Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

22.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malonty porazily vítěze přeboru


Branky


3. P. Cába , 14. R. Kaprál , 37. P. Cába , 65. P. Postl - 20. M. Beneda , 53. T. Valiček (p.) , 68. M. Beneda , 71. M. Beneda , 84. M. Kravets
10

Již jistý vítěz soutěže z Chvalšin podlehl v posledním zápasu Malontům, které se umístily na druhém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chvalšiny si vytvořili náskok.

Utkání se z důvodu rekonstrukce trávníku ve Chvalšinách odehrálo v nedalekém Kájově. Do utkání vstoupili aktivněji papírově domácí hráči. Odměnou jim byla vedoucí branka. Již ve 3. minutě se po centru Ginzela mladšího prosadil kanonýr Petr Cába, který pouze nastavil nohu a poslal balón do sítě. V další akci si předali balón Fučík s Kaprálem, druhý jmenovaný našel na malém vápně Petr Cábu, který dopravil míč do sítě. Jeho radost z gólu však překazil pomezní zvednutým praporkem, což bylo diskutabilní rozhodnutí. Domácí se druhé branky dočkali ve 14. minutě. Fučík posunul balón do vápna, kde Radovan Kaprál trefil přesně levou šibenici. Ve 20. minutě hosté z první vážnější šance snížili. Martin Beneda dostal přihrávku od Valička a prostřelil domácího brankáře. Ve 37. minutě vrátil domácímu mužstvu dvoubrankový náskok Petr Cába, když po Klinerově dlouhém balónu z pravé strany na střed hřiště běžel sám na gólmana, kterého pěkně přehodil a dokopnul míč do prázdné hostující branky. Hostující pomezní signalizoval offside, ale hlavní sudí tentokrát nechal hru běžet a branku uznal. Do konce prvního poločasu se již nic vážnějšího nestalo. Poločasový stav byl tedy 3:1 pro favorizované Chvalšiny.

Velký obrat hostů

Hosté, kteří k utkání přijeli v jedenácti, tudíž bez možnosti střídat, nesložili zbraně a do druhého poločasu nastoupili aktivně s touhou domácí potrápit. V 53. minutě dostaly Malonty možnost zahrávat pokutový kop, který proměnil Tomáš Valiček a snížil na rozdíl jedné branky. Chvalšinští fotbalisté si však opět vzali náskok zpět. V 65. minutě přihrál Cába Kaprálovi na velké vápno, Kaprál napřáhnul ke střele. Míč však do branky nedoputoval, byl zblokován, ale u odraženého balónu byl prvním Pavel Postl, který jej dopravil do odkryté branky, 4:2 pro Chvalšiny. Domácí se po vstřelené brance uklidnili, ale hostující hráči se semkli a začali ještě více bojovat. V 68. minutě snížil Martin Beneda, který po centru z pravé strany překonal domácího brankáře a hosté opět prohrávali pouze o jednu branku. V 71. minutě dostal míč do brejku opět Martin Beneda a srovnal skóre utkání na 4:4 a zároveň dokonal hattrick. Vyrovnání lídra soutěže probralo a Chvalšiny si otěže utkání vzali zpět na svou stranu. Byli aktivnější, ale když se dostali do šancí, tak je nedokázali proměnit. Trest přišel v 84. minutě, kdy hostující Mykola Kravets zvládnul souboj tělo na tělo  domácím obráncem a uháněl sám na domácího brankáře, kterého překonal střelou k pravé tyči. Hosté již vedení ubránil až do konce utkání a odvezli si všechny body. Ani tento výsledek však nic nezměnil na postupu Chvalšin do 1.B třídy.

 

Na závěr přinášíme video z oslav postupu od Petra Cáby. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel - trenér: Zápas jsme nezvládli po taktické stránce. Když vedeme 3:1 nebo 4:2 a prohrajeme 4:5, tak to je hrubé porušení taktických věci. Jsem rád, že je konec sezóny. Teď si odpočineme a musíme se dobře připravit na 1.B třídu.

TJ Hraničář Malonty
Ladislav Kaločai - trenér: Kluci zabojovali, Chvalšiny chtěli hrát moc profesorsky a asi se jim to trochu vymstilo. Musím pochválit všech jedenáct hráčů za přístup k zápasu a za bojovnost.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
D. Konečný [-] - L. Fučík [-] , Z. Ginzel [-] , P. Postl [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , T. Nymsa [-] , J. Fic [-] , M. Kamenský [-] , P. Kliner [-] , T. Holas [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - M. Kravets [-] , T. Kéri [-] , R. Debnár [-] , O. Gloza [-] , J. Kubát [-] , J. Kališ [-] , M. Beneda [-] , T. Valiček [-] , J. Doubrava [-] , J. Troják [-]

Hráči zápasu: P. Cába - M. Kravets , M. Beneda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Reitinger Jiří - ČAREK Miroslav (N), OLAH Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

V první řadě bych chtěl pogratulovat klukům z Chvalšin k postupu. Škoda, že José (Pepa Doubrava) a spol. v minulém kole nedotáhli zápas k vítězství. Teď to mohlo být finále se vším všudy. Takhle už o nic nejde a Chvalšiny si zápas užijí a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích