5:4p.
(3:1)
23. P. Kouba
76. M. Kočer (p.)
80. J. Fučík
86. R. Linha
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

21.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malonty porazili Křemži až po penaltách a přišly o naději na postup.


Branky


20. T. Valiček , 28. J. Kališ , 45. O. Zdobnický , 63. M. Beneda - 23. P. Kouba , 76. M. Kočer (p.) , 80. J. Fučík , 86. R. Linha
12

Fotbalisté domácího Hraničáře neudrželi proti Křemži vedení 4:1 a zápas ve svůj prospěch rozhodli až v pokutových kopech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malontští byli na hřišti pánem

Hosté z Křemže dorazili k utkání na půdu druhého mužstva tabulky pouze ve dvanácti lidech, jedenáct hráčů a trenér připravený na střídačce jako záskok do pole. Od počátku utkání byli mnohem aktivnější domácí. Hosté hráli v obranném bloku. První branku vstřelili favorité z Malont ve 20. minutě. Po centru do vápna z levé strany se hlavou prosadil Tomáš Valiček. Hosté ze své první vážnější šance dokázali vyrovnat. Běžela 23. minuta. Rozehrávka od gólmana přes obranu a střed zálohy, odkud následovala nahrávka na Koubu, který popotáhnul balón k hranici velkého vápna. Petr Kouba se nerozpakoval, zkusil vystřelit šajtlí a jeho projektil zamířil přesně k tyči. Bylo srovnáno 1:1. Domácí byli však nadále aktivnější a odměnou jim bylo rychle vrácené vedení. V 28. minutě po nakrátko zahraném rohovém kopu z levé strany přišel centr na zadní tyč, kde Jan Kališ před brankářem nekompromisně zavěsil, 2:1. Hned po rozehrávce dostal hostující Rolník přihrávku mezi beky a hnal se do vápna. Vybíhající brankář Bílý smetl s míčem i svého spoluhráče Vančuru, který zůstal v bolestech ležet na hrací ploše. Pro zraněného domácího beka musela přijet na hrací plochu sanitka s podezřením na zlomenou klíční kost. V ten samý moment při přerušení hry byl nucený odstoupit ze hry hostující Troup, který si obnovil zranění z minulého zápasu a do hry musel nastoupit jako hrající trenér Radek Linha. Dalších několik šancí domácí hráči trestuhodně spálili nebo je vychytal hostující brankář. V 45. minutě se mohli fandové domácího Hraničáře znovu radovat z branky. Ondřej Zdobnický dostal přihrávku z pravé strany a levou nohou se trefil pod břevno hostující branky, 3:1. Do kabin se tedy odcházely Malonty s dvoubrankovým vedením a jasnou herní převahou.

 

Nečekané drama

Od začátku druhého poločasu domácí převaha vymizela a hrál se vyrovnaný fotbal. Přesto se domácí dočkali navýšení svého náskoku. V 63. minutě po chybě hostující obrany dostal Martin Beneda balón před prázdnou branku a zvýšil na 4:1. Třígólové vedení však dodalo domácím hráčů až příliš mnoho klidu. Malontští polevili a začali působit příliš lehkovážně. Hosté využili laxnosti domácích a začali se více tlačit do útoku a určovat tempo hry. Po přihrávce od Kočera se před Bílého dostal Rolník, ale domácí matador v rukavicích Bílý jeho střelu bravurně vykopnul nad břevno. O chvíli později si hostující hráči role vyměnili. Rolník našel na penaltě volného Kočera, který v ideální střelecké pozici přestřelil branku. V 76. minutě byl ve vápně faulovaný aktivní Rolník a následnou penaltu proměnil Martin Kočer, 2:4. V 80. minutě snížil pěknou střelou zpoza vápna na 3:4 Jan Fučík a Křemežští ucítili šanci na body. Domácí fotbalisté se nemohli dostat zpět do tempa. V 86. minutě zahrávala Křemže rohový kop, na který si naběhnul hostující hrající trenér Radek Linha a hlavou dokázal vyrovnat již ztracený zápas. Do závěrečného hvizdu již žádná branka nepadla. O bonusovém body tak rozhodly penalty.

Bílý chytil dvě penalty

 Ve střelbě pokutových kopů zvítězili domácí až po šesté sérii 5:4. Domácí brankář Bílý zlikvidoval dvě penalty a pomohl tak k zisku dvou bodů pro svůj tým. 

 

Na závěr přejeme Martinovi Vančurovi brzké uzdravení. Dle informací přímo od Martina Vančury jde ve čtvrtek 13. 6. na operaci. Má zlomený klíček v klíční kosti. Zlomenina je bohužel takového rázu, že by sama nesrostla a kost mu musí sešroubovat. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Ladislav Kaločai - trenér: Zápas je jasně vyvíjel pro nás, vypadalo to, že nemůžeme ztratit body. Po gólu na 4:1 to vypadalo, že soupeř odjede s debaklem. Poté jsme začali dělat nesmyslné chyby a přestali jsme hrát. Soupeř toho využil a zaslouženě vyrovnal. Na penalty jsme měli štěstí, že Pepa Bílý dvě chytil.

Sokol Křemže
Radek Linha - trenér: Do Malont jsme jeli jen ve dvanáctičlenné sestavě. Domácí nás v první půli herně přehrávali a od více obdržených gólů nás zachránil výborně chytající Klimeš. Celý zápas jsme vlivem zranění Troupa ze 20. minuty odehráli bez střídání. V druhém poločase mne těší chuť kluků srovnat výsledek, kdy bod je pro nás zcela zasloužený. Chválu si zaslouží všichni, ale vyzdvihnout musím Klimeše a dlouhodobě dobře hrající Kočera a Fučíka. Gratuluji klukům z Chvalšin k postupu a přeji jim, ať se tam dlouho udrží.



Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - J. Kubát [-] , O. Zdobnický [-] , J. Kališ [-] , M. Beneda [-] , M. Vančura [-] , M. Kouba [-] , T. Valiček [-] , M. Sycha [-] , R. Krátký [-] , J. Doubrava [-]

Sokol Křemže
D. Klimeš [-] - R. Linha [-] , L. Stejskal [-] , K. Rolník [-] , J. Svěchota [-] , M. Kočer [-] , J. Fučík [-] , A. Severa [-] , J. Zeman [-] , P. Rienessl [-] , P. Kouba [-]

ŽK: 45. M. Sycha , 48. T. Valiček , 82. M. Kouba , 88. R. Krátký .
Hráči zápasu: T. Valiček - M. Kočer , D. Klimeš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holub Jaroslav - OLAH Radek (N), ŠUDOMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Martin Brož
Tip experta: výhra domácích

Malonty mají dlouhodobě dobré výsledky a mají ještě šanci zaútočit na Chvalšiny. Doma jsou Malonty silné, takže za mě jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích