Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 10:30

3.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyřgólové představení Nováka zajistilo Peči tři body proti Plavsku


Branky


24

Peč – Nováček soutěže Plavsko cestovalo do Peče, která byla namlsaná z prvního kola díky vysoké výhře nad Hobzí. Naopak hosté chtěli nechat zapomenout na remízu z předcházejícího víkendu v Novosedlech. Jenže domácí díky gólovému koncertu Jiřího Nováka bezpečně získali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padla jen jedna branka

Ve druhém kole jsme přivítali nováčka z Plavska. Tým pro nás byl velkou neznámou, takže jsme se nějak speciálně nepřipravovali a vyrukovali s jasnou taktikou od začátku vnutit soupeři naší hru a diktovat její tempo. Což se nám docela dařilo a především díky rychlostně skvěle vybaveném Jirkovi Novákovi jsme se po pěkný kolmicích dostávali do šancí. První dvě ještě Jirka nevyužil, ale do třetice už to vyšlo. Po krásné kolmici svého bratra tváří v tvář brankáři nezaváhal. V prvním poločase to ovšem bylo všechno a vzhledem k jeho průběhu bylo vedení 1:0 málo.

Ve druhém poločase konečně padaly branky

Druhá půle začala z obou stran kvalitním fotbalem a brzy přišly šance a góly. První nabídnutou možnost ke vstřelení branky jsme ovšem odmítli. Jirka Novák se opět řítil sám na brankáře, který vystihl jeho kličku a Jirka se ocitl na zemi. Z tribuny i ze hřiště to vypadalo na jednoznačnou penaltu, nicméně Jirka se necítil být faulován a po krátké poradě jsme se rozhodli penaltu zakopnout - velice krásné a málo vídané gesto fair-play, které korektně hranému zápasu slušelo. Oba týmy se snažily o kombinaci, což diváci na tribuně po minulém ne moc fotbalovém zápase určitě vítali. A přišly i góly, respektive gólová smršť. Nejprve hostující Karel Voldán utekl po levé straně a nechytatelnou střelou na vzdálenější tyč nedal brankáři šanci. Po bouřce přímo na hřišti přišla výše zmíněná smršť, kdy jsme vstřelili během dvou minut nevídané 4 góly. Všechny jak přes kopírák. Okamžitý vysoký pressing, získání balónu, pohledná kombinace a průniková, gólově využitá přihrávka a rázem to bylo 5:1, čtyři góly snad na 15 doteků. Hosté sic opaření neztratili touhu hrát fotbal a nerezignovali, díky čemuž byl zápas koukatelný až do konce i když bylo prakticky rozhodnuto v 60. minutě. V samotném závěru nejprve korigoval David Škopek, načež po krásném lobu Jirky Nováka bylo opět skóre o 4 góly a na konečných 6:3 snížil po několika odrazech Vojtěch Písař.

Zdroj: facebookové stránky FC Peč



Ohlasy k zápasu


FC Peč
Novák (trenér): Ze samotného zápasu mám velice dobrý dojem. Soupeř chtěl hrát, byl nám sympatický jak projevem, tak chováním. My jsme předvedli krásné gesto fair-play a navíc jsme po zásluze zvítězili. Ta dvouminutovka byl neuvěřitelná. Bohužel tento zápas zůstane ve stínu toho co se stalo odpoledne na utkání naší rezervy. V Popelíně byl pomoci i Jirka Novák a podzimní sezóna pro něj skončila. Zcela úmyslný, surový zákrok plný agrese jistého Tomáše Macha odnesl náš Jirka zlomenou nohou a jeho gólový přínos nám bude moc a moc chybět. 9 gólů za tři zápasy je více než výmluvných.




Sestavy


FC Peč
S. Plocek [-] - L. Popjak [-] , J. Zamazal [-] , R. Ďurač [-] , T. Doležal [-] - M. Trojan [-] , J. Novák [-] (78. Z. Kašpárek [-] ) , O. Hes [-] (77. J. Lojka [-] ) - V. Tesař [-] , J. Novák [-] - L. Tomšů [-]

TJ Sokol Plavsko
V. Dvořák [-] - P. Písař [-] , T. Lang [-] (70. D. Prokeš [-] ) , D. Škopek [-] , L. Vrána [-] , V. Jeremiáš [-] , J. Heřmánek [-] , J. Kaštánek [-] , V. Písař [-] , P. Přílepek [-] (77. J. Heřmánek [-] ) , K. Voldán [-]

ŽK: 76. J. Zamazal - 37. J. Kaštánek , 43. K. Voldán , 47. V. Dvořák , 48. L. Vrána .
Hráči zápasu: J. Novák , J. Novák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MELZOCH David - MACHÁČEK Patrik, MACHÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jasné vítězství domácích, rozhodně větší kvalita v útoku.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích