Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

19.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kájov díky čtyřem trefám Maršála zdolal Lipno


Branky


15

Zápas v Kájově, kam dorazilo FC Lipno, se změnil v galapředstavení domácího útočníka Ondřeje Maršála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Maršál čistý hattrickem zareagoval na vedení hostů

V domácí sestavě nahradil na pozici stopera zraněného kapitána Němce zkušený Petr Schönkypl. Hosté vstoupili do utkání aktivně. Ve 3. minutě napřáhl k dalekonosné přízemní střele kapitán Lipno Vlastimil Březina a k překvapení všech, včetně brankáře domácích míč doletěl až do sítě a hosté se ujali vedení. Domácí tým se však nenechal rychlým gólem zaskočit a brzy vyrovnal hru a postupně přebral otěže utkání. V 17. minutě zahrával Doubek rohový kop na přední tyč, kde balón dotlačil do sítě Ondřej Maršál, 1:1. Ve 24. minutě našel Petříkův pas za obranou Ondřeje Maršála, který bombou k tyči zajistil domácím vedení 2:1. Bohužel pro hostující tým musel ze hry odstoupit Krauskopf, který patří mezi opory mužstva od přehrady Lipno. Domácí měli nadále více ze hry. Po dalším rohovém kopu Doubka se k odraženému míči dostal Kolaj a napálil tyč. Ve 45. minutě vyslal Žilavý centr na přední tyč, kde byl opět Ondřej Maršál, který špičkou nohy dopravil míč do sítě, zaznamenal hattrick a určil poločasové skóre na 3:1.

Domácí měli zápas pod kontrolou

Jak domácí útočník Ondřej Maršál první poločas ukončil, tak druhý poločas začal. Ve 48. minutě skóroval po přihrávce Kolaje střelou přesně k tyči. V 67. minutě si oba hráči pozice prohodili. Maršál přihrával a Luigi Kolaj svou dvacátou branku v sezóně a zvýšil již na 5:1. Poté hrdina zápasu Maršál centroval na Wernera, který trefil tyč. V 78. minutě hosté snížili. Víškův centr se snesl na zadní tyči, kde Ondřej Panský střelou z voleje nedal domácímu gólmanovi šanci, 2:5. Lipenští se sympaticky snažili hrát fotbal až do konce a odměnou jim byl alespoň jeden další gól. V 88. minutě domácí bek Petřík našel nechtěně obranný skluzem Milana Víška, který určil konečnou podobu výsledku na 5:3 ve prospěch Kájova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec - trenér: Začátek zápasu jsme nezvládli, jak takticky, tak soustředěním a už brzy jsme po chybě prohrávali. Po vyrovnávacím gólu už naše hra dostávala smysl a excelentní výkon zápasového střelce Maršála korunoval naši výhru.

FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina - kapitán: Do Kájova jsme jeli opět ve slepené sestavě a věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Chtěli jsme odčinit domácí potupnou porážku od Malont, což se aspoň chtíčem částečně povedlo. Kájovu jsme byli celkem rovnocenným soupeřem, ale bodovat se nám nepodařilo. Kdyby se nám nezranil Kája Krauskopf někdy okolo 20. minuty, mohl zápas také určitě vypadat jinak. Ale na kdyby se nehraje. Tak snad si zpravíme chuť s Novou Vsí.



Sestavy


TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , V. Žilavý [-] - J. Baláž [-] , P. Schönkypl [-] , P. Doubek [-] , J. Čer [-] , I. Didkivský [-] - D. Čábela [-] , O. Maršál [-] , L. Kolaj [-]

FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - J. Knotek [-] , V. Březina [-] , M. Schober [-] , L. Fenc [-] , R. Šedivý [-] , P. Březina [-] , Z. Skípala [-] , K. Krauskopf [-] , O. Panský [-] , M. Víšek [-]

ŽK: 69. Z. Skípala .
Hráči zápasu: P. Schönkypl , O. Maršál - V. Březina .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Petroušek Antonín - ŽILAVÝ Petr (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Zbyněk Ginzel
Tip experta: výhra hostů

Kájov jsem viděl v Krumlově minulé kolo a vůbec mě nepřesvědčil. Lipno doma prohrálo s Malonty a budou chtít prohru odčinit. Lipno u nás hrálo velmi dobře proto volím výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích