Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 13:30

15.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní otočilo v souboji rezerv duel s Krumlovem


Branky


31. A. Ferenc , 40. J. Cifreund (p.) , 66. Z. Chupík , 67. J. Taher , 73. J. Taher , 79. Z. Chupík - 5. M. Fatura , 20. M. Elfmark , 45. R. Šára
14

Fotbalisté Větřní čtyřmi brankami ve druhém poločase otočili nepříznivý stav v utkání s Českým Krumlovem a získali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krumlov měl navrch

Hostující mužstvo začalo utkání aktivně. Již v 5. minutě zužitkoval počáteční tlak ke skórování Milan Fatura. Ve 20. minutě skórovala krumlovská opora Miroslav Elfmark a skóre bylo 2:0 pro záložní mužstvo Slavoje. Druhá inkasovaná branka probudila domácí tým. V 31. minutě snížil na rozdíl jediné branky mladíček Antonio Ferenc. Ve 40. minutě zahrál jeden z hostujících hráčů ve vápně rukou a sudí nařídil pokutový kop. Toho se chopil Jakub Cifreund a vyrovnal na 2:2. Hosté si ve 45. minutě vzali vedení zpět na svou stranu, kdy Roman Šára krásnou ranou proměnil přímý kop zpoza vápna a stanovil poločasové skóre na 3:2 pro Slavoj.

Čtyřgólový obrat Větřní

Do druhého dějství vstoupili aktivnějí hráči Větřní. Aktivita v první čtvrthodině nevedla ke vstřelení branky. Do závěrečné půlhodiny změnil trenér domácích Gondek rozestavení svých hráčů. Cifreund a bratři Chupíkové dostali více prostoru v ofenzivě a účinek se brzy dostavil. V 66. minutě dokázal vyrovnat Zdeněk Chupík. O minutu později již domácí poprvé v utkání vedli, prosadil se Jakub Taher. Domácí borci byli na koni a hostům začaly docházet síly. v 73. minutě se prosadil znovu Jakub Taher a vnesl klid na kopačky svého týmu. V 79. minutě dovršil skvělý poločas pro Větřní svým druhým gólem Zdeněk Chupík.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní B
Marian Gondek - trenér: Na Slavoj se vždy špatně připravuje, protože nikdy nevíte, v jaké sestavě nastoupí. O poločase jsme si v kabině promluvili a na soupeře jsme vlétli, což se nám vyplatilo.

FK Slavoj Český Krumlov B
Antonín Krák - hráč: Zápas jsme nezvládli a nechali jsme si uniknout pohodlný náskok 2:0. Do druhého poločasu jsme nevstoupili vůbec dobře a soupeř pronikal obranou jako nůž máslem a naprosto ovládl utkání a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


SK Větřní B
M. Kellinger [-] - M. Rada [-] , P. Marek [-] , F. Soukup [-] , L. Šustr [-] - P. Kotlár [-] , Z. Chupík [-] , J. Cifreund [-] , D. Chupík [-] - J. Taher [-] , J. Seltsam [-]

FK Slavoj Český Krumlov B
R. Švec [-] - J. Toman [-] , T. Bohatý [-] - M. Musil [-] , D. Adamíček [-] - A. Krák [-] - R. Šára [-] , M. Šimek [-] , M. Fatura [-] , M. Vejskrab [-] , R. Šimášek [-]

ŽK: 18. J. Taher , 56. A. Ferenc .
Hráči zápasu: Z. Chupík , J. Taher .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Hladík Pavel - VNUK Petr (N), SUCHÁNEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: Josef Bílý
Tip experta: výhra hostů

Sousedské derby bude určitě vyhrocené.Bude se hrát v neděli od půl druhé, takže obě mužstva budou mít posily z áčka. Čekám vyrovnaný boj s těsným vítězstvím hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů