Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

22.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk porazil Přídolí a poslal jej na poslední místo


Branky


10

V utkání posledních dvou týmů tabulky vyhrála domácí rezerva Frymburku za vydatného přispění hráčů z áčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frymburk dominoval

Domácí mužstvo i s posilami z áčka vstoupilo do utkání aktivněji a především díky pendlům bylo i fotbalovější. V 5. minutě zahrával Petscher rohový kop a jeho centrovaný balón si na přední tyči našel Michal Neumann a hlavičkou poslal Frymburk do vedení. Frymburští nadále kontrolovali hru a nepouštěli hostující hráče k míči. V 18. minutě se prosadil Karel Malák a poslal domácí tým do vedení 2:0. Obraz hry zůstával nadále stejný a další branka přišla ve 40. minutě. To se prosadil Petr Petscher, který využil krásnou přihrávku mezi obránce od Píška a střelou po zemi po levé straně obstřelil gólmana a zvýšil na 3:0 pro Frymburk. Za tohoto stavu první poločas skončil.

Hosté zadělali na drama

Do druhého poločasu vstoupili domácí se stejnou hrou jako po celý první poločas a hosté se spoléhali na rychlé brejky. Ve 48. minutě využil jednoho takového protiútoku ke snížení na 1:3 v pohledu Přídolí Michael Štěpánek. V 67. minutě se z dalšího protiútoku prosadil kapitán Přídolí Josef Písko a dostal hosty na dostřel jediného gólu. To však změnil hned v 69. minutě Jan Ribár, který zvýšil na 4:2. Hostujícím hráčům poté již docházeli síly a domácí si v klidu hlídali náskok. V 80. minutě přidal pojistku na vítězství frymburské rezervy svým druhým gólem v utkání Petr Petscher, který po přihrávce Píška obešel hned čtyři unavené hráče Přídolí a svou střelu z velkého vápna odrazil od tyčky do branky, 5:2.  Stav zůstal nezměněný až do konce utkání a domácí tak přeskočili v konečné tabulce svého soupeře.



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk B
František Fatura - hráč: Byl to poslední zápas, kde jsme se sešli před dokopnou a všichni měli chuť hrát a naposledy se před domácími diváky předvést. Pro náš B-tým to byl poslední zápas, protože bohužel příští sezónu tým do soutěže nepřihlásíme. Zápas jsme měli od začátku ve své režii, soupeř přijel dost odevzdaný a my jsme toho dokázali hned využít. Defakto jsme rozhodli do poločasu, kdy jsme vedli 3:0. Malinko jsme si to zdramatizovali začátkem druhé půle, kdy soupeř dokázal z brejků snížit na 3:2, ale evidentně odešli fyzicky a my jsme se v obraně už žádné chyby nedopustili. Naopak jsme ještě přidali dvě branky a zápas byl rozhodnutý. Chtěl bych touto cestou poděkovat všem spoluhráčům, kteří se mnou v týmu působili, funkcionářům a panu trenérovi, který se o nás celou sezónu staral, za to, že jsme byli dobrou partou, i když jsme ne vždy mohli předvádět kvalitní výkony jako v posledním zápasu.




Sestavy


FC Šumava Frymburk B
F. Mertl [-] , M. Neumann [-] - J. Ribár [-] , O. Nešvara [-] , F. Fatura [-] , J. Salzer [-] , P. Petscher [-] , F. Píšek [-] , P. Tichovský [-] , A. Točík [-] , Š. Boubelík [-]

TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - V. Písko [-] , M. Brož [-] , M. Štěpán [-] - R. Radykhovskyy [-] , D. Pavlis [-] , J. Štěpánek [-] , M. Štěpánek [-] - - J. Písko [-] , Z. Moťka [-] , J. Písko [-]

ŽK: 53. F. Píšek - 51. D. Pavlis .
Hráči zápasu: J. Ribár , K. Malák , P. Petscher .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠUDOMA Jiří - MERTL Vlastimil (N), BERIT Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Uvidíme kolik kluků z áčka dá po svém zápase přednost ještě jednomu zápasu před pivem, ale i tak si myslím, že domácí vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů