1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 16:00

2.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Plavska kousal, s Novosedly se rozešel smírně


Branky


20

Premiérové vystoupení Plavska v OP skončilo remízovým výsledkem. Vyrovnaný zápas přinesl vedení Plavska, hosté srovnali až těsně před koncem utkání. Další branku již více než dvě stě fanoušků nevidělo, domácí tým tak slaví první bodový zisk ve vyšší soutěži, pro Novosedly naopak remíza znamená dvoubodovou ztrátu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Novosedly n. Než
Václav Kroupa (vedoucí mužstva): Před soutěží skončil trenér Nagy, mužstvo převzal Jiří Nohava a pomáhám mu já a předseda Pavel Fryš. Mužstvo doplnil Mihárik ze Štěpánovic, z Třeboně přišli Ondra Bartl a Evžen Vohák a za dlouhodobě zraněného brankáře Michala naskočil znovu Michal Malý. K zápasu: při pohledu na hrbolatý povrch hřiště bylo jasné že se žádný líbivý fotbal hrát nebude. Od začátku jme se snažili hrát po zemi ale prostě to nešlo. Hned na začátku se zranil Jecha a o 10 minut později druhý útočník Kypta, což mělo velký vliv na průběh zápasu. Více se bojovalo než hrálo, my jsme se snažili alespoň střílet ze střední vzdálenosti, kdy zakončoval několikrát Vohák a poté Poborský který nestřelil tyč. Soupeř šel do vedení po tvrdé střele, která těsně před naším brankářem změnila směr. I druhý poločas se více bojovalo než hrálo, pořád se čekalo na míč, hra se kouskovala a my nemohli dostat soupeře pod větší tlak. Po nepovedeném kopu od brány šel soupeř sám na našeho brankáře Malého, který jeho střelu směřující do brány reflexivně vykopl. Až v poslední minutě se na nás usmálo štěstí, kdy se uvolnil Vohák, byl faulován na hranici pokutového území a z následné trestného kopu, který sám zahrával nedal domácímu brankáři šanci. Chtěl bych poděkovat všem našim fanouškům kteří nás podporovali i za nepříznivého stavu. Asi spravedlivá remíza, nám se prostě nedařilo.



Sestavy


TJ Sokol Plavsko
V. Dvořák [-] - L. Vrána [-] (79. T. Jon [-] ) , V. Jeremiáš [-] (46. L. Opl [-] ) , J. Heřmánek [-] , J. Kaštánek [-] (82. L. Punda [-] ) , V. Písař [-] , J. Pouska [-] (46. M. Uhlíř [-] ) , P. Přílepek [-] , V. Šnajdr [-] , P. Vejsada [-] , K. Voldán [-]

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - P. Šafránek [-] , P. Kreim [-] , D. Kroupa [-] , T. Nohava [-] - E. Vohák [-] , R. Poborský [-] , L. Voldřich [-] , O. Bartl [-] (73. M. Mihárik [-] ) - J. Kypta [-] (17. R. Kubo [-] ) - P. Jecha [-] (6. D. Šmíd [-] )

ŽK: 89. T. Jon - 43. E. Vohák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Bumba František - KOŘÍNEK Luboš, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra hostů

V Plavsku se hraje velmi špatně díky malému hřišti, ale co mám zprávy, tak hosté notně posílili především o ex 3 ligového Voháka z Třeboně a proto pro mne jasná dvojka a můžou být i černým koněm soutěže.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů