Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 13:30

17.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petscher hattrickem sestřelil rezervu Větřní


Branky


16

Frymburské béčko porazilo především díky hattricku Petra Petschera záložní tým Větřní. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra se přelévala ze strany na stranu

Díky nedělnímu termínu, se mohla obě mužstva spolehnout na posily z prvních týmů. Hra se přelévala ze strany na stranu a převládala pěkná přízemní kombinace. O něco více ze hry měli hostující hráči. Mírnou převahu se Frymburku povedlo zužitkovat ve 13. minutě, kdy se prosadil Petr Tichovský. V dalším průběhu prvního poločasu se diváci žádné jiné branky nedočkali. Hra však byla na pohled atraktivní, ale pouze mezi vápny. Do kabin se šlo za vedení hostujícího týmu 1:0.

Petscher začal řádit

Do druhého poločasu provedl trenér Větřní změny v sestavě, které měli pomoci týmu k vyrovnání. Opak se však stal pravdou. V 55. minutě si otevřel svůj střelecký účet Petr Petscher. V 67. minutě přidala posila z áčka Petr Petscher svou druhou branku v utkání a hosté vedli již 3:0. Pokud si domácí tým chtěl spravit chuť po sobotním debaklu áčka 10:1 v Nové Vsi, tak se mu to vůbec nevedlo. V 71. minutě dokonal hattrick Petr Petscher. Až poté se prosadili domácí. V 77. minutě snížil na 1:4 Jaroslav Seltsam. V 82. minutě vykřesal jiskřičku naděje pro Větřní z pokutového kopu Jakub Cifreund, 2:4. Hned o 4 minuty později, v 86. minutě však hostům vrátil klidný třígólový náskok Václav Tomka. Skóre 5:2 zůstalo až do závěrečného hvizdu nezměněno a hosté si odvezli všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní B
Marian Gondek - trenér: Zápas s Frymburkem je vždy taková loterie. Tentokrát se sešli, měli v sestavě 4 kluky z áčka. Překvapili nás, po poločasu jsme prohrávali 1:0. Druhá půlka se nám vůbec nepovedla, nevyšly ani změny, které jsme provedli. Zápas jsme absolutně nezvládli, takže můžu Frymburku akorát pogratulovat.

FC Šumava Frymburk B
František Fatura - hráč: Přijeli jsme do Větřní s dobrou náladou a chutí si zahrát, i když počasí nebylo úplně přívětivé. Kluci podali kolektivně výborný výkon a i díky gólové chuti Petra Petschera, který v zápase vstřelil 3 góly a výborně fungující obraně, kterou si dirigoval zkušený František Píšek, jsme se mohli radovat z vítězství. Fotbal to byl i pro diváka myslím zajímavý. Přeci jen padlo dohromady sedm branek a jedna branka navíc, kterou krásnou rybičkou hlavou dal Michal Neumann, ale bohužel pro zvednutý praporek gól nebyl uznán. Tímto bych chtěl všem spoluhráčům poděkovat, že jsme se takhle sešli a zahráli si fotbal opravdu s chutí a přineslo to i své ovoce.



Sestavy


SK Větřní B
M. Kellinger [-] - P. Marek [-] , F. Soukup [-] , M. Votýpka [-] , M. Rada [-] - T. Hromada [-] , Z. Chupík [-] , J. Cifreund [-] , P. Homer [-] - P. Vnuk [-] , J. Taher [-] -

FC Šumava Frymburk B
M. Neumann [-] - O. Nešvara [-] - M. Mrázik [-] , J. Salzer [-] , P. Tichovský [-] , P. Píšek [-] , M. Sojka [-] , M. Chovančík [-] , F. Píšek [-] , F. Fatura [-] , Š. Boubelík [-]

Hráči zápasu: F. Píšek , P. Petscher .
Počet diváků: 27. Rozhodčí: ZLOCH František - VEČERNÍK Radek (N), MERTL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

V zápasu rezerv bude záležet na doplnění z prvních týmů. Předpokládám že domácí doplní lépe, i když se prvnímu družstvu moc nedaří, a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích