Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 13:30

21.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov v poslední půlhodině zničil rezervu Větřní.


Branky


12

Výsledek 6:0 hovoří jasně, ale kájovští fotbalisté neměli cestu ke třem bodům vůbec jednoduchou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Do utkání vstoupila obě mužstva opatrně a hrálo se převážně na polovině hřiště. Domácí se dožadovali udělení červené karty po zákroku Dominika Chupíka ve 4. minutě. To po pasu Schönkypla postupval Peťule k hostující brance a Chupík jej srazil. Rozhodčí však udělil kartu barvy žluté. Po jedné z mála šancí v prvním poločasu doputoval bal=on do hostující branky. Čábela našel hlavou na zadní tyči Peťuleho, který dokázal po souboji s gólmanem uklidit míč do sítě, dosáhnul toho však z postavení mimo hru. Peťule se navíc v souboji zranil a musel střídat. Jiné vážnější šance první polovina nenabídla a do kabin se tak šlo za bezbrankového skóre.

Gólová smršť v poslední půlhodině

I do druhého dějství vstoupily oba týmy opatrně. Nikdo nechtěl inkasovat první branku. V 59. minutě zahrával domácí Schönkypl rohový kop, na zadní tyči vracel míc před branku hlavou Petřík. Míč si našel kájovský kapitán Jiří Němec a akrobatickými nůžkami krásně poslal domácí tým do vedení. V 61. minutě vyslal Schönkypl přihrávku, na kterou si naběhnul domácí rychlík Daniel Holienčin a křížnou střelou po zemi zvýšil na 2:0. V 68. minutě rozehráli domácí krásnou kombinační akci, na jejímž konci byl na pravé straně Adam Novotný, který zvýšil na 3:0. Hostující hráči zcela vypadli z tempa hry a nemohli se chytit. V 74. minutě centroval Holienčin a Ondřej Maršál ve skluzu zvýšil na 4:0. V 77. minutě se do krásného sóla pustil Adam Novotný, prošel celého hřiště, udělal brankáři kličku a uklidil balón do prázdné branky, 5:0. V 80. minutě Prodloužil přihrávku Petříka Igor Didkovský na Ondřeje Maršála, který postupoval sám na brankáře a upravil na konečných 6:0. Domácí brankář Glonec tak dostal dárek ke svým třicátým narozeninám.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec - trenér: Větřní v první půli zlobilo, ale jakmile jsme začali dávat góly, tak už byl jen jeden mančaft na hřišti a to my. O výsledek se zasloužil výborný kolektivní výkon.

SK Větřní B
Marian Gondek - trenér: Do zápasu jsme šli s tím, že soupeř je velice zkušený. První poločas skončil 0:0, což odpovídalo obrazu hry. Do druhé půle jsem klukům něco naordinoval, ale absolutně se toho nedrželi. Zkušenost porazila nezkušené mládí. Mrzí mě, že jsme se starším soupeřem nevydrželi ani fyzicky.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
J. Glonec [-] - V. Žilavý [-] , J. Petřík [-] , J. Němec [-] - J. Čer [-] , P. Schönkypl [-] , I. Didkivský [-] , A. Novotný [-] - J. Peťule [-] , O. Maršál [-] , D. Čábela [-]

SK Větřní B
M. Kellinger [-] - F. Soukup [-] , J. Dvořák [-] , M. Vegeš [-] - T. Hromada [-] , P. Homer [-] , J. Cifreund [-] , L. Turek [-] - J. Seltsam [-] , Z. Chupík [-] , A. Ferenc [-] -

ŽK: 4. D. Chupík .
Hráči zápasu: J. Němec , O. Maršál , A. Novotný .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠUDOMA Jiří - ŽILAVÝ Petr (N), SULZER Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Martin Brož
Tip experta: výhra domácích

Kájov má silný kádr, může se dotáhnout na Malonty, doma nezaváhají a myslím si, že by měla být jednička.Větřní B by mohlo teoreticky překvapit pokud přijde někdo z áčka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů