V. Písko 80. (p.)
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

14.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malonty vezou z Přídolí všechny body.


Branky


80. V. Písko (p.) - 45. J. Kališ , 58. J. Kališ , 64. M. Sycha , 86. O. Gloza
17

Malonty na jaře vstřelily své první branky, které vedly k prvním bodům. Domácí Přídolí jasně přehrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté spalovali šance

Do utkání vstoupili mnohem aktivněji hosté, kteří chtěli konečně prolomit jarní střeleckou nemohoucnost. V krásném počasí se hrálo na malém hřišti, které mělo velmi tvrdý terén. Domácí se snažili pouze nakopávat dlouhé balóny, ty však spolehlivě likvidovala hostující obrana. Několik šancí Malonty neproměnily, jednu střelu zastavilo břevno a už to vypadalo, že se půjde do šaten za bezbrankového stavu. To však odmítnul ve 45. minutě Jan Kališ, který si naběhnul na přihrávku do uličky, svou střelou nejprve trefil tyč, ale u dorážky byl jako první a poslal míč do branky.

Malonty si pojistily výhru

I ve druhé polovině utkání byli hostující fotbalisté na hřišti aktivnější. Jejich převaha postupem času narůstala. V 58. minutě dostal Jan Kališ přihrávku do levé strany, protáhnul se do vápna a střelou pod břevno zvýšil na 2:0. V 66. minutě obdržel balón na střed vápna Milan Sycha a poslal krásnou střelou placírkou po zemi, která se zastavila až v síti domácí svatyně, 3:0. V 80. minutě rozhodčí odpískal pokutový kop pro Přídolí. K exekuci se postavil Vladislav Písko a snížil na 1:3. To však byl jediný úspěch domácích. Definitivní pojistku pro hosty přidal v 86. minutě šestnáctiletý talent hostujícího týmu Ondřej Gloza, který prostřelil brankáře po přihrávce Faltuse.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Jaroslav Písko - trenér: Soupeř byl lepší. Byli více na balónu a měli více ze hry. První půle ještě šla, ve druhé půli nás válcovali. U nás mám na každý zápas jiné hráče, takže je to těžké. Chybí nám sehranost a nějaký zabiják do útoku, který by byl schopný využít šance.

TJ Hraničář Malonty
Stanislav Hubený - vedoucí mužstva: Do Přídolí jsme přijeli bez šesti hráčů základní sestavy, takže jsem měl docela obavy. Hodně pomohli veteráni Žalud s Kubátem. Od začátku jsme měli více ze hry a mohli jsme v poločase vyhrávat 3:0. Dali jsme gól do šatny, což bylo dobré. V druhém poločase převaha ještě narostla. Byla to jasná výhra. Chválím hráče za bojovnost a nasazení.



Sestavy


TJ Sokol Přídolí
J. Písko [-] , V. Písko [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] - J. Písko [-] , D. Pavlis [-] , J. Štěpánek [-] , M. Duciuc [-] - T. Vařil [-] - M. Puritscher [-] , M. Štěpánek [-]

TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - J. Kubát [-] , J. Kališ [-] , M. Beneda [-] , D. Svatoň [-] , M. Kouba [-] , M. Sycha [-] , O. Gloza [-] , J. Barták [-] , V. Žalud [-] , M. Vančura [-]

ŽK: 76. J. Písko - 56. V. Žalud , 85. J. Kubát .
Hráči zápasu: J. Kališ .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petroušek Antonín - PÍSKO Josef (N), OLAH Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Se soupeřem máme špatnou bilanci, ovšem klukům věřím a rád bych si s nimi po zápase zakřičel.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů