F. Štibich 18. (p.)
1:4
(1:2)
6. J. Novák (p.)
15. V. Tesař
67. J. Zamazal (p.)
71. J. Novák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 15:00

2.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pečtí fotbalisté začali sezonu výhrou v Hobzí


Branky


18. F. Štibich (p.) - 6. J. Novák (p.) , 15. V. Tesař , 67. J. Zamazal (p.) , 71. J. Novák
20

Vstup do nového ročníku Okresního přeboru vyšel v Hobzí lépe fotbalistům z Peče, kteří vyhráli nad domácím celkem 1:4, když se střelecky prosadili Jiří Novák dvakrát, Tesař a Zamazal. Domácí z penalty pouze kosmeticky upravily skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

K prvnímu duelu nové sezóny jsme zajížděli do Starého Hobzí, a co si budeme povídat dvakrát jsme se tam netěšili. Loni nám tento soupeř vzal všech 6 bodů (povedlo se ještě Studené a Velenicím - dnes 1.B třída), jejich styl nám prostě nesedí. Do utkání jsme vstoupili velice aktivně a soupeře jsme přehrávali. Kupovidu se nám v úvodu dařilo i kombinačně, což je na hobezkém plácku hodně těžké (v minulém století hřiště, loni louka, letos pole). Odměnou nám byl vstřelený gól na 1:0, když byl po pěkné kombinaci po ose Petrek, Jirka Novák, Trojan, poslední jmenovaný faulován a Jiří Novák následně s přehledem pokutový kop proměnil. I nadále jsme diktovali tempo hry a Vojtěch Tesař šel ze strany dvakrát sám na brankáře. Nejprve jeho střelu na přední tyč bravůrně vykryl domácí brankář, o pět minut později zvolil variantu se zakončením na vzdálenější a to byl již Bican krátký - 2:0. Poté opět promluvila do zápasu stará známá fráze "nedáš - dostaneš". Vojta Tesař se opět řítil sám na brankáře, loboval, bohužel k naší smůle přeloboval i branku. Následný dlouhý nákop propadl mezi našimi obránci až do vápna, kde dle rozhodčího zahrál rukou Ríša Pátek. Penalta a František Štibich snížil na 1:2 z pohledu domácích. Naše hráče jakoby inkasovaný gól opařil a ve zbytku poločasu měli mírnou převahu domácí. Ovšem bez výraznější šance, obrana fungovala velice dobře a za ní navíc stál jistý Plocek, který každý balón do pokutového území lapil.

Hosté nakonec berou všechny body

O poločasové přestávce jsme si řekli, že musíme bojovat i na úkor fotbalovosti, s tím, že si "náš fotbal zahrajeme až od druhého zápasu. To se povedlo, dařilo se nám držet na uzdě výborné ofenzivní duo domácích - Lička, Brůžek, což byl základ úspěchu. Když se navíc hloupě nechal vyloučit Fišer, byla jen otázka času, kdy definitivně zlomíme odpor domácích. V 67. minutě byl v pokutovém území faulován Pepa Novák a následující pokutový kop s milimetrovou přesností proměnil nestárnoucí Jindřich Zamazal. Od té doby jsme získali na kopačky potřebný klid a nebýt nekvality v koncovce, mohli jsme soupeře vyprovodit vyšším výsledkem než 4:1. Poslední gól vstřelil po samostatném úniku Jiří Novák. Nyní se již těšíme na první domácí zápas. V sobotu 25.8. v 10:30 přivítáme na pěkně připraveném hřišti nováčka z Plavska.

Zdroj: Facebookové stránky FC Peč



Ohlasy k zápasu



FC Peč
Novák (trenér): Hobzí je náš snad nejméně oblíbený soupeř, což se ještě dabluje, když hrajou doma. Ze zápasu jsem měl obavy, ale po výborném začátku jsem již byl klidný. Konečně jsme Hobzí porazili i když zápas v posledních 70-ti minutách postrádal fotbalovost, což mě výjimečně netrápí. Účel v tomto zápasu světil prostředky. Věřím, že nás tento zápas nastartuje jak na hřišti, tak mimo něj a utvoříme zase skvělý kolektiv, jak je u nás zvykem.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
Z. Bican [-] - V. Zejda [-] , P. Zejda [-] (65. R. Frelich [-] ) , P. Distl [-] , H. Bican [-] - D. Malášek [-] , Z. Fišer [-] , R. Přikryl [-] (50. J. Habr [-] ) - B. Brůžek [-] , O. Lička [-] , F. Štibich [-]

FC Peč
S. Plocek [-] - L. Popjak [-] (68. Z. Kašpárek [-] ) , T. Doležal [-] (85. M. Hlaváček [-] ) - J. Novák [-] , V. Tesař [-] , M. Trojan [-] , J. Novák [-] , D. Petrek [-] , O. Hes [-] (77. M. Terber [-] ) , R. Pátek [-] , J. Zamazal [-]

ŽK: 13. B. Brůžek , 56. Z. Fišer . ČK: 58. Z. Fišer .
Hráči zápasu: R. Pátek , S. Plocek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Svoboda Jan - JANÁK Pavel, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra hostů

Nevím jak jsou na tom domácí, ale u hostů hrají prim bratři Nováci, takže 2.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů