R. Kaprál 17.
J. Fic 35.
P. Cába 54. (p.)
3:1
(2:0)
72. J. Taher
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

18.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny nezaváhaly doma s béčkem Větřní


Branky


17. R. Kaprál , 35. J. Fic , 54. P. Cába (p.) - 72. J. Taher
14

Lídr okresního přeboru z Chvalšin nepřipustil překvapení a doma zdolal rezervu Větřní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích přinesla dvě branky

Favorizovaní domácí vstoupili do zápasu velmi aktivně a hostující hráče přehrávali. Chvalšinští fotbalisté přetavili svou trvalou převahu ve vedoucí branku v 17. minutě. Fučík poslal přihrávku za obranu, na kterou si naběhnul Radovan Kaprál a zakončil střelou přesně k tyči. Domácí hráči pokračovali v soustředěném energickém výkonu a hosty k ničemu nepouštěli. Hostující mladíček Kellinger v brance pochytal několik šancí soupeře, v dalších šancích byli hráči domácích nepřesní. Ve 35. minutě převzal Jiří Fic přihrávku od Kaprála a zkušeně, dloubákem překonal Kellingera podruhé. Domácí si dvoubrankový náskok pohlídali až do poločasové přestávky.

Chvalšiny polevily

Do druhého poločasu domácí hráči nastoupili trochu volněji a hra se vyrovnala. Zřejmě klíčový moment utkání přišel v 54. minutě. Fic se dostal do pokutového území, kde ho fauloval hostující gólman, a tak byl nařízen pokutový kop. Exekuce se ujal gólman – útočník Petr Cába a nezaváhal, 3:0.  Třetí branka domácí mužstvo relativně uspokojila a do hry se stále více začali dostávat hosté. V 72. minutě vyhrál hostující kapitán Cifreund souboj na půlce hřiště, jím adresovanou krásnou přihrávku za obranu převzal Jakub Taher, který nádhernou střelou na vzdálenější tyč snížil na 1:3 z pohledu hostů. V dalším průběhu utkání se ještě několikrát předvedl hostující brankář, ale branky už se diváci nedočkali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel - trenér: Kluci k utkání přistoupili zodpovědně. Hned od začátku zápasu jsme dominovali kvalitním a soustředěným výkonem, který vyústil v poločasové vedení 2:0. Do druhého poločasu jsme nastoupili s lehkým podceněním soupeře. Ačkoli jsme zvýšili na 3:0, výkon už nebyl koncentrovaný jako v první polovině. Od 70. minuty jsme polevili a to vedlo ke gólu hostů. Výsledek 3:1 nenaplnil má očekávání. Bohužel nás v porovnání se soupeřem trápila špatná produktivita. Větřní mělo 2 střely a dalo jeden gól, my 15 střel a tři góly. Musíme lépe proměňovat šance. Góly vyhrávají zápasy, nikoli šance. Obzvlášť ve vyšší soutěži, kam se chceme dostat. Pochválím celý tým za kompaktní výkon.

SK Větřní B
Marian Gondek - trenér: Do Chvalšin jsme jeli neudělat ostudu. To se nám podařilo. Kluky musím pochválit za přístup a za plnění věcí, které jsme si v kabině řekli. Penalta na 3:0 byla velká chyba našeho gólmana, ale to se prostě stává, je mladý. S takovou prohrou jsem spokojený, tým fungoval, jak měl. Soupeř byl lepší a vyhrál.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
D. Konečný [-] - L. Fučík [-] , Z. Ginzel [-] , P. Postl [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , T. Nymsa [-] , J. Fic [-] , M. Kamenský [-] , P. Kliner [-] , T. Holas [-]

SK Větřní B
M. Kellinger [-] - P. Marek [-] , F. Soukup [-] , M. Votýpka [-] - J. Cifreund [-] , L. Turek [-] , P. Homer [-] , T. Hromada [-] - T. Kalkuš [-] - A. Ferenc [-] , M. Vegeš [-]

ŽK: 14. J. Taher , 53. M. Kellinger .
Hráči zápasu: J. Fic , M. Kamenský - M. Kellinger .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petroušek Antonín - ČAREK Miroslav (N), GONDEK Marian (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Jakub Cifreund
Tip experta: remíza

Zápas prvního týmu s námi. Tento zápas bude pro nás hodně těžký, protože víme o kvalitě Chvalšin. Budeme rádi za bod, ale uvidíme zápas začíná za stavu 0:0 a stát se může cokoliv. Trenér dává remízu, tak já taky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích