7:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

20.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny bez problémů přehrály Křemži


Branky


21. P. Cába (p.) , 27. P. Postl , 38. R. Kaprál , 44. V. Decarli , 61. P. Kliner , 70. P. Cába , 83. R. Kaprál
14

Fotbalisté Chvalšin potvrdili roli favorita a připsali si vysokou výhru nad Křemží. Domácí si tak nadále drží první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit od začátku diktoval tempo hry

Hostující fotbalisté z Křemže dorazili k zápasu na půdě lídra tabulky ve značně poslepované sestavě. Domácí hráči s přehledem kombinovali a většinu času byli v držení míče. Ve 21. minutě se po levé straně do vápna natlačil Fic, který svedl úspěšný běžecký souboj s Troupem. Hostující hráč při snaze zažehnat nebezpečí a odkopnout balón Fice podkopnul a následovala penalta. K pokutovému kopu se postavil Petr Cába a bezpečně proměnil, 1:0.  Ve 27. minutě našel Fučík přesnou přihrávkou Pavla Postla, který střelou na zadní tyč zvýšil na 2:0. O tři minuty později přišla pro hosty další rána, kdy musel pro zranění stehenního svalu odstoupit jeden z klíčových hráčů Troup. Ve 38. minutě vyslal Fučík centr do vápna, kde Cába sklepnul míč pod sebe na penaltu, kde se k míči dostal Radovan Kaprál, který rozvlnil síť hostující branky potřetí. Ve 44. minutě dostal Fučík balón na pravé straně, ale neodvážil se vystřelit až ne jeho levou stranu, odkud našel krásným centrem Vojtěcha Decarliho, na kterého zívala prázdná branka a nabídkou na skórování nepohrdnul a určil poločasový stav na 4:0. Nutno dodat, že domácí hráči ještě několik šancí neproměnili a průběžné skóre bylo pro hosty ještě milosrdné.

Domácí si v klidu došli pro tři body

Do druhého poločasu nastoupili domácí uklidnění poločasovým vedením. Nadále kontrolovali hru s míčem na vlastních kopačkách. V 61. minutě si vzal balón Kliner, vystřelil, hostující brankář vyrazil střelu pouze před sebe, kde si Pavel Kliner našel znovu balón a tentokrát se již nemýlil a zvýšil na 5:0. Za tohoto stavu se také dostali do hry hosté, kdy zahrozili sérií několika rohových kopů. Obrana Chvalšin však všechny přečkala. Na 6:0 upravil v 70. minutě Petr Cába, který hlavičkou využil Fučíkův centr z pravé strany. Konečný stav zápasu určil v 83. minutě Radovan Kaprál, který zakončoval do prázdné branky po krásné kombinaci mezi Postlem a Fučíkem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel - trenér: Zápas s Křemží jsme zvládli na jedničku. Soupeři dělalo velký problém naše velké hřiště, nestačili rychlostně ani fyzicky. Chválím celý tým za disciplinovaný výkon.

Sokol Křemže
Jakub Troup - hráč: Do Chvalšin jsme přijeli ve slepené sestavě, kdy nám chybělo několik hráčů základní sestavy. Domácí byli lepší a vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
D. Konečný [-] - L. Fučík [-] , Z. Ginzel [-] , P. Postl [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , T. Nymsa [-] , J. Fic [-] , M. Kamenský [-] , P. Kliner [-] , T. Holas [-]

Sokol Křemže
R. Linha [-] - M. Vosika [-] , J. Svěchota [-] , P. Klimeš [-] , M. Kočer [-] , J. Fučík [-] , J. Zeman [-] , P. Kouba [-] , J. Matoulek [-] , P. Rienessl [-] , J. Troup [-]

ŽK: 56. P. Kliner - 39. J. Svěchota .
Hráči zápasu: R. Kaprál , P. Cába , L. Fučík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠUDOMA Jiří - ČAREK Miroslav (N), STRÁSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Křemže, na to kolik má v kádru zkušených plejerů, nehraje fotbal moc ke koukání, a proto to tady bude jednoznačná záležitost domácích. Ti jsou navíc vedení velezkušeným trenérem, který nedovolí svým hráčům nic podcenit. Jasná jednička.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích