Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

18.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malonty v deseti překvapivě rozdrtily Lipno


Branky


14

Fotbalisté Hraničáře Malonty nadělili Lipnu  branek a nadále drží druhou příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí drželi míč, hosté hrozili z protiútoků

Hostující Malonty dorazily k utkání pouze s desítkou odvážných. Dle tvrzení vedoucího mužstva Hubeného se několik hráčů účastnilo v roli pořadatelů Rallye Český Krumlov, a proto se nemohlo zúčastnit zápasu. Lipenští začali zápas, vědomi si své početní výhody, aktivně. Drželi balón po většinu času na svých kopačkách. Jejich převaha byla spíše platonická. Do větších šancí se přes obranný blok nedostávali. Malontští hráči se snažili vyrážet do rychlých protiútoků z pevné obrany. Ve 22. minutě využil Milan Sycha nedorozumění mezi domácím stoperem a gólmanem a balón v klidu uklidil do branky a poslal Malonty do vedení 1:0. Další chybu v rozehrávce domácích potrestal ve 42. minutě vstřelením druhé branky Ondřej Zdobnický. Ve 45. minutě zahrávali domácí standardní situaci, míč ze shluku těl propadnul ke zcela volnému Zdeňku Skípalovi, který neměl problém uklidit míč do sítě, 1:2.

Gól hned po rozehrávce

Vstřelený gól do šatny většinou tým do dalšího poločasu nakopne. V tomto utkání však bylo vše jinak. Rozehrávky druhého poločasu se ujali hosté, míč dostal na nohu Milan Sycha, který si všimnul příliš vyběhnutého brankáře domácích. Odhodlal se zkusit štěstí a z vlastní poloviny hřiště míč napálil směrem k soupeřově brance. Balón letěl obloukem vzduchem a zapadnul přesně pod břevno domácí svatyně, 3:1 pro hosty a možná životní trefa pro hráče hostů. V 63. minutě dokonal hattrick muž zápasu Milan Sycha a zvýšil na 4:1. V 71. minutě zasadil domácím pátý úder z přímého kopu Jiří Kubát. Jeho projektil zapadnul krásným obloučkem do levé šibenice. V dalším průběhu utkání se už nic zajímavého nestalo. Opaření a nepřesní domácí za druhý poločas nepřevedli snad žádnou střelu na branku a hosté si po páté brance již pouze hlídali výsledek.



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Marek Schober - hráč: Zápas blbec. Malonty v deseti lidech. Naše sestava byla také dost slátaná, ale na to se nemůžeme vymlouvat. V držení míče jsme byli jasně lepší, ale vlastní chyby a nemohoucnost v zakončení nám jednoznačně prohráli zápas. Sráží nás chybování na vlastní polovině hřiště. Celkový výkon týmu byl velmi špatný. Do konce sezóny máme ještě pár zápasů, tak snad zlepšíme přístup a odrazí se to na výkonech na hřišti. V příštím zápase v Kájově s takovým přístupem a nasazením dostaneme desítku! Musíme se zlepšit všichni a hlavně začít každý u sebe a nehledat chybu v druhých! Dlužíme to fanouškům a určitě i trenérovi!

TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený - vedoucí mužstva: Na zápas jsme přijeli v deseti lidech. Hráli jsme hodně zezadu na rychlé brejky. Domácí nám to hodně usnadnili, protože udělali několik chyb v obraně a nepodržel je gólman. Kluci to v deseti odjezdili a ubojovali.



Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - R. Šedivý [-] , J. Kopeček [-] , P. Březina [-] , Z. Skípala [-] , K. Krauskopf [-] , O. Panský [-] , J. Knotek [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , M. Schober [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - T. Kéri [-] , J. Kubát [-] , M. Vančura [-] , M. Kravets [-] , T. Valiček [-] , M. Sycha [-] , J. Mokoš [-] , R. Hatala [-] , O. Zdobnický [-] , J. Kališ [-]

ŽK: 88. Z. Skípala - 55. T. Valiček , 88. O. Zdobnický .
Hráči zápasu: M. Sycha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janda Jaroslav - KRÁTKÝ Marcel (N), OLAH Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Jakub Cifreund
Tip experta: remíza

Zápas tipuji, že v základní hrací době skončí remízou. Oba dva týmy jsou kvalitní. Myslím, že Lipno urve bod navíc po penaltách. Tipuji 3:2 po penaltách.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů