orientovaný v prostoru a tentokrát hlavou srovnal na 3:3. Hosté nezalezli a i oni si vytvořili další tutovku v 57. minutě, tu jim však zmařil znovu výborný Koranda, který zopakoval skvělý výkon z předchozího utkání. Trsek dále pokračoval v excelentním představení, bylo ho plné hřiště a hostující obraně stále zatápěl. Poprvé v utkání mohl v 60. minutě překlopit vedení na stranu domácích, jeho střelu zase skvěle zneškodnil Bláha, akce pokračovala L. Slavíkem, ten namazal Svobodovi, jenže ten minul odkrytou zívající branku hostí. vůj skvělý návrat dokončil Trsek v 61. minutě když byl unavenou hostující obranou faulován v pokutovém území a z následné penalty se poprvé domácí dostali do vedení. Ladislav Slavík nedal bombou pod víko šanci Bláhovi 4:3. Obrat byl tedy na světě především díky Trskovi. Ten byl poté správně střídán nikoliv kvůli výkonu, ale díky dosavadní nízké zápasové vytíženosti. I zde se povedlo trenérovi střídání. V 79. minutě přišla na hřiště nová posila z Horní Stropnice a hned se mohl Staněk zapsat mezi střelce. Skvěle mu totiž Radek Herzog naservíroval před branku. Staněk bombou z voleje k tyči nechal vyniknout výborného Bláhu. Krátký však již byl o minutu později, když po rohu L. Slavíka míč putoval přes celou branku hostí k volnému Michalu Slavíkovi, který se také dokázal prosadit a hlavičkou do šibenice upravil na konečných hokejových 5:3. Diváci se tedy dnes rozhodně nenudili a viděli hodně branek, fotbal nesvázaný taktikou nahoru dolů s lepším výsledkem pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Chtěli jsme potvrdit dobrý vstup do sezony z Číměře, ale do utkání jsme museli udělat hned tři změny v základní sestavě oproti minulému zápasu. Do zápasu lépe vstoupili hosté, nic velkého však ze začátku neměli. Zato nám se nepovedlo díky Láďovi Slavíkovi dát první dvě velké tutovky. Proto jsme byli potrestáni a Strmilov utekl do dvoubrankového vedení. Do druhé půle náš trenér Pavel Vajo vytáhl žolíka z rukávu a poslal na trávník po dlouhodobém zranění Tomáše Trska. Jeho hlad po fotbale byl hodně znát. Nastoupil stylem přišel-viděl-zvítězil a především díky němu jsme zápas otočili. Svým výkonem strhl ostatní a čtyřmi góly ve druhé půli jsme hokejovým výsledkem zápas zvládli. Sympatickým výkonem se představil i náš nový hráč v týmu Zdeněk Staněk, který k nám přišel z Horní Stropnice a střídal právě našeho dnes nejlepšího hráče Trska. Skvěle nás opět podržel Koranda v brance a své kanadské bodování rozšířil o 2+3 v zápase L.Slavík. Zůstáváme nohama na zemi a nyní nás nečeká vůbec jednoduchý zápas ve Staré Hlíně.

TJ Jiskra Strmilov
Martin Lehejček (hráč): Do Halámek jsme jeli s vidinou minimálně jednoho bodu i přes početné změny v sestavě oproti minulému ročníku. Zápas jsme začali velice rozpačitě, kdy jsme se nemohli dostat do hry a do pár příležitostí pustili Halámky, ty ale svoje šance nedali. Zhruba po 15. minutách jsme se oklepali a začali halámeckým zatápět. Do šatny jsme šli za stavu 1:3 pro nás. Ve 2. poločase jsme bohužel vedení neudrželi, když po 10. minutách hry halámečtí srovnali skóre dvěma slepenými góly. Bohužel to pro nás dopadlo hůře a postupně jsme si do konce zápasu nechali dát ještě dva góly. Na konci zápasu tedy na tabuli svítilo skóre 5:3 pro domácí.



Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - K. Juráň [-] , K. Decker [-] (65. P. Kubák [-] ) , R. Duda [-] , P. Kollmann [-] - M. Slavík [-] , P. Novák [-] , R. Adensam [-] (46. T. Trsek [-] ) - M. Kliment [-] (54. P. Herzog [-] ) , M. Svoboda [-] (72. R. Herzog [-] ) , L. Slavík [-] -

TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - J. Péč [-] (72. J. Hanzal [-] ) , D. Hanzal [-] , J. Valda [-] (76. K. Urbánek [-] ) , M. Lehejček [-] (18. Z. Popelka [-] ) , T. Dohnal [-] - O. Nečeda [-] , J. Beneš [-] , F. Procházka [-] , M. Nesporý [-] - M. Novák [-]

ŽK: 30. K. Juráň - 80. K. Urbánek .
Hráči zápasu: T. Trsek - A. Bláha .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: Bumba František - FILO Zdeněk, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Pokud se bratři Slavíkové soustředí jenom na hru tak nemůžou hrát Halámky na chvostu, potvrdí formu z minulého kola a vyhrajou.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích